sümüklüler grubu:((

sen eşine cevap vermemişsin ki uyumuyor diye direk bağırmışsın.. salla gitsin. ne takıyorsun kafana adamı.. Sen ağladın diye o üzülüyor mu?? gözyaşına yazık..KİMSE SENDEN DAHA DEĞERLİ DEĞİL BU HAYATTA BUNU UNUTMA!!!!!!!!
hayır hiç üzülmedi film izlemeye devam etti en çok zoruma giden hadi bana acımadın koca kadınım ağlar ağlar susarım kızımda ağlıyor ve bize sümüklüler grubu dedi

rica ederim.
ben mesleğiniz yok diye düşünmüştüm, o zaman işiniz biraz daha kolay, belki bulduğunuz iş yerinin yakınında kreş falan bulabilirsiniz.
yabancı diliniz falan varsa akşamları çeviri falan yapar ek ücretle en azından kızınızın kreş parasını çıkarabilirsiniz.
ablalarınız da bir hoşmuş, insan kendi yeğenine bakmak için para ister mi yahu, hele de böyle bir durumda.
devlet anaokulları konusunda hiçbir şey bilmiyorum, kaç yaştan itibaren alıyorlar falan ama onları da araştırmakta bir fayda var.
peki teyzeniz halanız falan yok mu çocukla ilgilenecek belki ablanızdan daha cüzi bir miktarda yardımcı olabilirler size.
işiniz gerçekten zor. hani insanın eşinin kötü olması zaten fena da aileden de destek alamamak en fenası.
iki kreş var biri dini eğitim veriyormuş ölümle ilgili hikayeler anlatılıyormuş ve ilahi dinletiliyomuş(ilahilerde çekilen hu seslerinde biraz ürküyorum nedense)o nedenle eledim diğerinin de tuvaletleri çok pisti ve öğretmen hanım biraz hırçın ve yapmacıktı.çok şükür iki mesleğim var ikisinide yapacak ortamda var.devlet anaokulu için kızım çok küçük şuan 33 aylık en az 44 aylık olması gerekiyor daha önceden araştırmıştım.bian önce çalışıp önümü göereyim diye .annem 2 kardeş dayım var ama onunlada görüşmüyor.eşimin yaşadığı fakat memleketi olmayan bir sahil kasabasındayım.herşeye bahane bulup çalışmak istemeyen tembel kadın imajı çizmişim gibi oluyor ama inanın ki değil:KK43:(

çocuğunuzun yanında böyle tartışmaya girmeyin...eşiniz çok ayıp etmiş sizde hastaneye gitmeyin bu aralar ilgilenmeyin..
sabah tek başına gitti zaten.konuşmuyorum şuan.olan kızıma oldu tabiii çk üzgünüm inanamayacağınız kadar çok

Kadin dert yanayim demis, millete cvp vermekten bi hal olmus..
kendimi suçluyorum sürekli ....öfkemi kontrol edemedim diye tüm cezalara razıyım sanki....biraz rahatlamak için herşeyi yapmaya razıyım.suçlayıcı mesajlar oluncada mecburen cevap vermek zorundayım kimseyi kırmadan.zaten çok üzgünüm...birde sen ne biçim annesin tarzında konuşmalar çok yıpratıcı

çocuğa yazık günah ikinizde de büyük hata var

en birincisi onun önünde bu şekilde tartışmak

gidemeyeceğin halde gidelim de rahat et dersen böyle cvp alırsın.

Malesef arkadas hakli konu sahibi cok uzgunum ama gidemeyeceksen sineye cekeceksin malesef yapacak bisey yok aksi hal sagliksiz bir cocuk buyutmek demek hem de kiz anne adayi bi cocuk bunu dusunun lutfen

Çocuk bakmak çok büyük sorumluluk. Ablamlar 700 tl istiyor demişsin. Bakıcı da tutsaniz o fiyattan aşağı bakmaz zaten. En kötü 1500 maaş alsaniz yarısı size kalır. Ve sigortaniz işlemiş olur. Sürekli çocuk ve evle ilgilenmeyeceginiZ için ve sosyal hayatınız olacağı için kızınıza ve eşinize daha verimli olursunz

Seni kırmak istemiyorum ama ben de dün gece bir yakınımın çocuğu aklıma geldikçe çok Ağladım.Bu yavrunun anne babası inadımdan vaz geçmem en çok inat benim sen benim dediğimi yapacaksın egolarını havada uçuşturup çocuğun yanında sürekli kavga ediyorlar.ve inanır mısın o 2 yaşındaki ki yavrucak kucakların da uyurmuş gibi Gözlerini kapatarak kavgalarını görmek istemiyor.Düşünün bu yavru 2 yaşında.Buna Şahit oldum ve aklıma geldikçe Gözümden yaşlar akıyor :KK61:
kızım zaten ağlıyordu.benim ağlamam ona eklenince daha çok üzüldü tabiii.sürekli yaşanan bi durumda değil kavgada olmadı zaten.gayet sakin bi ses tonuyla kovdu beni küfr ederek.atışma olmadı.

