Selülit Suna Dumankaya'dan Aspirin ile Selülit Giderme Yöntemi

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
suna dumankayanın tariflerine ben de inanmıyorum..aslında doğru bişeyler söylüyo ama tam söylemiyo...misal yüze ya da vücuda masaj yapılırken kullanılıcak badem yağının acı badem yağı olması gerektiğini talı badem yağının tüylenme yapıcağını söylemedi...derya baykal sordu hangi badem yağı acı olan dimi dedi de öyle söyledi..limonu sürün onun yerine..sonra da kalça toplayıcı hareketler yapın..bol su için..hepsinden faydalı diyolar...

Ben bu konuyu 46 sayfayı baştan sona kadar okudum ama bazı arkadaşlar okuyunca cevabını bulabileceği şeyleri 10 kere sormuş tembellik yapıp okumadıkları için. Şimdi en basiti burda forumun ilk sayfalarında cevabı bulunabilecek soruları tekrar tekrar soran üşengeç arkadaşlar bu formülü yapacaklar ve üşenmeden aylarca sürüp spor yapacaklar :) zaten cevaplara baktığım zaman herkes haber vericem demiş ama bir iki kişi hariç kimse sonuç bildirmemiş sanırım kimse 3-4 günden fazla denememiş. Arkadaşlar spor yapmadan hareket etmeden yediğinize içtiğinize dikkat etmeden ben bu yağı bacaklarıma süreyim de her gün bekleyeyim arada da şu poğaçalardan ağzıma atayım ama selülitlerim geçsin diye bir mantık yok. iksir değil bu kremler. Selülit nasıl bir gecede bir ayda oluşmuyosa o kadar kısa zamanda da geçmez. Eğer spor ve sağlıklı yemek alışkanlıklarını sürdürmezseniz geçse bile geri döner. Ben 1 ayda 3 kilo verdim 53 den 50 ye düştüm sadece her gün düzenli ve ritimli yürüyerek hiçbir krem de kullanmadım selülitlerim de azaldı. Krem zaten yardımcı olur spor yaparken yağ yakımına başka da bir işe yaramaz tek başına. Ayrıca bu limon içme vs tarzı bişeyler okudum lütfen arkadaşlar bilmediğiniz ve başkalarına zararlı olabilecek formüller vermeyin. Limonda asit vardır ve midesi rahatsız olan insanlar limon içerse sonuçları hiç de iyi olmaz. Insallah herkes bu selülit belasından kurtulur ama tek çaresi iradeli olup harekete dikkat etmek biz Türk hanımları dünyadaki en güzel bayanlarız çok da güzel yemekler yaptığımız için dayanamıyoruz yiyoruz :)

Ben bu konuyu 46 sayfayı baştan sona kadar okudum ama bazı arkadaşlar okuyunca cevabını bulabileceği şeyleri 10 kere sormuş tembellik yapıp okumadıkları için. Şimdi en basiti burda forumun ilk sayfalarında cevabı bulunabilecek soruları tekrar tekrar soran üşengeç arkadaşlar bu formülü yapacaklar ve üşenmeden aylarca sürüp spor yapacaklar :) zaten cevaplara baktığım zaman herkes haber vericem demiş ama bir iki kişi hariç kimse sonuç bildirmemiş sanırım kimse 3-4 günden fazla denememiş. Arkadaşlar spor yapmadan hareket etmeden yediğinize içtiğinize dikkat etmeden ben bu yağı bacaklarıma süreyim de her gün bekleyeyim arada da şu poğaçalardan ağzıma atayım ama selülitlerim geçsin diye bir mantık yok. iksir değil bu kremler. Selülit nasıl bir gecede bir ayda oluşmuyosa o kadar kısa zamanda da geçmez. Eğer spor ve sağlıklı yemek alışkanlıklarını sürdürmezseniz geçse bile geri döner. Ben 1 ayda 3 kilo verdim 53 den 50 ye düştüm sadece her gün düzenli ve ritimli yürüyerek hiçbir krem de kullanmadım selülitlerim de azaldı. Krem zaten yardımcı olur spor yaparken yağ yakımına başka da bir işe yaramaz tek başına. Ayrıca bu limon içme vs tarzı bişeyler okudum lütfen arkadaşlar bilmediğiniz ve başkalarına zararlı olabilecek formüller vermeyin. Limonda asit vardır ve midesi rahatsız olan insanlar limon içerse sonuçları hiç de iyi olmaz. Insallah herkes bu selülit belasından kurtulur ama tek çaresi iradeli olup harekete dikkat etmek biz Türk hanımları dünyadaki en güzel bayanlarız çok da güzel yemekler yaptığımız için dayanamıyoruz yiyoruz :)

doğru dedin...spor yapınca bol su içince azalır aslında...

mrb benim selülitlerim %50 azaldı size formülümü vermk istiyrm.kabak lifi ve yosun sabunuyla aktardan aldım banyoda selülitli bölgemi kızarana kadar ovuyorum. sabah akşam rasayana selülit çayı içiyorum gittigidiyordn almştm.aç karnıma içiyorum.bol su içiyorum aradada yürüyüş.20 gündür yapıyorum bunları ve baya azaldı hihoyyyt

Suna Dumankaya'nın verdiği formülü ben de denedim,
acı ve yanmadan 1 hafta pantolon giyemedim. Her cilt için uygun değil herhalde...
Bu arada bu denediğim belki 20. yöntem, birçok ürün denedim hiç birinden fayda görmedim çıldıracağım,
bu yeni çıkan x-tra jelden de kullandım o biraz azalttı fakat etkisi kısa sürdü :KK43:((
Yeni bir ürün deneyen ve başarılı olan varsa yardımcı olabilir mi?

