Doğuma Hazırlık Suni sancı için lütfen yardımcı olun

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

asminim2

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2022
5
4
1
26
Kızlar hamileyim 40+2 hiç sancım yok ara ara sancılarım geliyor doktor dün Cuma’ya kadar doğum etmezsen suni sancıyla yatışını yapıp bebeği alcaz öyle bende çok korkuyorum ilk doğumum da 11 saat suni sancı çektim 38 +6 da bunda napıcağımı bilmiyorum çok korkuyorum lütfen yardımcı olun kapmalıyım sizce

Hiç korkma ikünciler de daha çok korkulur ama ikinciler her zaman daha kolay olur allahın izniyle. Benim hiç sancım, vs olmadı su bitince ve yaşımdan dolayı sezeryana aldıla tam çıkarırken kala yapmış. Beklememem iyi olmuştu mesela. Sağlıkla kucağınıza alın inşaalah

Hurma yürüyüş sıcak duş ilişki ne varsa deneyin bence
Ben de suni sancı aldim ama hiç işe yaramadı ilk dogumda

Korkmayın lütfen ve burdaki fikirleri değil doktorunuzu dinleyin.Herhalde burdaki uyeler doktorunuzdan iyi bilecek değiller.40.haftamda doğum yaptım ve aynı sizin gibi suni sancıyla doğumu başlatmak için gün belirledik doktorumla.Cunku ne sancı,ne açılma hicbiseyim yoktu.Belirledigimiz günden bir gün önce suyum geldi ve hastaneye gittik.Acilmam ilerlemeyince suni sancı da almak durumunda kaldım.Korkulacak bişey yokmussizi çok iyi anlıyorum çünkü ben de çok korkuyodum.Hatta eşime yalvarmistim bekleyelim doğum kendi başlasın diyesağlıklı doğumlar dilerim size.

Çok teşekkür ederim.. tabikide doktorumun söylediklerini dinliyorum sizlerden sadece fikir ve morel almak istedim çünkü ilk kızımda çok çektim bundada aynısını yaşamak istemiyorum çok korkuyorum inşallah bnde doğuma gitmeden suyum gelir tek duam kendi sancımı çekmek çünkü

Benimde aynı oldu ilk suni ile ikincide de suni oldu ama ikinci iki saatte doğdu
İkinviler daha hızlı doğuyor çevremde gördüğüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…