iki kreş var biri dini eğitim veriyormuş ölümle ilgili hikayeler anlatılıyormuş ve ilahi dinletiliyomuş(ilahilerde çekilen hu seslerinde biraz ürküyorum nedense)o nedenle eledim diğerinin de tuvaletleri çok pisti ve öğretmen hanım biraz hırçın ve yapmacıktı.çok şükür iki mesleğim var ikisinide yapacak ortamda var.devlet anaokulu için kızım çok küçük şuan 33 aylık en az 44 aylık olması gerekiyor daha önceden araştırmıştım.bian önce çalışıp önümü göereyim diye .annem 2 kardeş dayım var ama onunlada görüşmüyor.eşimin yaşadığı fakat memleketi olmayan bir sahil kasabasındayım.herşeye bahane bulup çalışmak istemeyen tembel kadın imajı çizmişim gibi oluyor ama inanın ki değil:KK43:(
yok kesinlikle çocuğunuzu öyle yerlere göndermeyin zaten. araştırmaya devam edin, belki iş bulursanız ona yakın yerlerde bakarsınız bir kreş falan.
sizin asıl derdiniz aileniz. onlardan destek görmüyorsunuz, haliyle daha okul çağında olmayan çocukla da zor.
işte biz okul dönemimizde bu yüzden yırttık kendimizi Çalışma Ekonomisi bölümde, 50den fazla çalışanı olan iş yerlerinin kreşi olmalı diye. böylece kadınların iş hayatına dönmeleri daha kolay olacak.
ailenizden hiç destek almadan gözü karartmak biraz zor haklısınız, ev kirası, taşınma parası, yeni eşya kreş, iş bulma derdi, fatura bunlar hep zor şeyler, düşünmek zorundasınız zaten ama her şey zamanla yerine oturacaktır.
kızınızı bırakacak iyi bir iş, sigorta yapan bir iş ve başınızı sokacak bir evle bir çekyat en başta işinizi görür, gerisi zamanla gelir.
siz soğukkanlılığınızı koruyup sakin olun.
bu arada boşanana kadar eğer hiçbir maddi geliriniz yoksa, internetten falan bir şeyler satmaya çalışsanız? en azından elinizde birikmiş paranız olur, hiç birikmişiniz yoksa.

• Beğen
Reactions: 024
Malesef arkadas hakli konu sahibi cok uzgunum ama gidemeyeceksen sineye cekeceksin malesef yapacak bisey yok aksi hal sagliksiz bir cocuk buyutmek demek hem de kiz anne adayi bi cocuk bunu dusunun lutfen
gitmesine giderim ama anaokulu yaşına kadar en azından benimle olsun istemiştim.hemde o okuldaken çalışmam daha kolay olur diye ....bu adamı çekmeyeceğim kararım bu yönde

Çocuk bakmak çok büyük sorumluluk. Ablamlar 700 tl istiyor demişsin. Bakıcı da tutsaniz o fiyattan aşağı bakmaz zaten. En kötü 1500 maaş alsaniz yarısı size kalır. Ve sigortaniz işlemiş olur. Sürekli çocuk ve evle ilgilenmeyeceginiZ için ve sosyal hayatınız olacağı için kızınıza ve eşinize daha verimli olursunz
teşekkür ederim ...ama önce kızımın doktoruyla konuşup boşanma olursa nasıl etkileneceğini konuşmak istiyorum...sonuçta tek başıma ev tutarsam yetmez o para bana

gitmesine giderim ama anaokulu yaşına kadar en azından benimle olsun istemiştim.hemde o okuldaken çalışmam daha kolay olur diye ....bu adamı çekmeyeceğim kararım bu yönde