denicem hemde hemen bu akşam susam yağı nerden bulacam ama ya bide bende titreşimli masaj aleti var onunlada uygulasam mı acaba bi de yedirildikten sonra ne kadar kalmalı bacaklarımda

tesekkurler karısım için. bende deneyecem. ama o ölculer bi kerelık mı. yoksa yapıyoruz bıtene kadar kullanıyormuyuz

arkadaşlar ben aslında baya zayıfım ama kilo alamamadan dolayı önüme geleni yediğimden selülitlerim var malesef:KK43:(
spor yapmıyorum ama hergün en az yarım saat yürüyorum dolayısıyla spor yapıyor sayılırım. Bu yöntemi uygulasam işe yarar mı?
Ekstra spor yapmak istemiyorum çünkü zayıflamak istemiyorum.. Aksine kilo almaya çalışıyorum:KK43:

ben aspirinli yöntemi bes gündür denıyorum ve cidden fark etti.ben once mekik şnav gibi hareketler yapıp ısınıyorum. sonra karısımı masaj yaparak sürüyorum. yarım saat mezdeke oynuyorum :) bayagı terlıyorum sonra dusa girip lifle masaj yapıyorum. yaklasık bir bucuk saat suruyo hepsi. gece yapıyorum misler gibi yatıp uyuyorum :) bayagı fark etti bes gunde bile. ve belım kalın biraz. oraya da sürüp masaj yapıyorum uc dort santim inceldi. yedıklerıme de dıkkat edıyorum bıraz. zaten istahım kapandı, çok hırs yaptım galıba zayıflayacam die :p

şu exstra jeller var reklamı yapılan sakın inanmayın ben aldım uyguladım hiçbir faydası yok üstelik geri iadeside yok. geri iade yapacagım deyince tüpün agzının açılmamış olması gerektigini söylüyorlar yani demogoji kesinlikle aldatma tabiiki agzını açacak kullanacak kullanmadan geri verecek olsa neden alsınki müşteri bu jeli.internette bazı reklamları yapılan şeylere kanmamak lazım ancak bir arkadaşımız kullanmış ve faydasını görmüşsse ragbet etmek gerek. bilgilerinizeturkbayragi

merhabalar;
ben de son bir yıldır selülit derdinden müzdarip olanlardanım.ender saracın bir formülünü ve suna dumankayanın bir çayını birlikte kullanıyorum çok büyük faydasını gördüm birlikte sporda yaptım .zayıfken bile etim çok gevşekti bu genç yaşta bacaklarımın sallanmasından cok rahatsız oluyordum şimdi cok güzelleştiler cok sıkılaştı bacaklarım ve pürüzsüz oldular:)

formül güzele benziyor fakat biberiye ve portakal gibi selülite iyi gelen yağlar dururken neden susam yağı anlamadım...:bbo:

formül güzele benziyor fakat biberiye ve portakal gibi selülite iyi gelen yağlar dururken neden susam yağı anlamadım...:bbo:

evet benim de dikkatimi çeken bu oldu. ben de denemeyi düşünüyorum ama biberiye ya da portakal yağıyla yapacağım. susam yağı etkili olduysa bu yağlar daha da etkili olur bence.

Herkese merhaba!
Bir süredir bu forumdan bilgiler ediniyorum,sonunda üye olmaya karar verdim.
Bu ilk mesajım!
28 yaşındayım,ve bu son bir yıla kadar bacaklarımda hiç bir sorun yoktu,üstelik bacaklarım incecik,ama bir yıldır ciddi anlamda selülitlenmiş durumda.Bugün okuduğum birkaç yazıda doğum kontrol haplarının selülite neden olduğu yazıyordu ve yaklaşık 2 yıldır yasmin kullanıyorum.Sanırım bendeki selülitlerin oluşumunda çok büyük etkisi oldu :KK43: Ama bir yandan da regl sancılarımdan kurtuldum..

Bu aspirinli formül için 10 ader limon sıktığımda yaklaşık 450ml su çıktı,100ml susam yağı almıştım,limon suyundan da 100ml kullandım,oran kurarak,aspirinlerin de 1/4ünü yani 5 adet kullandım.Sonuçta birbirleriyle olan karışım oranları önemli.Mantıken en azından böyle olmalı :)
Bu karışımı ilk defa bugün uyguladım.Masaj yaparak sürdüm,ve biraz emdikten sonra kalça egzersizleri yaptım 20 dakika kadar.

Ayrıca 1 haftadır sabah akşam 10dakika at kılı fırçası kullanıyorum.
Bir de yine bugün yosun sabunu kullanmaya başladım.Evde kabak lifi yoktu,normal lifle masaj yaptım,ama bugün kabak lifini de aldım.Artık duşta yosun sabununu sürüp kabak lifiyle de masaj yapıcam.

Bu arada benim aldığım aktarda 100ml susam yağı 14.50tl,yosun sabunu ise 3.50tl idi.
Susam yağı pahalı,sabun ucuz geldi :)
Siz ne kadara aldınız?

Bu yöntemlerin hepsi sanırım zamanla ve düzenli uygulamayla iyi gelecek olan şeyler.
Deneyip görücez :)

kızlar gercekten 10 tane limon ve 20 aspirin mi kullanıosunz..cok değil mi ??

ben düzenli spor yapmama ragmen tamemen kurtulamadım selülitlerden..mutlaka gözle görulur derecede kalıor yaaW

X