Sünnet Sünnet 2.gün

cooly

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
88
39
Kızlar oglum dun saat sabah 12 gibi günnet oldu lokal ile 4 ay 27 günlük bebegim bu arada bugun saat 3 bucuk gibi sargıları cıkartıldı doktorumuz calpol augmentın bıd şurup verdi ve sürmek için batikon verdi sadece yara şuan cok taze ve her batikon sürdügümde aglıyor cok kötü krem vermedi pipisi beze yapışması diye acildeki doktor karton bardagın. Alt kısmını kesip koydu Bi süre bu sekılde yapın kuruyana kadar dedi ama keremde hiç vermedi her batikon sür düğümde bebeğim çok fena aglıyor sünnet yaptırıp bezim gibi direk şurup ve batikon kullananlar ne kadar sürede iyileşti bebişinizin pipisi eşimde bende dayanamıyoruz aglama sına oyuzden eşim nöbeti eczaneden krem alıcam birazdan nöbet tönüşü sizler sünnet sonrası kullandıgımız krrem varsa neydi doktora sorun demeyin sordum batıkon sürün sadece dedi ve doktora güvenim gerçekten şuan azaldı bebeğim bu kadar ağlarken sürüyorum ama içim gidiyor ağlamasına lütfen fikir verin sünnet yaptıran anneler

Krem ismi vermem dogru olmaz en iyisini isin uzmani bilir ancak krem vermeliydi diye dusunuyorum mutlaka kantaron yagi kullanin ama

Çok geçmiş olsun
Benim oğlumda 4 aylıktı sünnet olduğunda antibiyotik krem vermişti altını her açtığında bol bol sür demişti hiç sıkıntı çekmedik çok kolay iyileşti
Bu şekilde zor olur canı yanıyordur kıyamam

Beyaz vazelin kullanmistim ben, kurutmuyor cok iyi geliyordu ve cok kisa surede iyilesmisti..

Krem ismi vermem dogru olmaz en iyisini isin uzmani bilir ancak krem vermeliydi diye dusunuyorum mutlaka kantaron yagi kullanin ama
Doktora söyledim bicok kişi krem kullanmış dedim Bi krem verin dedim vermicem diyor oğlum her agladıgında keşke yaptırmasaydım diyorum 1 gün tam pansuman durdu hemen cıkarttırdım batikon cok yakıyor dayanamıyorum oyle agladıgını görünce en sonunda dedim doktora parayı alana kadar ilgiliydi iz şimdi o ilginizden hiçbişey kalmadı bari acıklamada yapın ki neden vermediginizi bileyim dedim ama yok hiçbişey demiyor ya sinirime oturup aglıyordum şuan ya

Okadar aglıyokı daha tam 1 gün oldu pansuman lı duralı görüntüsünden bahsetmiyorum bile içim parçalanıyor her alt degiştirdigimde okadar pişman oldumki yaptırrdıgıma Bi acıklamada yapmıyor doktor krem vermemesine dair vermicem diyip kestirip atıyor moralim alt üst oldu hadi kendimi geçtim bebeğim ağladıkça kahroluyorum okadar zor bir durumdayım anlatamam yani oturup aglıyordum her bebegim agladıgında

Bizim ilk gün geçti agrısı olmadı sonradan bizde sadece batikon kullandık 1 hafta sürekli karton bardak kullandım bez dokunmasın diye

Bizim ilk gün geçti agrısı olmadı sonradan bizde sadece batikon kullandık 1 hafta sürekli karton bardak kullandım bez dokunmasın diye
Agrısı yok ama sadece batikon sürdükce aglıyor pansuman cıkarken de cok agladı sizinde 24 saat sonramı cıktı pansumanınız ve direk olarak batikon dökünce aglama oldumu bebeginizde benim bebegim cok aglıyor idrarırını yapınca da yara acık diye suan deydigi için yanıyo ve tekrardan aglamaya başlıyor

Bizim doktor antibiyotikli merhem verdi ama ben 8 yaşında yaptırdım.

Bizim doktor antibiyotikli merhem verdi ama ben 8 yaşında yaptırdım.
Bizim doktor merhem vermedi direk Batıkon sür diyor bide şurup verdi sadece birde sizindemi 24 saat sonra sargı bezi cıkartıldımı bizim cıkarttırdım ve hala kanlı gibi yara cok yeni ve ister istemez idrar yapınca felan yanıyo aglıyo her bez degiştirdigimde Batıkon sürünce cok aglıyor

Oğlum sünnet oldugunda bize de krem vermediler büyüktü bezli degildi zaten
Ama size antibiyotik şurupta vermişler
Pansumandan sonra vazalin sürebilirsiniz

Ayrica 2.gün çok normal yaranin kötü görünmesi
Bir hafta sabredin
Geçmiş olsun

Ayrıca battikon soguk geldigi için de ağlıyor olabilir bebeginiz

Evet batikon yakıyor dökünce aglıyordu üfleyerek dökerdim böyle oluyor ama küçükken daha rahat atlatıyorlar emin olun erken sünnet olması daha iyi bizim pipi içeri kaçıyor diye etrafına gazlı bezle baskı vs de yapılmıştı ama kolay iyileşti dikişli pipi ile tatile gittik havuza girdi hatta en fazla 4 gün agrı olur sonra bişey kalmaz

Biz o gün çıkardık zaten,fotoğrafını istedi doktor,durumu çok iyi dedi.Bir hafta boyunca sünnet külotu giydirdim.Ateş düşürücü şurup ta verdi ayrıca ama ona hiç gerek kalmadı.Çok rahat atlattık biz.

Şuan pansuman çıkık sadece karton bardak koyduk yapışması bez diye

Oglum 2 aylik olmamisti sunnet oldugunda. Sadece ilk.cisini yaparken aglamisti. Bandaj yapti ve kendi birakana kadar bandaji acmak banyo yapmak yok dedi. Doktor isitilip asidi alinmis zeytin yagini her alt acmada sarginin ucundan damlat uzerine antibiyotik krem sık sargi kendi dusene kadar dedi. 3. Gun sargi dustu krem surmeye 1 hafta daha devam ettik bardak vs kullanmadik. Sonucta doktor tarzi oyledir belki ama antibiyotik krem verilirdi genelde

Çok üzüldüm minicik can nasıl dayansın kuzum
Kremin ismini hatırlasam yazardım çok iyiydi
İnanın hiç sünnet olmamış gibi kolay geçti
Siz bir eczaneye sorun onlar önerir belki keşke aklıma gelse hemen yazardım

Benim sıkıntıda tam bu şuan doktorun bu şekilde pervasızca umursamazsa konuşması ilgilenmesi sünneti yaptırana kadar okadar ilgiliydi ki parayı aldı adam degiştir resmen ya okadar gücüm üzgünki şuan benim bildirimde sargı bezinin kendi düşmesi gerekti ama bize evde cıkarsın 24 saat sonra dedi denedim kendim ama yapamadım acile gittik orda yaptırrdık

Sağolun yinede eşim nöbet dönüşü alıcak nöbetçi eczaneden eczanede kimlere sorup cünkü hem eşim ben ben gördükce üzülüyoruz bin pişman olduk yaptırdıgımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…