Sünnet Sünnet 2.gün

Şuan pansuman çıkık sadece karton bardak koyduk yapışması bez diye
Tamam aynı şekilde devam edin batikon dışında sarı kantaron yagı da kullanabilirsiniz yakında geçer hiç pişman olmayın yaptırdınız diye büyüdükçe daha zor iyileşir daha çok acı olur küçükken olması en iyisi

Tamam aynı şekilde devam edin batikon dışında sarı kantaron yagı da kullanabilirsiniz yakında geçer hiç pişman olmayın yaptırdınız diye büyüdükçe daha zor iyileşir daha çok acı olur küçükken olması en iyisi
İnşallah geçer biran önce ya

Batıkon kullandınızmı yoksa direk vazelinmi sürmüştünüz
sadece beyaz vazelin, ozel bir bezi vardi, sargi bezi gibi... Onun üzerine sürüp, bölgeye koyuyordum ve bezliyordum. Baska bir sey kullanmadim.

Doktora söyledim bicok kişi krem kullanmış dedim Bi krem verin dedim vermicem diyor oğlum her agladıgında keşke yaptırmasaydım diyorum 1 gün tam pansuman durdu hemen cıkarttırdım batikon cok yakıyor dayanamıyorum oyle agladıgını görünce en sonunda dedim doktora parayı alana kadar ilgiliydi iz şimdi o ilginizden hiçbişey kalmadı bari acıklamada yapın ki neden vermediginizi bileyim dedim ama yok hiçbişey demiyor ya sinirime oturup aglıyordum şuan ya
Tuhaf bir yaklasimmis doktorunki ama kantaron yagi ve karton bardagi mutlaka ihmal etmeden uygulayin bir bildigi vardir sanirim batikon konusunda

Kızlar oglum dun saat sabah 12 gibi günnet oldu lokal ile 4 ay 27 günlük bebegim bu arada bugun saat 3 bucuk gibi sargıları cıkartıldı doktorumuz calpol augmentın bıd şurup verdi ve sürmek için batikon verdi sadece yara şuan cok taze ve her batikon sürdügümde aglıyor cok kötü krem vermedi pipisi beze yapışması diye acildeki doktor karton bardagın. Alt kısmını kesip koydu Bi süre bu sekılde yapın kuruyana kadar dedi ama keremde hiç vermedi her batikon sür düğümde bebeğim çok fena aglıyor sünnet yaptırıp bezim gibi direk şurup ve batikon kullananlar ne kadar sürede iyileşti bebişinizin pipisi eşimde bende dayanamıyoruz aglama sına oyuzden eşim nöbeti eczaneden krem alıcam birazdan nöbet tönüşü sizler sünnet sonrası kullandıgımız krrem varsa neydi doktora sorun demeyin sordum batıkon sürün sadece dedi ve doktora güvenim gerçekten şuan azaldı bebeğim bu kadar ağlarken sürüyorum ama içim gidiyor ağlamasına lütfen fikir verin sünnet yaptıran anneler
Dikişsiz sünnet yaptırdım bugün. Anestol krem verdi huysuzlanınca sür dedi uyuşturuyor sanırım

X