Sümeyye Erdoğan’a suikast konuşmaları sahte çıktı

Yediğiniz şeyleri burada zikretmenize gerek yok.Ben gündemi sadece gazeteden değil yazılı ve görsel medya olmak üzere netten birde çevremden edindiğim bilgilerle takip ediyorum.Bu malum medyanın sabah başka akşam sabah yazan konuşan şahsiyetlere ait o sebepten haberlerine itibar etmiyorum. Ama malum partinin genelbaşkanı bunların aklına uyup yalan dolan haberlerle meydanlarda konuştu sonrada gerçekleri görünce çark edip çamura yattı. Aksarayın tuvaletinin altın mı değil mi diye kontrol etmesi için davet edilen bir genel başkanı olarak dünyada bir ilki yaşadı:KK53:Mevcut hükümet bedava taplet kitap dagıttı peki bundan öncekiler ne hizmet yaptı?! Ama doğru onlarda bol bol kuyruk cennetine çevirdi güzelim ülkemi,yağ kuyrugu şeker kuyrugu maaş kuyrugu hastane kuyrugu tüp kuyrugu peki şimdi bu kuyruklar var mı? Evet günümüzde de bir kuyruk var oda iphone almak için kuyruga giriliyor.Sırf buna bakarak bile ekonomimizin nerelerden nereye geldğini görürsünüz.Millet önce karnını doyurmak için kuyrukta beklerken şimdilerde teknolojide sınır tanımıyorlar :-)
Tapletten sonra aypon kuyruklarında uzun adama bağladın helal.. önünde saygıyla eğiliyorum. Başımızdan eksik olma , sana gelen banlar bana gelsin:KK68:

Bebelere balon , büyüklere aypon :KK53: (yeni sloganiniz bu olmali)

Haliç nehri?Aaaayy beynim kanıyo galiba:KK17:

Bu arada marmaray'dan bahsederken,şu anda kullanılmaz hale getirdikleri Sirkeci-Halkalı tren hattından da bahsedelim biraz mesela.Yenilenecek diye raylarına kadar her şeyi söktüler,güya 2014'de kullanıma açılacaktı ve 2015 bitmek üzereyken hala trenin rayı bile yok,öyle şantiye halinde duruyor.

Tapletten sonra aypon kuyruklarında uzun adama bağladın helal.. önünde saygıyla eğiliyorum. Başımızdan eksik olma , sana gelen banlar bana gelsin:KK68:

Bebelere balon , büyüklere aypon :KK53: (yeni sloganiniz bu olmali)
Uzun Adam sizlerin alım gücünü artırmasaydı eğer hala akşama eve 1 ekmek parası götürmenin telaşında olurdunuz.Cebinde parası olmayan adamların şimdi cebinde son model telefonlar var yani ülke olarak evinde teknoloji girmeyen ev kalmadı.İnsan nereden nereye diyor bir dönem merkep sırtında su taşıyan ülkeyken şimdi elinde oyuncak niyetine akıllı telefonla oynayan ülke olduk BÜYÜKSÜN UZUN ADAM :KK71::KK68:SEVİYORUZ ÜLKE OLARAK SENİ UZUN ADAMEn Büyük TÜRKİYE:KK200: mune söyle bundan sonra bana ceza kesmesin sana kessin o zaman :KK73:

o cebinde telefonlar olan insanlar maalesef borç harç kredi kartına yüklenerek alıyorlar o cep telefonlarını. sonrada ödeyemiyorlar.
kısaca tüketim toplumu haline geldik. lüks tüketmeye alıştırıldık. ödeyemeyeceğimiz şeylere özendirildik.

dipnot.

neden bana kesiyor ceza ,buda iyiydi..

kardelen2780 kardelen2780 sen çok yaşa. Babam 12 sene önce eve 1 ekmek getiremezdi 3 ekmek getirirdi:KK53: biz 3 kişiydik Bedirhan nazlican ben..

