• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sünnet hakkinda

merhaba anneler ben ankarada yasiyorum oglumu sunnet ettirmek istiyorum eşim servet ünsal diyo bende deva tip merkezinde yaptırmak istiyorum bu oonu hakkinda bilgisi olan varsa tavsiye verebilirmi acaba hangisi daha iyi
Merhaba benim oğlumu ankara tip fak. Prof. Meltem Koloğluna yaptı.cok memnun kalmıştık.klasik yöntemle yaptı.1 aylık oğlum var onuda yakin zamanda yaptırmak istiyorum

Merhaba benim oğlumu ankara tip fak. Prof. Meltem Koloğluna yaptı.cok memnun kalmıştık.klasik yöntemle yaptı.1 aylık oğlum var onuda yakin zamanda yaptırmak istiyorum
hayırlı olur insallah bizde ağustos ayında yaptirdik deva da bizde memnunuz çok şükür teşekkür ederim tavsiyeniz icin

Merhaba ücreti ne kadar acaba profesöre nasıl randevu aldınız
Merhaba
Prof. Dr. Meltem Koloğlu - Görüşleri incele ve randevu al burda telefonla randevu al yerine tıklayın 0850 ile başlayan numarayi arayınca randevu alabiliyorsunuz.
Sünnet icin 5000 kusurdu sanırım yanlış hatırlamıyorsam hastaneye yatırıyoruz. Tabi muayene ücreti vs oluyor mesai dışı bakan prof. İçin iki oğlumda Meltem hanıma sünnet oldu biz her açıdan beğendik. Bu ücret bir sene önceki nisan ayıydı heralde oglum 3 aylikti

Merhaba
Prof. Dr. Meltem Koloğlu - Görüşleri incele ve randevu al burda telefonla randevu al yerine tıklayın 0850 ile başlayan numarayi arayınca randevu alabiliyorsunuz.
Sünnet icin 5000 kusurdu sanırım yanlış hatırlamıyorsam hastaneye yatırıyoruz. Tabi muayene ücreti vs oluyor mesai dışı bakan prof. İçin iki oğlumda Meltem hanıma sünnet oldu biz her açıdan beğendik. Bu ücret bir sene önceki nisan ayıydı heralde oglum 3 aylikti
Çok teşekkür ederim

Back