sümüklüler grubu:((

yarın gideceğim görüşmeye 44 aylık diye biliyorum ...tuvalet olayında inanın çocuklar tuvaleti kaka içindeydi...kızlar daha dikkatli olmalı tuvalet konusunda biliyosunuz her türlü bakteriye açık bir organları var...herşeyi değerlendiriyorum ...teşekkür ederim

bir yerden başlamak iyidir.
annenizde olması bir bakıma iyi. boşanma halinde eşinizin hakkı olmaz ama diğer taraftan inşallah anneniz kardeşleriniz sorun çıkarmaz. neyse bunu o zaman düşünürsünüz.
benim ana okulları konusunda pek bir fikrim yok ama uygun bir tane bulun, arkanıza bile bakmayın. zorluk çekeceksiniz mutlaka ama en azından kızınızın huzurlu bir ortamı olacak.

48 aylık ilkokul bünyesindeki ana sınıfı

Bağımsız anaokulundaki bir sınıf da 36 aylıktan itibaren alıyor

Muhtemelen onların tuvaletleri de pek hijyenik değildir ama

saygısız adam bu adamla evlilik yürümez bırakın gebersin hastanede küçücük cocukla hastaneye neden gidiyorsunuz kendinizi yıpratıp yoruyorsunuz ki

esiniz sizi ayak altinda istemiyor diye niye düsünüyorsunuz ki?
bide istemiyorsun bizi vs demissiniz esinize? neye dayanarak ?
bir yorumunuzda zaten onunla kizimi yanliz birakmamaya calisiyorum yazmissiniz.. sert bakislari vs var diye?
eski konularinizi bilmiyorum ama sizin düsünceleriniz pek saglikli gelmedi bana.. paranoya vesvese vs yapiyor gibisiniz..

annemde o nedenle istedi parayı ve benim yanımda söyledi kardeşlerime bu sizin paranız değil diye.zannetmiyorum alacaklarını o konuda güveniyorum açıkçası.yarın gideceğim görüşmeye .şuanda annemin evindeyim henüz konuşamadık çocukla oynuyorlar birde kızımın yanında konuşmak istemedim...bi çözüm bulmaya çabalayacağım..teşekkür ederim yardımlarınız için.

48 aylık ilkokul bünyesindeki ana sınıfı

Bağımsız anaokulundaki bir sınıf da 36 aylıktan itibaren alıyor

Muhtemelen onların tuvaletleri de pek hijyenik değildir ama
sanırım temiz değildir...sonuçta özel kreşler bile o haldeyse...yinede kararlıyım en ezından bir görüşmek istiyorum

saygısız adam bu adamla evlilik yürümez bırakın gebersin hastanede küçücük cocukla hastaneye neden gidiyorsunuz kendinizi yıpratıp yoruyorsunuz ki
beli daha çok ağrımasın rahat otursun diye arabayı ben kullandım...hem bayram geliyor kalabalıkta gezmeyi sevmez burnumuzdan getirir diye erkenden çocuğuma bayramlık alayım dedim ama gittiğimiz mağazalardada bikaç kez bağırdı kızıma...aslında dışarda pek iyi görünür ama ...

öyle düşünüyorum çünkü kızımın yalvarmalarına aldırmıyor lütfen oyun oynayalım diye ağladığında yorgunum belim ağrıyo kendin oyna diye söyleniyor daha da ısrar ederse bağırıyor....ben gel beraber oynayalım dediğimde ama ben babamla oynamak istiyorum diyor...sinirleniyor çocuğum....haftada 3 gün zaten görüşemiyorum gece çalışır gelir gelmez yata uyur...izin günlerindede böyle bi huzursuzluk çıkarır,ya onunla konuşmadığımız için rahat takılır yada biz anneme geliriz benim migrenim tutunca böyle....kızım az bişiy biri bağırınca hemen titriyor...bi kaç kez de kötü bakışlarını ve yaptığı sert el hareketlerini gördüm ama inkar etti kızım da konuşamıyordu o zamanlar ıspat edemiyordum.belki de paranoyadır tabii bilemiyorum

şahsen benim kocan sizinki gibi olsa beli agrımasın diye değil arabayı kullanmak kılımı bile kıpırdatmam onun için

boşver canım cocugunla alışverişini başbaşa yap erkeğin en iyisiyle bile alışveriş zorken tam bir odun olan kocanla hiç alışveriş yapılmaz küçücük cocuguna eşine bagırıp çağıran hödük herif

cocugunuz kaç yaşında minicik cocugunda piskolojisini bozmuş pis herif

cocugunuz kaç yaşında minicik cocugunda piskolojisini bozmuş pis herif
kızım 33 aylık 2.5 yaşında...evet olan kızıma oldu keşke bende sakin olsaydım ona çanak tutmasaydım ..şimdi annemdeyim rahat rahat yayılsın evde...

beli ağrıyor diye işede gitmiyor ama...bende çıkarırlar diye korkuyorum...kredi ödüyoruz çünkü....aynı zamanda merhamet duygularımda yüksek biraz...üzülüyor(dum)um...ama anladımki hak etmiyormuş.haklısınız en iyisi tek başımıza gitmek...boşa benzin yakmayalım gitmişken bayramlık alalım çocuğa dedik ama ...hem alamadık hemde kovuldum evden ...ne olacak bilmiyorum

benmde merhamet duygum aşırı ama hakedene merhamet edeceksin canım yoksa merhametten maraz doğar sözünü yaşamış olursun

nefret ettim adamdan ya hadi şini sevmiyor istemiyor çocuğuna nasıl böyle pislik gibi davranır .kıyamam ben o yavruya böyle adamları koca baba yapmamalıçkresi ödiyorsa ev kredisimi boşanma durumunda o satılıp bölüşülebilir nafaka da vermek durumunda.çocuğu sakın yalnız bırakam onunla bir de annen ne kadar istemesede annein kahrı çekilir de bu adamların kahrı çekilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…