Eee ne cesaret benim babam 20 yıl önce emekli oldu. Biz zenginlik kız. O ölsün fakirler Diyen kız varya Ferrari li.hah o benim hemşirem. Ama o arabayı 12 yıl içinde aldik.
Herkes aypon kuyrugundayken biz araba sırasındaydik.
BÜYÜKSÜN UZUN ADAM.. önemli olan uzunluğu değil bacım. . Icraatleri:KK54:

o cebinde telefonlar olan insanlar maalesef borç harç kredi kartına yüklenerek alıyorlar o cep telefonlarını. sonrada ödeyemiyorlar.
kısaca tüketim toplumu haline geldik. lüks tüketmeye alıştırıldık. ödeyemeyeceğimiz şeylere özendirildik.

dipnot.

neden bana kesiyor ceza ,buda iyiydi..
Sus.. Tayyip gelmeseydi sen hala evine merkeple su tasiyor olacaktin..:KK70:

O ayfonlar peşin parayla alınmıyor ne yazık ki bilmem kaç faizle kredi kartıyla alınıyor artı öyle milletiz ki etrafımdan örnek vereyim çocuğunu kreşe göndermez çünkğ aylık üç yüz lira çok fazladır ama son model akıllı telefona girince hemen kuyruğa girer.bu dediğim bir örnek.ve benzr örnek çok var malesef

Uzun Adam sizlerin alım gücünü artırmasaydı eğer hala akşama eve 1 ekmek parası götürmenin telaşında olurdunuz.Cebinde parası olmayan adamların şimdi cebinde son model telefonlar var yani ülke olarak evinde teknoloji girmeyen ev kalmadı.İnsan nereden nereye diyor bir dönem merkep sırtında su taşıyan ülkeyken şimdi elinde oyuncak niyetine akıllı telefonla oynayan ülke olduk BÜYÜKSÜN UZUN ADAM :KK71::KK68:SEVİYORUZ ÜLKE OLARAK SENİ UZUN ADAMEn Büyük TÜRKİYE:KK200: mune söyle bundan sonra bana ceza kesmesin sana kessin o zaman :KK73:
Türkiyede asgari ücretle çalışan sayısı 5 milyon.(ki bu kayıtlı rakam, birde sigortasız çalışanlar var.)
Memur sayısı 2,5 milyon.
Ve bu ülkede açlık sınırı 1300 , yoksulluk sınırı 4300 lira.
Kamuda çalışan mühendisin bile maaşı 3300 lira.
Yani eğer karı koca çalışmıyorlarsa ülkedeki 5 milyon insan ailesine açlık sınırında bile bakamıyor.
Herkesin girmeye çalıştığı memurlarda yoksulluk sınırının altında yaşıyor.
Yani hakikaten şaka gibisiniz..
Sizin aylık geliriniz 20 bin civarı sanırım , bu kadar bolluk içinde yaşadığınızı sandığınıza göre.

:KK53:
O degil de ulke olarak kredi kartlari ne durumda yormayin beni biri borc haberini yapistirsin suraya.. asgari ucret alan adamin elinde olan "aypon" gelismislik ya da harika olan ekonominin degil beyinsizligin semboludur..

Sevgi ve saygilarimla..
Geçtiğimiz günlerde açıklanan büyüme ve işsizlik verilerinden sonra bir veriyi de bankalar açıkladı. Yüzde 1,7’lik büyüme ve 3 milyon 97 bin olarak açıklanan işsiz sayısından sonra Türkiye Bankalar Birliği de açıkladığı, bireysel banka ve kredi kartı borçlu sayısının da arttığını ortaya koydu. Bankalara bireysel kredi ve kredi kartı borçlarını ödeyemediği için, 2009 yılından bu yana yasal takip altında alınan kişi sayısı 3.7 milyona ulaştı.Hürriyet

Sen yorulma bebişim kopyaladım

:KK53:
Geçtiğimiz günlerde açıklanan büyüme ve işsizlik verilerinden sonra bir veriyi de bankalar açıkladı. Yüzde 1,7’lik büyüme ve 3 milyon 97 bin olarak açıklanan işsiz sayısından sonra Türkiye Bankalar Birliği de açıkladığı, bireysel banka ve kredi kartı borçlu sayısının da arttığını ortaya koydu. Bankalara bireysel kredi ve kredi kartı borçlarını ödeyemediği için, 2009 yılından bu yana yasal takip altında alınan kişi sayısı 3.7 milyona ulaştı.Hürriyet

Sen yorulma bebişim kopyaladım

Ellerine saglik parkunum. Bunlar kartlarini odeyemeyenler bir de her ay sadece asgarisini odeyenler var. Hep diyorum ya su forumda bir anket acalim kac kisi gelen tutarin tamamini odeyebiliyor? Iste bunlar hep iyi ekonomi.. cok nankoruz keske olsek :63:

