Doğuma Hazırlık Suni sancı ile erken doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yani toplam sekiz saat

Söylediklerinizi dikkate alacağım. Teşekkür ederim.

Bana da hiç mantıklı gelmiyor. Yarın doktorumla tekrar konuşacağım.

Benim bebegim guyya 3400 civariydi dogum yapacagim gun soylediler tam 3 kilo dogdu ama bece biraz bekle ne olur ne olmaz dogum normal bir surec bebegi attan dusmuse getirmeyin ne oldugunu anlamaz bebek ne zaman isterse ozaman gelmeli ama yinede en iyisinj doktor bilir

2 doğumumu da sunni sancıyla yaptım ama hiçbiri doğum başlamadan olmadı.
Normal diye diretmeyin, zamanını bebek kendi belirlesin.
Eğer hala gelmiyor ve 40 hafta dolmuşsa dışarıdan müdahale edilir.
Her şeyin hayırlısı, her şeyin sağlıklısı önemli.

Merhaba. Suni sancıdan sonra normal doğum mu yaptınız? Açılma nasıl oldu?

9 aydır takipli hastasını riske atmaz hiç bir doktor lütfen kimseyi yanlış yönlendirmeyin

Ben dün hastaneye gittim 40+2 olduğum için doğsun artık dedim acele ettim sancim yoktu suni taktılar ve anında nstde bebeğin kalp atışlarını 145 ten 40lara düştüğünü gördüler ve acilen oksijen ve serumla toparladılar bizi ve suni sancıyı hemen çıkartıp sancın gelirse gel dediler 42 haftaya kadar beklenir diyorlarsa bebekte gelmiyorsa beklenir yani allah ona bir gün yazmış vakti zamanında gelicek zaten buna kimse engel olamaz be cok pisman oldum hemen gelsin diye allah korusun nerdeyse kaybedebilirdikte ne hakkımız var bizik bunu onların kaderiyle oynamamıza bence yanlış tabikide gününü beklemeli bunu ben dün yaşadım ve cok pisman oldum hastaneye erken koştugum icin suan kesinlikle sancım gelene kadar evde bekliyeceğim bendende tavsiye bırakın ne zaman isterlerse o zaman gelsinler ben dersimi aldım neredeyse kendi ellerimle cocuğumu kaybetmeme sebep olacaktım hayırlı geceler

Bende diyorum bu kız doğurmamis miydi

Eski konu hortlatilmis

Nasıl korkusuzca evde bekleyebiliyorsunuz bebeğinizin hareketleri ne durumda ?

Tüm cevabın bende sanırım. Bebeğim normalden biraz erken geldi 2 hafta kadar. Hiç bir sancım yoktu birden suyum geldiği için hastaneye koştuk. Yatışımı yaptılar. Sancım olmadığı için hastanede 7 8 saat kadar öylece bekledim . Sancı gelmeden açılma olmayacağı için suni sancı verdiler. Sancım olmaya başladı ama açılma hala yoktu. Tekrar suni sancı verdiler. ( ben yerlerde yuvarlanıyorum acıdan tabiii) yine açılmam olmadı . Böyle böyle bi kaç kez denediler. Salı günü yatışım oldu . Çarşamba geceye kadar sancı çektim . Israrla normal Doğum olsun diye uğraştılar ama ben artık nefes alamıyorum sancıdan. Dayanamadım ve epidural istedim. Ayrıca her ihtimale karşı karnım aç bekliyorum. Açlığında vermiş olduğu halsizlik var bide. Epidural taktırdım o da biraz sancılı geçti ama ilk dozu alınca tüm acım dindi bir anda . O an uykuya dalmışım zaten. Uyandım baktılar hala açılma yok. Nasıl açılmayı sağlayabilirim diye araştırdım. Sürekli yürüdüm ve çömelme pozisyonunda durdum. 2 günün sonunda açılmam oldu doğuma aldılar ama bebeğim inatla çıkmıyordu. Suni sancı ben epidural uyuşturucunun etkisinden dolayı kendini itmiyordu dışarı. Baktılar olmuyor tekrar suni sancı verdiler. Epidural de boşa gitmiş oldu. 15 dk ya doğurursun diye aldıkları odada 5 saat geçti hala doğuramadım. Artık sancıdan baygınlık geçirince acil sezaryene almışlar. Çok hatırlamıyorum . Velhasıl normal olsun diye diye canıma okudular. Sonsuza kadar içinde duracak hali yok zamanı gelince bi şekilde çıkacak nasılsa. Ben suyum geldiği için doğurmak zorunda kaldım . Böyle bi sorun olmadığı taktirde bekle derim .

Off okurken bile yoruldum. Bir arkadaşım da sizinki gibi oldu. Doktor ve ebeler de bana çatı muayenesinde bebeğin başı büyük olduğu için şimdi bile riskli olacağını, çatımın dar olduğunu, iki hafta daha beklememem gerektiğini söylediler. Ama yine de suni sancı verelim normal doğum deneyelim dediler. Boş yere sancı çekmekten korkuyordum. Üstüne bir de suyum gelince hiç zorlamadım ben, direkt sezaryene aldılar. Şimdi iki yaş iki aylık

Kimi çok kolay atlatıyor kimi de baya zorlanıyor benim gibi. Doktor seçimi bu konuda önemli. Benim doktorum biraz ısrarcıydı normal olsun diye. Tabi bende normal isterdim en azından sonrası kolay olur diyordum. Ama hem Normal Doğum sancısı çektim hemde sezeryan sonrası ağrıları. Öyle böyle doğurduk çok şükür. Şimdi 4 aylık bi kızçem var

Bu konuda sadece kilo.degil kafa büyüklüğü daha önemli bunu bir araştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…