Herkese merhaba!
Bir süredir bu forumdan bilgiler ediniyorum,sonunda üye olmaya karar verdim.
Bu ilk mesajım!
28 yaşındayım,ve bu son bir yıla kadar bacaklarımda hiç bir sorun yoktu,üstelik bacaklarım incecik,ama bir yıldır ciddi anlamda selülitlenmiş durumda.Bugün okuduğum birkaç yazıda doğum kontrol haplarının selülite neden olduğu yazıyordu ve yaklaşık 2 yıldır yasmin kullanıyorum.Sanırım bendeki selülitlerin oluşumunda çok büyük etkisi oldu
Ama bir yandan da regl sancılarımdan kurtuldum..
Bu aspirinli formül için 10 ader limon sıktığımda yaklaşık 450ml su çıktı,100ml susam yağı almıştım,limon suyundan da 100ml kullandım,oran kurarak,aspirinlerin de 1/4ünü yani 5 adet kullandım.Sonuçta birbirleriyle olan karışım oranları önemli.Mantıken en azından böyle olmalı :)
Bu karışımı ilk defa bugün uyguladım.Masaj yaparak sürdüm,ve biraz emdikten sonra kalça egzersizleri yaptım 20 dakika kadar.
Ayrıca 1 haftadır sabah akşam 10dakika at kılı fırçası kullanıyorum.
Bir de yine bugün yosun sabunu kullanmaya başladım.Evde kabak lifi yoktu,normal lifle masaj yaptım,ama bugün kabak lifini de aldım.Artık duşta yosun sabununu sürüp kabak lifiyle de masaj yapıcam.
Bu arada benim aldığım aktarda 100ml susam yağı 14.50tl,yosun sabunu ise 3.50tl idi.
Susam yağı pahalı,sabun ucuz geldi :)
Siz ne kadara aldınız?
Bu yöntemlerin hepsi sanırım zamanla ve düzenli uygulamayla iyi gelecek olan şeyler.
Deneyip görücez :)