Suna Dumankaya'nın Porselen gibi bir cilt için verdiği tarif..

arkadaşlar benim gözenekler neden bu kadar açıldı herkes memnun, aceba çok mu bastırdım beş dk boyunca ovalayarak yaptım..

arkadaşlar benim gözenekler neden bu kadar açıldı herkes memnun, aceba çok mu bastırdım beş dk boyunca ovalayarak yaptım..

olabilir cildinizi yıpratmış olabilirsiniz. ben duşa girmeden önce yüzüme buhar banyosu yapıyorum. gözeneklerim açılsın daha iyi temizlensin diye. sonrasında yüzümü yıkayıp bu karışımı yüzüme sürüyorum 1-2 dk bekledikten sonra ellerimi hafif ıslatıp o şekilde yavaş yavaş masaj yapıyorum 5 dk boyunca sonra da duşa giriyorum. siz de dustan önce yapın eğer öyle yapmıyorsanız. çünkü tamamen temizlenmemiş de olabilir yüzünüz. geçmiş olsun :KK71:

bebeğimden dolayı dışarı çıkıp alamadım malzemeleri ama yarın alıp kesin denicem inş.işe yarıcak:KK66:

bugun bu maskeyi denedim snrasında banyo yaptım cildim kötüydü fakat maskenın ıçine su yerine aksu vital saf gül suyu krem olarak da bepanthen plus kullandım bepanthen krem cilt enfeksiyon ve yaralarına iyi geliyor 5 dak beklettım yıkadım sivilcelerim kayboldu ufak tefek kaldı belli olmyr tam olarak lekelerım kaldı çok hafif açıldı sanki ama düzenli kullanıldgı takdirde lekelerde gider diye düşünyrm konuyu paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum:KK71:

yüzünde sivilce olan ofalayarak çıkarmasın ıslatıp yıkasınlar. sivilcesi olmayan ofalayıp çıkartabilirler.

2 gündür deniorum ama sanki bi değişiklik yok bazı arkadaşlar ilk kullanımda iyi geldiğini yazmışlar inş.zamanla bendede işe yarar

olabilir cildinizi yıpratmış olabilirsiniz. ben duşa girmeden önce yüzüme buhar banyosu yapıyorum. gözeneklerim açılsın daha iyi temizlensin diye. sonrasında yüzümü yıkayıp bu karışımı yüzüme sürüyorum 1-2 dk bekledikten sonra ellerimi hafif ıslatıp o şekilde yavaş yavaş masaj yapıyorum 5 dk boyunca sonra da duşa giriyorum. siz de dustan önce yapın eğer öyle yapmıyorsanız. çünkü tamamen temizlenmemiş de olabilir yüzünüz. geçmiş olsun :KK71:

cevabın için saol ya ben aslında cildime sürekli müdahale edip sabretmeden değişik şeyler kullanıyorum.. tamam dediğin gibi uygulamaya başlayayım umarım işe yarar... tşk :)

2 gündür deniorum ama sanki bi değişiklik yok bazı arkadaşlar ilk kullanımda iyi geldiğini yazmışlar inş.zamanla bendede işe yarar

biraz sabırlı olun, kişiden kişiye farklılık gösterir. kimisi ilk uygulayışta farkını yaşar, kimisi geç tepki verir. umarım işe yarar düzenli bir şekilde devam edin bakalım sonuç ne olacak. bir de öncesinde cildinize buhar banyosu yapıp ardından karışımı uygulayın bakalım belki daha iyi gelebilir.

arkadaşlar bide şey diycem peeling gibi oluyo ovalarken yavaş yavaş dökülüyo demi

evet dökülüyorlar. ama ben hemen dökülmesinler diye ellerimi hafif ıslatıp öyle yapıyorum. bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama sanki o karışım olmadan ovalayınca olmucakmış gibi geliyor :KK1:

Şimdi yaptım.yumaşacık oldum ,sanırım yanlş uyguladım ama ben :)
ben karışımı sürdüm ama 5 dk dokunmadan bekledim daha sonra hafif kuruduğunda yavaşca ovalayarak çıkardım ve ardından durularım . rengim hafif açıldı ,siyah noktalarım kendilerinden hiç taviz vermemiş halde yerlerindeler ama biliyorum işe yarayacak :)
paylaşım için teşekkürler sürekli olarak kullanıcam :):KK9:

bende kil maskesi var krem kıvamında onu kullansam kil olarak diğerlerini karıştırıp olurmu??
:97::97:

bende kil maskesi var krem kıvamında onu kullansam kil olarak diğerlerini karıştırıp olurmu??
:97::97:

bende de nuxe killi maske vardı ama haftada iki kez yapmama rağmen sadece yumuşatıyordu saf kilin etkisi daha fazla olur diye düşünüyorum çünkü ben saf su ve kili karıstırıp maske yapardım eskiden iyi gelirdi..

merhaba arkadaşlar... benim gittiğim kuaför suna dumankayanın öğrencisiydi,o bana bu maskeyi yapıyodu her ay 10 tl veriyodum. sonra suna dumankayadan aldım tarifi ama o malzemelere robottan geçirilmiş mercimek ve pirinçte vardı. ben öle yapıyorum memnunum. yani öbür türlüde güzel oluyo heralde.. onuda denerim :KK34:

Canım bu tarifi bana verebilir misin

maske gerçekten denemeye değer.. fakat bende siyah nokta da var onun için temizleme bandından sonra bu formulü uygulasam bi zararı olumsuz etkisi olur mu?? yapan varmı fikri olan varmı kızlar??

Bende kullanırım bu maskeyi. Yağlı ciltler için muhteşem.. Günlerce pürüzsüz kalabliyorsunuz. Kıvamı normal sürülebilecek maske kıvamda oluyor. Ama beklemeyin çünkü mısır unu suyu çok emiyor, katılaştırıyor hemen. Kuru ciltlere asla önermem inanılmaz geriyor çünkü.

Slm kızlar.

Benim cildim çok kötü değil makyaj yapmıyorum bir de düzenli temizliyorum. Beyaz tenliyim ama bembeyaz durmuyor yüzüm yalnızca sabah kalkınca öyle. Bazılarının yüzü taş gibi beyaz oluyor öyle dursun istiyorum benimki öğleden sonraları lekeli gibi duruyor sarımsı kırmızımsı. Bu maske o beyaz görüntüyü veriyor mu acaba

Ben bugün eve giderken mısır unu lalıp deneyeyim inşallah olur :)

ya kızlar aldım ama bir türlü yapamıyorum yapınca ben de yazarım. Yüzümde iyi etki ederse tüm vucuduma yapmayı düşünüyorum:) batık lekelerine falan da iyi gelir inşallah :):KK66:

X