Sünnet hediyesi....

YZN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
29
0
86
Konya
arkadaşlar bi de bana bu konuda yardımcı olur musunuz? eltimin oğlu sünnet olmuş.düğün yapmadılr. yaz tatilinde bir araya geleceğiz. şimdi amcası olarak güzel ve orjinal bir hediye almak istiyoruz. ama bir türlü bulamadık. ben de size bir danışayım istedim. çocuk 10 yaşında. eşim künye yapalım diyor ama hem sıradan hemde kullanılmaz gibi geldi bana. bana yardımcı olur musunuz. siz olsanız ne alırdınız. tavsiyelerinizi bekliyorum...

düğünlerde amaç kullanılacak birşey takmak değil maddi değeri olan bişey takmak oluyor genelde o yüzden maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama alınabilecek en büyük maddi değerde şey ya cumhuriyet altını ya da künye..

ya kendi istediği bir şeyi alabilmesi için altın verebilirsiniz veya para, ya da istediğininin ne olduğunu biliyorsanız alıp onu mutlu edebilirsiniz.

tavsiyeleriniz için teşekkürler.cumhuriyet altını bana da mantıklı geliyor ama ben de bu yıl doğum yaptım. amcası kızımı ilk kez görecek. büyük olasılıkla hediye olarak cumhuriyet altını takacak.çünkü diğer yeğenlerine öyle yapmış. şimdi biz de cumhuriyet altını alırsak al altınını ver altınımı gibi olacak. eşimin abisinin biim düğünümüzde çok emeği var. onun için elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz.farklı değerli ve anlamlı bir şey olsun istiyoruz.istiyoruz ama bulamıyoruz.

çocuğa sünnet hediyesi olarak bulunduğu yerde tam kapsamlı ve kaliteli bir yaz okuluna yazdırabilirsiniz hem bir sürü anısı olur burayla ilgili büyüdüğünde anlatacak onunda hoşuna gidecek bir hediye olur aileside beğenir diye düşünüyorum....
buna maddi olarak eş değerli pc yoksa pc alabilirsiniz...ya da bisiklet...

Bence de altın künye ve yanına sevdiği bir oyun türü bir şey alabilirsiniz...PC,bisiklet olabilri arkadaşın dediği gibi...

çocugun sevdiği bişey olabilir arkadaşların dediği gibi bisiklet olabilir..

bankaya adına hesap açtırıp gücünüzün yettiğince miktarda para yatırabilirsiniz..ve cüzdanıda yeğeninizin kendisine verip;bu hesaba ufak tefek harçlıklarnı,bayram harçlıklarını yatırmasını isteyip ilerde kullanabileceğinizi belirtirsiniz..
ayrıca sizi vefa brcunuzdan dolayıda ekstra kutlamak istedim..ne mutlu ki çok şanslılarmış..

evet o akülü arabalar var ya çok tatlı oğlanlar biniyo fiyatı da bir tam altın kadar falandır heralde. Hem çocuğun çok hoşuna gider bahçede biner.internetten bi araştır istersen. Veya 10 yaşındaki çocuğa saat falan da alınabilir. En iyisi bi oyuncakçıya gidip sorun 10 yaşında erkek çocuğa uygun ne var diye. Değiştirme kartı da alın beğenmezse değiştirsin.

hepinize çok teşekkür ederim. biliyordum kk dan orjinal fikirler çıkacağını. gerçekten çok yardımcı oldunuz. akşam eşimle bufikirleri paylaşıcam. çok sağolun

10 yaşındaki bir çocuğun en büyük hayali eminim playstation3 tür:)
telefonda ağzını arasanız belki ipucu alabilirsiniz.
altın takı para türü şeyler genelde anne babaya yarar.siz çocuk için almayı düşünüyorsanız onun isteyeceği tarzda birşeyler bulmalısınız.
birde PlayStation Portable diye bişey var.ondan da çok hoşlanır.

ıçerik nedeniyle konunuz”Bir önerim var ! “ Bölümüne taşınmıştır. Bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…