sünnet hakkinda

cemre1108

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
2.598
1.415
133
35
merhaba anneler ben ankarada yasiyorum oglumu sunnet ettirmek istiyorum eşim servet ünsal diyo bende deva tip merkezinde yaptırmak istiyorum bu oonu hakkinda bilgisi olan varsa tavsiye verebilirmi acaba hangisi daha iyi

merhaba anneler ben ankarada yasiyorum oglumu sunnet ettirmek istiyorum eşim servet ünsal diyo bende deva tip merkezinde yaptırmak istiyorum bu oonu hakkinda bilgisi olan varsa tavsiye verebilirmi acaba hangisi daha iyi
valla ıcıne neresı sınerse :) ankarada degılım ben cocuk cerrahı tercıh ettım klınıgı vardı bursada. oyuncaklar sarkılar turkuler cocuk hıc aglamadı . dr a yerıne ve o yapılan ortamına bak ıyıce :) amelıyat alanı gıbı olunca korkar kac aylık yada yasında o da onemlı? sen yanında grıebılıyomusun onu sor:) falan

7 yasinda canim yorumlara bakarak deva yi istiyorum cocuklarimida oraya götürüyorum genellikle ama yinede insan korkuyor ben yaninda olamayabilirim kan tutuyor benide babasi olur yaninda bide kizim var onunla disarda beklerim diye düşünüyorum dayanabilirsem

yakarak yaptıgından boyle elektrıkli bısıyle hıc kanama olmadı sonrasında da olmadı :) aklında bulunsun dıye yazım dedım. 6 aylıkken oldu 20 gun once yani:)

keske bende o zaman yaptirsaymisim
ya boyle de cok kucuk dıye kıyılmıyo:S ama 2 . gun de bıraz acıdı 3. gun oyuncagını bam bam vuruyodu nereye denk gelırse pek acısı kalmamıstı. kucukken daha kolay ıyılesıyor demıslerdi o yuzden hemen yaptırdık.. :) bızım gıttıgımız doktor resmen araba yarısı oynatıyor oynayabılcek kadar buyuk cocuklara cok hosuma gıtmıstı. ınsallah oyle uygulamalar falan vardır . travmasız atlatır ınsallah:)

Selamlar. Ben de op. Dr. Vedat Ali Canoğlu nu sormak istiyorum. Kliniği var. Bu ayın sonunda şehir dışından geleceğiz ama bilginiz var mı acaba?

Çok özür diliyorum konunuzu sabote ettim gibi oldu

selam anneler oğlum salı günü sünnet oldu bin şükür cok ağrı çekmedi bugun kreme basladik ama ben kremi kalin bi sekilde üzerine sıkıp azıcık yayabildim yapamiyorum beceremiyorum galiba sizler nasil yaptiniz acaba.birde dikis yerinin üzerindeki taraf hala şiş ne zaman geçer ki

Peki hangi yöntem daha iyi klipsli mi klasik yöntem mi? Sizin tercihiniz ne oldu? Bende ankaradayım dr arayışındayım araştırdığım kadarıyla özer ural çakıcı, onursal yıldız, mahmut ferda şenel, doğan soyalp, vedat ali canoğlu, mustafa demirelli bana tavsiye edilen dr lardı. Doktor seçimi konusunda kafam çok karışık. Oğlum 6aylık doktorumuz 1 yaşına kadar olmasını önerdi

Selam
Bize cerrah pasta kremi surer gibi bol sIk demisti
Sizin dediginiz gibi sanki. 1 ay surdu bizim sislik filan gecme suresi. 10yasinda benim oglum.

Selam
Bize cerrah pasta kremi surer gibi bol sIk demisti
Sizin dediginiz gibi sanki. 1 ay surdu bizim sislik filan gecme suresi. 10yasinda benim oglum.
cok geçmiş olsun bizede 1 hafta olacak kremimiz bitti kac gün kullanmistiniz acaba kabuk olmaya basladi artik

biz klasik yöntemle yaptirdik yasi büyük cocuklarda klips yapmiyorlar diye biliyorum.komsum iki cocugunuda 20 gunlukken yaptirdi klasik sünnet hicbir sorun yasamadi ve büyük cocuklara gore daha cabuk iyilesiyorlar bizde deva tm. yaptirdik şimdilik memnunuz bashekim yapti.

Merhaba hangi doktordu öğrenebilirmiyim bende araştırıyorumda

yakarak yaptıgından boyle elektrıkli bısıyle hıc kanama olmadı sonrasında da olmadı :) aklında bulunsun dıye yazım dedım. 6 aylıkken oldu 20 gun once yani:)
Fiyat bilgiside alabilirmiyim iyileşme sğreci ne kadar sürdü ağrı sızı çok oldumu? Sünnet anestezi öncesi kremle uyuşturma yapıldımı?

Fiyat bilgiside alabilirmiyim iyileşme sğreci ne kadar sürdü ağrı sızı çok oldumu? Sünnet anestezi öncesi kremle uyuşturma yapıldımı?
dr adı vermek dogru mu bilmem. Op Dr Ünal Adıgüzel. bursa. fıyatlar degısmıstır malesef gectıgımız yaz oldu . 6 aylıktı. 1500 liraydı. ve bana cogu ozel hastane 3000 den basladı fıyat soylemeye. memleketteydım annemlere 1 saatlık uzaklıktaydı. yola cıkmadan whatsapptan ilettiği bi kremi aldık surduk. vardıgımızda krem ıgneyı hıssettırmeyecek sekılde ıse yaramıstı. sadece ılacı saldıgında az buguz yaptı aglamadı . uyusturdular . sedye gıbı bol oyuncaklı sarkılı turkulu bı yatakta yattı anlamadan oldu bitti. korkmadı stress olmadı. lazerle yaptı kesisini. sonra bı kac saat daha uyusturucu ıgnenın etkısı devam ettı 2 saat kadar yanlıs hatırlamıyorsam sonra ılk idrar cıkısında bıraz yandı agladı. halıyle ama oyle mama meme aglaması gıbı kısa surelı. karton bardak kesıp koyduk dr un gosterdıgı sekılde sureklı degıstırdık idrardan ıslanıp yamuluyor cunku bolca bepanthol krem ve her alt actıgımızda sarı kantaron yagı surduk. ılk gun ılk ıkı ıdrarı sanırım rahatsız ettı. sonrakılerde anlamadı bıle :) cok net emınım 2. gun zaten hıc canı yanmıyordu idrardan tabı yara kısmı acıyor :)) 2 gun banyo yasaktı 3. gun banyo yaptırdık hırpalamadan o bolgeyı. normal bacaklarını tepıne tepıne hareket ettırdı kucakta gezdı . yapısıklık olmaması ıcın 15 gunden sonra derı kısmını bıraz hareket etttırıp temızleyıp altını kapatmamı soyledı. o kadar :) bardagı da 10 gun kadar korkuyucu olarak tuttum. surtmesın beze cok hareket edıyor kucaga alıyoruz dıye. su an hıc bı sıkıntısı yok cok sukur. 13 aylık oldu.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim canım kafamda soru kalmadı hepsini detaylıca anlatmışsın bikaç kişi daha o doktoru önerdi isim vermede sıkıntı yok Randevumuzu aldık 25 inde hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…