Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar benim gözenekler neden bu kadar açıldı herkes memnun, aceba çok mu bastırdım beş dk boyunca ovalayarak yaptım..
olabilir cildinizi yıpratmış olabilirsiniz. ben duşa girmeden önce yüzüme buhar banyosu yapıyorum. gözeneklerim açılsın daha iyi temizlensin diye. sonrasında yüzümü yıkayıp bu karışımı yüzüme sürüyorum 1-2 dk bekledikten sonra ellerimi hafif ıslatıp o şekilde yavaş yavaş masaj yapıyorum 5 dk boyunca sonra da duşa giriyorum. siz de dustan önce yapın eğer öyle yapmıyorsanız. çünkü tamamen temizlenmemiş de olabilir yüzünüz. geçmiş olsun
2 gündür deniorum ama sanki bi değişiklik yok bazı arkadaşlar ilk kullanımda iyi geldiğini yazmışlar inş.zamanla bendede işe yarar
arkadaşlar bide şey diycem peeling gibi oluyo ovalarken yavaş yavaş dökülüyo demi
bende kil maskesi var krem kıvamında onu kullansam kil olarak diğerlerini karıştırıp olurmu??
:97::97:
merhaba arkadaşlar... benim gittiğim kuaför suna dumankayanın öğrencisiydi,o bana bu maskeyi yapıyodu her ay 10 tl veriyodum. sonra suna dumankayadan aldım tarifi ama o malzemelere robottan geçirilmiş mercimek ve pirinçte vardı. ben öle yapıyorum memnunum. yani öbür türlüde güzel oluyo heralde.. onuda denerim