• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet güncel

she86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.692
Puanlar
83
Kızlar selam
2aylık bebeğim için sünnet düşünüyoruz. Tecrübelerinizi bilmek istiyorum. Ne bileyim 2numara büyük bez dediler vs sizin tecrübeleriniz neler?
Sünneti nasıl yaptırdınız ?
Sünnet sonrası bakım nasıl oldu ?
Kimisi karton bardak diyor , kimisi sünnet kilodu diyor ?
Sizce ?
Kızlar ctesi günü sünnet olduk 🧿 ilk gün anestezinin etkisi geçince mızırlandı o kadar .. karton bardağı da bugünden itibaren kullanmamaya karar verdik (doktor ne kadar erken bırakırsanız o kadar iyi dedi ) krem verdi calpol şimdilik iyiye gidiyoruz . İlk banyomuzu yaptık şeffaf bandaj çıktı kendiliğinden ..
sıyırma işleminide gösterdi doktor ama o zaman uyuşuktu orası kolayca yaptı
Şimdi eşimle yapalım diyoruz ama doktorun ki gibi olmuyor eşim pipisinden değil de bitiş taş*k kısmından tutup aşağıya itip itip bıraktı böyle olacak dedi de ben emin olamadım başka tutulacak yeri de yok .. 🤔 başka nasıl oluyor ki ?

Merhaba geçmiş olsun öncelikle 3 aylık oğlum 3 gün once sünnet oldu antibiyotik krem batikon ve karton bardak kullanıyoruz hala
ilk gün çok huzursuzdu calpol verdim fitil verdim iyi geldi bidaha ihtiyaç duymadık
doktor bize de o bölgeyi geri itin kesi yeri hava alınca daha çabuk iyileşir dedi ama çok şişti pipisi itemiyoruz geriye

Merhaba geçmiş olsun öncelikle 3 aylık oğlum 3 gün once sünnet oldu antibiyotik krem batikon ve karton bardak kullanıyoruz hala
ilk gün çok huzursuzdu calpol verdim fitil verdim iyi geldi bidaha ihtiyaç duymadık
doktor bize de o bölgeyi geri itin kesi yeri hava alınca daha çabuk iyileşir dedi ama çok şişti pipisi itemiyoruz geriye
Şişmesinin sebebi karton bardak kullanmayın artık . Biz 2. Gün bıraktık . Doktorunuza sorun bence itebildiğinşz kadar artık yapacak bir şey yok .

Back
X