Sümeyye, naber kız? Saray'ın ora da esmiyo diyolla öyle mi hakkat

Sümeyye, naber kız? Saray'ın ora da esmiyo diyolla öyle mi hakkat
Screenshot_2015-08-04-19-40-04-1.png

Gelelim yazınıza peki bende size bir soruyla cevap versem, 1923 den 2003 kadar bu ülkede hükümetler yan gelip yatarak ne gibi hizmetler yaptı bu ülkeye acaba?!o_O Bak ama bankaları hortumlamayı sormuyorum yada bir gecede dolarların 3 beş katına fırlamasını kuyrukları vs. bunları sormuyorum ..
İnternetten bu bilgilere ulaşılması zor olmasa gerek.:KK72:

1-ankara fişek fabrikası (1924)
2-gölcük tersanesi (1924)
3- şakir zümre fabrikası (1925)
4-eskişehir hava tamirhanesi (1925)
5-alpullu şeker fabrikası (1926)
7-uşak şeker fabrikası(1926)
8-kırıkkale mühimmat fabrikası (1926)
9-bünyan dokuma fabrikası (1927)
10-eskişehir kiremit fabrikası (1927)
11-kırıkkale elektrik santrali ve çelik fabrikası (1928)
12- ankara çimento fabrikası (1928)
13-ankara havagazı fabrikası (1929)
14-istanbul otomobil montaj fabrikası (1929)
15-kayaş kapsül fabrikası (1930)
16-nuri killigil tabanca, havan ve mühimmat fabrikası (1930)
17-kırıkkale elektrik santrali ve çelik fabrikası (1931- genişletildi)
18-eskişehir şeker fabrikası (1934)
19-turhal şeker fabrikaları (1934)
20-konya ereğli bez fabrikası(1934)
21-bakırköy bez fabrikası (1934)
22-bursa süt fabrikası (1934)
23-izmit paşabahçe şişe ve cam fabrikası (1934 temel atma)
24-zonguldak antrasit fabrikası (1934 temel atma)
25-zonguldak kömür yıkama fabrikası (1934)
26-keçiborlu kükürt fabrikası (1934)
27-ısparta gülyağı fabrikası (1934)
28-ankara, konya, eskişehir ve sivas buğday siloları (1934)
29-paşabahçe şişe ve cam fabrikası (1935 - tamamlandı)
30-kayseri bez fabrikası (1934 temel atma)
31-nazilli basma fabrikası (1935- temel atma)
32-bursa merinos fabrikası (1935 temel atma)
33-gemlik suni ipek fabrikası (1935 temel atma)
34-keçiborlu kükürt fabrikası (1935)
35- ankara çubuk barajı (1936)
36-zonguldak taş kömür fabrikası (1935)
37-barut, tüfek ve top fabrikası (1936)
38-nuri demirağ uçak fabrikası (1936- ilk türk uçağı nud-36 üretildi)
39-malatya sigara fabrikası (1936)
40-bitlis sigara fabrikası (1936)
41-malatya bez fabrikası (1937 temel atma- bu fabrika hariç bütün bez ve dokuma fabrikaları atatürk'ün sağlığında açılmıştır.)
42-izmit kağıt ve karton fabrikası (1934- temel atma)
43-karabük demir çelik fabrikası (1937- temel atma)
44-divriği demir ocakları (1938)
45-izmir klor fabrikası (1938- temel atma)
46-sivas çimento fabrikası (1938-temel atma)

Bu fabrikalar sayesinde 1929-1938 yılları arasında ağır sanayi üretimi %152 artarken toplam sanayi üretimi %80 artmıştır. kömürde %100, kromda %600, diğer madenlerde %200 artış olurken demir üretimi 0'dan 180.000 tona çıkmış, şeker üretimi 200 misli artmıştır. 1926'da başlayan şeker üretimi 1927-1930 arasında 5162 tondan 95.192 tona çıkmıştır. tekstil sanayi ülkenin tekstil ihtiyacının %80'ini karşılar duruma gelmiştir. tekstil ürünleri ithalatı 1927'de 51.000.000 türk lirası iken bu rakam 1939'da 11.900.000 türk lirasına düşmüştür. 1924-1929 arasında pamuk ürünleri üretimi 70 tondan 3773 tona, yün 400 tondan 763 tona, ipek 2 tondan 31 tona çıkmıştır.

Türkiye kurulduğu yıllarda kısa sürede o kadar zorlukta bu kadar atılım yapılmışken ,yatanlar kim ?:KK14:

X