Beyaz abiye giyiniyorlar, sanki gelin çıkıyorKonunun yeri burası mıdır yani?
Neyse, ten renginize giden bir elbise rengi seçin. Beyaz tenli iseniz ve makyajı da abartmayacaksanız, renk gibi renk kullanın, turkuaz, fușya vb.
Bi de ben çok gülüyorum oğlunun sünnetinde gelin gibi giyinenlere, belirtmeden geçemedim.
Sadece gelin gibi giyinilse yine iyi:)
Sultan gibi giyinen gördüm, sünnet çocuğunu şehzade gibi giydirmişler, anne de saray sultanları gibi giyinmişti, başında kocaman taç, hürrem sultan gibi.
Çocuğun operasyonu zamanında olsa yine bir nebze anlamaya çalışacağım moralini düzeltmek için yapılıyor diye.Tarih dizilerinin cani ciksinsunnet bir operasyon cocugun cani yanarken nasil "dugun" oluyor hic anlamam.. neyse hayirli olsun konu sahibi..
Çocuğun operasyonu zamanında olsa yine bir nebze anlamaya çalışacağım moralini düzeltmek için yapılıyor diye.
Ama günümüzde artık bebekken kesip, büyüyünce düğünü yapıyorlar. Bunu hiç anlamıyorum, yıllar geçmiş üzerinden durduk yere düğün yapıyorsun.
Merhaba arkadaslar zaman daraliyor ve ben kiyafet konusunda halen kararsızım
Oglumun sünneti icin kendime güzel bi kiyafet istiyorum hadi rengine karar verdim pudra pembesi yada somon rengi istiyorum ve tesetturlu oldugum icin oturdugum sehir tatil bolgesi ve bana gore kiyafet yok o yuzden inyernetten almayi düşünüyorum... ama ya olmazsa ya begenmezsem sıkıntı yaşarım diye korkuyorum çünkü abiyede 24 saat icinde iade edilmesi gerekiyormus... özellikle sorum şu internetten abiye alipta sıkıntı yasayan varmi iade yada değişim... ozellikle tesettur abiya satan sitelerde.. cvp bekliyorum lütfen
Alt tarafı bi sünnet bu kadar kabarmaya gerek yok benceSadece gelin gibi giyinilse yine iyi:)
Sultan gibi giyinen gördüm, sünnet çocuğunu şehzade gibi giydirmişler, anne de saray sultanları gibi giyinmişti, başında kocaman taç, hürrem sultan gibi.
Annenin eglenme zamani gelmisse demek
Ya da çevre geniş akrabalar zenginse takı merasimi de iyi bir sebep olabilir.
Ay rezillikSadece gelin gibi giyinilse yine iyi:)
Bak ne kadar minnosum onu hic dusunemedim
Hanımlar , kadıncağız sizden elbise için fikir istemiş. Siz şu anda resmen dalga geçiyorsunuz sünnet düğünü yapanlarla.
Elbise hakkında fikir verecekseniz verin, vermeyeceksiniz niye alaya alıyorsunuz. Yok 2. düğün zamanıymış, yok altın toplayacakmış.
Size ne !!!
Konu sahibine cevap geldi , o zaman biz de sohbet adı altında sünnet düğünü yapıp, abartılı kıyafet giyip abartılı konsept yapanları rencide edici geyikler döndürelim , olayına döndü sizin muhabbet .Yapmayın ya, iki hoş sohbet de mi edemeyeceğiz artık kk da. Niye dalga geçelim, kişi düğün de sever takı da sever, kötü mü bu. Bu kadar da gerilim halinde olmaya gerek yok, az kendimizle eğlenelim. Konu sahibinin elbise sorusuna da yanıt geldi be hepsi aynı neredeyse, biz de mi yazalım.
İnternetten abiye riskli, çok standart bedende olursanız istisna.
Seçilen renkler görmeden almak için riskli.
Sünnet için en güzeli sade kıyafet.
Merhaba arkadaslar zaman daraliyor ve ben kiyafet konusunda halen kararsızım
Oglumun sünneti icin kendime güzel bi kiyafet istiyorum hadi rengine karar verdim pudra pembesi yada somon rengi istiyorum ve tesetturlu oldugum icin oturdugum sehir tatil bolgesi ve bana gore kiyafet yok o yuzden inyernetten almayi düşünüyorum... ama ya olmazsa ya begenmezsem sıkıntı yaşarım diye korkuyorum çünkü abiyede 24 saat icinde iade edilmesi gerekiyormus... özellikle sorum şu internetten abiye alipta sıkıntı yasayan varmi iade yada değişim... ozellikle tesettur abiya satan sitelerde.. cvp bekliyorum lütfen
Tesettür abiye sitelerinde var maalesef öyle bir şart. Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşım almıştı, aynı gün iade etti . Şartlarda öyle yazıyordu24 saatte iade sartı hangı sitede var allah aşkına
15 gun iade süresi yanlışınız olmasın , ben trendyoldan aldım ve çok ta güzel oldu tabii tessettürlü değil ,
Kknin bir klasiği ile size cevap vereyim burada konu açıyorsan her türlü yoruma da açık olacaksin bdv de kıyafet konusu acmissinFikrini beyan eden arkadaslara tesekkurlerimi iletiyorum... burda dalga gecip kendince eglendigini dusunenlerde ...! Gidin baska bi konuda bu muhabbetinizi yapin ... yok kabarikmis yok ten rengiymis ciplakmis.. yok abartiliymis yahu siz benim begendigim modeli nerden biliyorsumuzda boyle gereksiz muhabettlere giriyorsunuzben size internet sitelerunden abiye alan varmi? Diye sordum... bilmiyorsaniz yorumlarinizi kendinize saklayin benim ne giyecegim kimseyi ilgilendirmez dalga gecenler konuyla ilgilenmesinler lutfen
Ah bende bende.. oğlumu 1 yaşını geçerek benim ısrarlarım sonucu sünnet ettirmiştik.. sırf düğün tantanasından kurtulurum diye.. fakat eşim ve ailesi AAAA DÜĞÜNSÜZ OLUR MU HİÇ HEM DE EN GÖSTERİŞLİSİNDEN YAPICAZ kafasındalar..Çocuğun operasyonu zamanında olsa yine bir nebze anlamaya çalışacağım moralini düzeltmek için yapılıyor diye.
Ama günümüzde artık bebekken kesip, büyüyünce düğünü yapıyorlar. Bunu hiç anlamıyorum, yıllar geçmiş üzerinden durduk yere düğün yapıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?