Sünnet annesi.. elbisesi fikir lütfen

K Karpay48 ne istiyosan onu giyceksin zaten biz fikrimizi belirttik. Modeli isterse bosbol olsun yine de tesettürün mantığına aykırı bu renk.. vücut hatlarının belli olması da.. eşarbın uçlarını yakanızın içine sokmak da aynı şekilde.. mantıklı olanı söyleyince neden rahatsız olur insanlar onu da anlamam hiç. Bu arada bunları sizi itham ederek söylemiyorum bunu da yanlış anlamayın lütfen

Siz kendi kendinize yapın oğlum ve ben katılmayacağız deyin.
Doğumgününe de çok meraklılar madem kendileri alıp gelsinler ikramlıklarını, yiyip içsinler, size niye zorla sipariş veriyorlar milletin gönlünü mü yapmak zorundasınız, saçmalık yahu.

Saçmalığın daniskası hem de.. bende doğum günü falan yapmıyorum bu sebepten. Küçük bi pasta çekirdek aile gayet de güzel geçiriyoruz.. bu tarz insanların kafasına laf da gşrmiyo. Gelinsiniz ya mecbur görüyolar.. ama şu sünnet düğününe nasıl bi çmzüm bulcam hiiççç bilmiyorum

Eki Görüntüle 2011562 allahaskina mesela bu neresi hatlari belli ediyor
Hakikaten hatları belli etmiyor hiç!

Arkadaşım ne istiyorsan onu giy. Buraya konu açıp fikir sormuşsun arkadaşlar da fikir beyan etmiş.

Bence seçtiğin kıyafet hem renk hem model olarak çok gösterişli. Yine de keyfin bilir.

Sagol canim bizim burda sunnet annesi beyaz yada krem giyer ama ben istemiyorum o yuzden boyle acik renkli sifon ucus ucus bi elbise istiyorum .. malesef oturdugum yerde yok o yuzden internetten almak zorundayim.. internetten hic alsveris yapmadim ondan biraz korkuyorum

Kimin nasıl düğün yaptığı bu insanları neden ilgilendirir anlamam...
Zevkler ve renkler tartışılmaz, kimi şatafat sever, kimi sade.
Bayan sadece elbise fikri istemiş, düğünü nasıl yapsam diye sormamış...

Beyaz abiye giyiniyorlar, sanki gelin çıkıyor

Şahsen sünnet düğününün, düğün kısmını tuhaf bulan biriyim, bir de annelerin bol taşlı, gelinlik tarzı bir şeyler giyip etrafta salınması baya komik oluyor bence.

İlla bu hal kutlanacaksa, bahaneyle fakire fukaraya yemek dağıtılır, ne bileyim belki yakın çevre için mevlüt tarzı pideli pilavlı bir şeyler... Yav öbür türlü, biraz görmemiş gibi mi oluyor, ne desem. Çocuğun pipisi kesildi diye davullu zurnalı göbek atmak, oynamaya, tekrar gelin olmaya yer aramak gibi bir şey.

Aynen canim.. insanlar neden konuyu saptiriyorki anlamadim..

siz mesajı çok yanlış anlamışsınız çookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…