Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet düzensizliğimden 3 senedir aralıksız dogum kontrol hapı kullanıyorum ve inanılmaz derin selülitlerim oluştu
Onlarla baaşedebilmek için bu karışımı deniycem bakalım.Umarım bir faydası olur.Çok kötü bir görüntü.Yazın bu sıcagında şort giyememek çok kötü..
Birde sunu soyleyeyım.Bu kadının kitabındaki tarif aynen şöyle:ırım
1 kahve fıncanı lımon suyu
Susam yaagı
1 corba kasıgı biberiye yağı
1 cay kasıgı kekik yağı
10 adet dövülmüş aspirin
Susam yagının ölçüsünü vermemiş ayrıca .Kafama göre koyacagım onu sanırım bende :26:
canım uyguladın mı bu formülü sonuç ne oldu? açıkçası ben suna hanıma pek güvenemiyorum çünkü kendiside baya bi kilolu selüliti de vardır herhalde
2 haftaada yaklasık olarak 4-5 defa uyguladım.Ve selulıtlerde gozle gorulur degısıklık vardı.Ama şöyle bir durum var ki.3 haftadır da yakın bır arkadasımdan ogrendıgım pılates lastıgıyle 3 farklı hareket yapıyorum.1,5 aydır kılometrelerce yurumusumdur.Incelmeyen bacaklarım 3 haftada inceldi.Yani soyleyecegım şudur ki bacaklarım incelmesinde ve selulıtlerımden birazcıkta olsa kurtulmam da bu karışımın mı yoksa pılates lastıgının mı etkısı buyuk tam çözemedim.Ama pılates lastıgı agır basıyor gibi görünüyor.
Arkadaşlar ben bu tarifi yani susam yağı,aspirin ve limon tarifini 3 gündür yapıyorum.Akşam yatmadan bir saat önce iyice masaj yaparak sürüyorum ve streç folyoya sarıp bir iki de bacak hareketi yapıp onunla yatıyorum.Sabah uyanınca da banyoya girip kese ile yıkayıp sonra da yosun sabunu sürüyorum.Veeee sonuç:Mükemmel pürüzsüz baldırlar gerçekten taş gibi oldu.Deneyin arkadaşlar bir ay sonra yine yazarım buraya.
2 haftaada yaklasık olarak 4-5 defa uyguladım.Ve selulıtlerde gozle gorulur degısıklık vardı.Ama şöyle bir durum var ki.3 haftadır da yakın bır arkadasımdan ogrendıgım pılates lastıgıyle 3 farklı hareket yapıyorum.1,5 aydır kılometrelerce yurumusumdur.Incelmeyen bacaklarım 3 haftada inceldi.Yani soyleyecegım şudur ki bacaklarım incelmesinde ve selulıtlerımden birazcıkta olsa kurtulmam da bu karışımın mı yoksa pılates lastıgının mı etkısı buyuk tam çözemedim.Ama pılates lastıgı agır basıyor gibi görünüyor.