Aynen, bi de bu çıktı.. Her şey mi bi tantana olurKonunun yeri burası mıdır yani?
Neyse, ten renginize giden bir elbise rengi seçin. Beyaz tenli iseniz ve makyajı da abartmayacaksanız, renk gibi renk kullanın, turkuaz, fușya vb.
Bi de ben çok gülüyorum oğlunun sünnetinde gelin gibi giyinenlere, belirtmeden geçemedim.
Merhaba arkadaslar zaman daraliyor ve ben kiyafet konusunda halen kararsızım
Oglumun sünneti icin kendime güzel bi kiyafet istiyorum hadi rengine karar verdim pudra pembesi yada somon rengi istiyorum ve tesetturlu oldugum icin oturdugum sehir tatil bolgesi ve bana gore kiyafet yok o yuzden inyernetten almayi düşünüyorum... ama ya olmazsa ya begenmezsem sıkıntı yaşarım diye korkuyorum çünkü abiyede 24 saat icinde iade edilmesi gerekiyormus... özellikle sorum şu internetten abiye alipta sıkıntı yasayan varmi iade yada değişim... ozellikle tesettur abiya satan sitelerde.. cvp bekliyorum lütfen
Dikkat çekmek istiyor galiba başlık "sünnet annesi". Bu tabiri ilk defa duyuyorum.Bence sünnet düğününe düğün -nişan muamelesi yapmayın,bana göre abartı duruyor.
Madem oğlunuz için yapıyorsunuz dikkati siz değil oğlunuz çeksin,sade bir elbise giyebilirsiniz.
Galiba :)Dikkat çekmek istiyor galiba başlık "sünnet annesi". Bu tabiri ilk defa duyuyorum.
Sadece gelin gibi giyinilse yine iyi:)Galiba :)
Son yıllarda çıktı zaten sünnet düğününde annenin gelin gibi giyinmesi,çok özenti duruyor,abartı duruyor,mümkün olduğunca katılmıyorum sünnetlere zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?