İki turlusu de zor kadin olmak basli badina zor allah kolaylik versin canm

yok kesinlikle çocuğunuzu öyle yerlere göndermeyin zaten. araştırmaya devam edin, belki iş bulursanız ona yakın yerlerde bakarsınız bir kreş falan.
sizin asıl derdiniz aileniz. onlardan destek görmüyorsunuz, haliyle daha okul çağında olmayan çocukla da zor.
işte biz okul dönemimizde bu yüzden yırttık kendimizi Çalışma Ekonomisi bölümde, 50den fazla çalışanı olan iş yerlerinin kreşi olmalı diye. böylece kadınların iş hayatına dönmeleri daha kolay olacak.
ailenizden hiç destek almadan gözü karartmak biraz zor haklısınız, ev kirası, taşınma parası, yeni eşya kreş, iş bulma derdi, fatura bunlar hep zor şeyler, düşünmek zorundasınız zaten ama her şey zamanla yerine oturacaktır.
kızınızı bırakacak iyi bir iş, sigorta yapan bir iş ve başınızı sokacak bir evle bir çekyat en başta işinizi görür, gerisi zamanla gelir.
siz soğukkanlılığınızı koruyup sakin olun.
bu arada boşanana kadar eğer hiçbir maddi geliriniz yoksa, internetten falan bir şeyler satmaya çalışsanız? en azından elinizde birikmiş paranız olur, hiç birikmişiniz yoksa.
evet çalışılan yerin kreşi olsa bir saniye bile beklemezdim.sonuçta kovuldum çok gurur kırıcı ve gidemiyorum.yemek bile yiyemiyorum onun parası olduğu için.aileyi yok saymak lazım yoklar gibi zaten anlatıyorum konularımdada vardır.kızım 2 yaş büyük olsaydı kıyafetlerimi bile almadan çıkardım evden.fakat böyle çok zor annem istemiyor kim ister beni evinde kocam istemiyor baksanıza...bi çıkar yol bulacağım ama ne kadar sürecek bilmiyorum...5 bine yakın birikmişim var.kızımın pusetini koymuştum buradaki ilanlara uzun zaman oldu ama satılmadı ...onun dışında ne yapabilirim bende bilmiyorum.birazda şaşkınım bi anda bu olanlara.kızımın odasında oturuyorum.oda içerde keyfine bakıyor.nasıl merhametsiz biri anlamadım

kendimi suçluyorum sürekli ....öfkemi kontrol edemedim diye tüm cezalara razıyım sanki....biraz rahatlamak için herşeyi yapmaya razıyım.syükseltmekesajlar oluncada mecburen cevap vermek zorundayım kimseyi kırmadan.zaten çok üzgünüm...birde sen ne biçim annesin tarzında konuşmalar çok yıpratıcı
Burdaki herkes ofke kontrolunde egitimli bilmiyormuydun sen..kimse esiyle kavga etmez burda, kimse annesiyle tartismaz, eminki bir allahin kulu burda asla ve asla cocugun yaninda sesini hic yükseltmez..

Hatali olabilirsiniz,zaten kabul ediyorsunuz..birdaha dikkat edersiniz, ama sen üreme diyenlerden sonra ben daha bisey diyemicem..

Burdaki herkes ofke kontrolunde egitimli bilmiyormuydun sen..kimse esiyle kavga etmez burda, kimse annesiyle tartismaz, eminki bir allahin kulu burda asla ve asla cocugun yaninda sesini hic yükseltmez..

Hatali olabilirsiniz,zaten kabul ediyorsunuz..birdaha dikkat edersiniz, ama sen üreme diyenlerden sonra ben daha bisey diyemicem..
kabul ediyorum elbette bir anne olarak daha duyarlı olabilirdim daha sakin olabilirdim.evet sanırım herkes eğitimli bi ben cahilim.bir anda oluverdi yani bilemedimki böyle bi tepki alacağımı eşimden...hala etkisinden çıkamadım

evet çalışılan yerin kreşi olsa bir saniye bile beklemezdim.sonuçta kovuldum çok gurur kırıcı ve gidemiyorum.yemek bile yiyemiyorum onun parası olduğu için.aileyi yok saymak lazım yoklar gibi zaten anlatıyorum konularımdada vardır.kızım 2 yaş büyük olsaydı kıyafetlerimi bile almadan çıkardım evden.fakat böyle çok zor annem istemiyor kim ister beni evinde kocam istemiyor baksanıza...bi çıkar yol bulacağım ama ne kadar sürecek bilmiyorum...5 bine yakın birikmişim var.kızımın pusetini koymuştum buradaki ilanlara uzun zaman oldu ama satılmadı ...onun dışında ne yapabilirim bende bilmiyorum.birazda şaşkınım bi anda bu olanlara.kızımın odasında oturuyorum.oda içerde keyfine bakıyor.nasıl merhametsiz biri anlamadım
birikmişiniz olması çok iyi eğer dini inancınıza ters değilse, bir bankaya faize koyun, biraz daha fazla olsun, boşanma aşamasında paraya ihtiyacınız olacak. eğer aileniz adam gibi olsaydı anneniz adına falan yatırın derdim ama yapmayın eldeki 5 binden de olursunuz.
benim de şu aşamada aklıma hiç bir şey gelmedi, gelenler de uzun vadede dönüşü olacak şeyler. eğer yapabiliyorsanız çeviri falan düşünebilirsiniz. eğer yaşadığınız yer de üniversite varsa üniversitenin yakınlarında fotokopicilerle bir konuşabilirsiniz, çeviri ve tez yazmak için, cüzi de olsa bir gelir sağlar size, en azından bir süreliğine.
çocuğunuzu bu evlilikten bir an önce kurtarmanız lazım, o ev onun kendini en çok güvende hissetmesi gereken yer ve kızınız etrafında olan bitenleri algılayacak yaşta.
puseti belki spotçular falan var, oralara da sorun isterseniz, belki sizin için de uygun olan bir fiyattan satın alırlar.

