Sünnet annesi.. elbisesi fikir lütfen

Beyaz abiye giyiniyorlar, sanki gelin çıkıyor

Sadece gelin gibi giyinilse yine iyi:)
Sultan gibi giyinen gördüm, sünnet çocuğunu şehzade gibi giydirmişler, anne de saray sultanları gibi giyinmişti, başında kocaman taç, hürrem sultan gibi.

Tarih dizilerinin cani ciksin sunnet bir operasyon cocugun cani yanarken nasil "dugun" oluyor hic anlamam.. neyse hayirli olsun konu sahibi..

sünnet ayağına kendisine 2. düğünü yapan tanıdığım var :)
lütfen abartmayınız, sade, yaza uygun hoş bir renk tercih edebilirsiniz.
bence bu tür kıyafetleri eğer standart beden ölçülerine sahip değilseniz internetten almanız riskli

Tarih dizilerinin cani ciksin sunnet bir operasyon cocugun cani yanarken nasil "dugun" oluyor hic anlamam.. neyse hayirli olsun konu sahibi..
Çocuğun operasyonu zamanında olsa yine bir nebze anlamaya çalışacağım moralini düzeltmek için yapılıyor diye.
Ama günümüzde artık bebekken kesip, büyüyünce düğünü yapıyorlar. Bunu hiç anlamıyorum, yıllar geçmiş üzerinden durduk yere düğün yapıyorsun.

Annenin eglenme zamani gelmisse demek

muğladasın sanırım ..muğla merkezde ..fethiyede ve bodrumda ünlü tesettür markalarının mağazaları var..oralara bakabilirsin...internetten kesinlikle almanı tavsiye etmem..olmadı beğendiğin bir modeli güvendiğin bir terziye diktirirsin

Sadece gelin gibi giyinilse yine iyi:)
Sultan gibi giyinen gördüm, sünnet çocuğunu şehzade gibi giydirmişler, anne de saray sultanları gibi giyinmişti, başında kocaman taç, hürrem sultan gibi.
Alt tarafı bi sünnet bu kadar kabarmaya gerek yok bence

Bence internetten almayın, mutlaka yaşadığınız yere birkaç saat uzaklıkta bir şehir vardır. Alın oğlunuzu hem gezin hem kıyafetinizi alın. Çok masraflı olacaksa terzi tercih edin ama internetten abiye almak çok riskli.

Hanımlar , kadıncağız sizden elbise için fikir istemiş. Siz şu anda resmen dalga geçiyorsunuz sünnet düğünü yapanlarla.
Elbise hakkında fikir verecekseniz verin, vermeyeceksiniz niye alaya alıyorsunuz. Yok 2. düğün zamanıymış, yok altın toplayacakmış.
Size ne !!!

Yapmayın ya, iki hoş sohbet de mi edemeyeceğiz artık kk da. Niye dalga geçelim, kişi düğün de sever takı da sever, kötü mü bu. Bu kadar da gerilim halinde olmaya gerek yok, az kendimizle eğlenelim. Konu sahibinin elbise sorusuna da yanıt geldi be hepsi aynı neredeyse, biz de mi yazalım.

İnternetten abiye riskli, çok standart bedende olursanız istisna.
Seçilen renkler görmeden almak için riskli.
Sünnet için en güzeli sade kıyafet.

Konu sahibine cevap geldi , o zaman biz de sohbet adı altında sünnet düğünü yapıp, abartılı kıyafet giyip abartılı konsept yapanları rencide edici geyikler döndürelim , olayına döndü sizin muhabbet .

24 saatte iade sartı hangı sitede var allah aşkına

15 gun iade süresi yanlışınız olmasın , ben trendyoldan aldım ve çok ta güzel oldu tabii tessettürlü değil ,

24 saatte iade sartı hangı sitede var allah aşkına

15 gun iade süresi yanlışınız olmasın , ben trendyoldan aldım ve çok ta güzel oldu tabii tessettürlü değil ,
Tesettür abiye sitelerinde var maalesef öyle bir şart. Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşım almıştı, aynı gün iade etti . Şartlarda öyle yazıyordu

Fikrini beyan eden arkadaslara tesekkurlerimi iletiyorum... burda dalga gecip kendince eglendigini dusunenlerde ...! Gidin baska bi konuda bu muhabbetinizi yapin ... yok kabarikmis yok ten rengiymis ciplakmis.. yok abartiliymis yahu siz benim begendigim modeli nerden biliyorsumuzda boyle gereksiz muhabettlere giriyorsunuzben size internet sitelerunden abiye alan varmi? Diye sordum... bilmiyorsaniz yorumlarinizi kendinize saklayin benim ne giyecegim kimseyi ilgilendirmez dalga gecenler konuyla ilgilenmesinler lutfen

Kknin bir klasiği ile size cevap vereyim burada konu açıyorsan her türlü yoruma da açık olacaksin bdv de kıyafet konusu acmissin
Kimse sana durduk durmadik yerde oğlunun sünnetinde su kıyafeti giy demedi
Bir çok kişi somon rengini beğenmiyormus ve fikrini belirtmis ben beğeniyorum deyip giyersen sen bilirsin ama burada fikrinizi kendine saklayin diyemezsin fikir soran sensin
Ayrica diger arkadaşlarda sünnette abartan işi gelinlik giymeye getiren anneleri elestirmisler konunla gayet alakali

Ah bende bende.. oğlumu 1 yaşını geçerek benim ısrarlarım sonucu sünnet ettirmiştik.. sırf düğün tantanasından kurtulurum diye.. fakat eşim ve ailesi AAAA DÜĞÜNSÜZ OLUR MU HİÇ HEM DE EN GÖSTERİŞLİSİNDEN YAPICAZ kafasındalar..

Ben hiiiçççç sevmiyorum böyle şeyleri fakat bunlar da tam tersi her şeyi gösteriş haline getirmeye bayılıyolar.. doğum günlerini bile.. o yüzden oğluma doğum günü bile yapmıyorum.. 8 10 çeşit ikramlık hazırlamamı içki sofrası kurmamı falan istediler hep. Bigün gayet normal oğluma göre yapıyosam ertesi gün onlara özel alkollü yapmamı istediler ve tahammül edemediğim için yapmıyorum. Gösteriş budalısı insanlardan da nefret ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…