Bakın bazı şeylere takılmamayı öğrenmek zorundayız

Dini eğitim veren yeri elemişsiniz zaten diğerinde tuvalet pis demişsiniz

Nasıl bir pislik

Lavaboların önü çamur oluyordu mesela oğlumun okulunda ellerinin suyu akıyor ve hepsi birden koşturunca ister istemez bir su birikintisi ve kirli görüntü oluşuyor

Bu sene oraya farklı bir taş yapmışlar; biraz oyuntulu su taşların oyuklarının arasında birikiyor; görüntü ortadan kalkmış

Çocuklar aynı yerde içeri ve dışarı ayakkabılarını değiştiriyorlar bu nedenle de dışarıdan gelen kum içeri ayakkabılarına yapışıyor vs. Sonra da yere oturuyorlar; yatıyorlar vs vs

Bunları çok da önemsememek gerekir; yine siz gittiğinizde sizden önceki çocuk tuvalete girmiş sifonu unutmuştur kirli görünür

Okulda etkinlik vardı; bir süre sonra oğlum tuvalete gitti ve dedi ki "bizim tuvalete anne babalar da girmiş galiba tuvaletimiz kirli olmuş. "Bunu diyen 5 yaşındaki çocuk ve tuvalet demek ki bizim gördüğümüz sınırlı zamanda, her zaman olduğundan daha pismiş.

hani bazı şeyleri burada yazınca söylemesi kolay; bunları yaşamıyorsunuz ki deniyor.

Oğlum 25 aylıktan beri kreşe gidiyor; zira bu şehide tek bir akrabam bile yok; akşam kızıp kapımı çekip çıksam gidecek tek bir yer yok. bu nedenle de çalışıp kendime yetmeliyim ki gitmeme gerekirse oğlumu da alıp otele gidebileyim.

Kızınız da gayet büyükmüş; devlet anaokullarının ilkokul ile birleşik olmayan bağımsız anaokulları 36 aylıkken alıyor; Eylül civarında bir araştırın. Mesleğiniz varsa ara vermiş olmak her geçen gün eksi hanesini artırıyor; bir an önce dönün çalışma hayatına

birikmişiniz olması çok iyi eğer dini inancınıza ters değilse, bir bankaya faize koyun, biraz daha fazla olsun, boşanma aşamasında paraya ihtiyacınız olacak. eğer aileniz adam gibi olsaydı anneniz adına falan yatırın derdim ama yapmayın eldeki 5 binden de olursunuz.
benim de şu aşamada aklıma hiç bir şey gelmedi, gelenler de uzun vadede dönüşü olacak şeyler. eğer yapabiliyorsanız çeviri falan düşünebilirsiniz. eğer yaşadığınız yer de üniversite varsa üniversitenin yakınlarında fotokopicilerle bir konuşabilirsiniz, çeviri ve tez yazmak için, cüzi de olsa bir gelir sağlar size, en azından bir süreliğine.
çocuğunuzu bu evlilikten bir an önce kurtarmanız lazım, o ev onun kendini en çok güvende hissetmesi gereken yer ve kızınız etrafında olan bitenleri algılayacak yaşta.
puseti belki spotçular falan var, oralara da sorun isterseniz, belki sizin için de uygun olan bir fiyattan satın alırlar.
para olayında biraz geç kaldık maalesef annem parayı kendisi el koydu ve bankada dediğiniz gibi duruyor.fakat bi boşanma veya ayrı eve çıkma durumunda vereceğine söz verdi diğer kardeşlerimede bu para akans ın ölürsem hakkınız yok kardeşinizin kendi birikimi dedi.onlarda tamam dediler.çeviri yapacak kadar dilim yok ama muhasebe hukuk elemanı belgem var ayrıca orf eğitimcisiyim...evet herşeyi anlıyor ve bu ben çok korkutuyor ...pusetide sattım az önce bir ikinci el dükkanına çok ucuz ama olsun elimde kalsa ne işime yarayacaktıki öyle değilmi

X