- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
Tapletten sonra aypon kuyruklarında uzun adama bağladın helal.. önünde saygıyla eğiliyorum. Başımızdan eksik olma , sana gelen banlar bana gelsinYediğiniz şeyleri burada zikretmenize gerek yok.Ben gündemi sadece gazeteden değil yazılı ve görsel medya olmak üzere netten birde çevremden edindiğim bilgilerle takip ediyorum.Bu malum medyanın sabah başka akşam sabah yazan konuşan şahsiyetlere ait o sebepten haberlerine itibar etmiyorum. Ama malum partinin genelbaşkanı bunların aklına uyup yalan dolan haberlerle meydanlarda konuştu sonrada gerçekleri görünce çark edip çamura yattı. Aksarayın tuvaletinin altın mı değil mi diye kontrol etmesi için davet edilen bir genel başkanı olarak dünyada bir ilki yaşadıMevcut hükümet bedava taplet kitap dagıttı peki bundan öncekiler ne hizmet yaptı?! Ama doğru onlarda bol bol kuyruk cennetine çevirdi güzelim ülkemi,yağ kuyrugu şeker kuyrugu maaş kuyrugu hastane kuyrugu tüp kuyrugu peki şimdi bu kuyruklar var mı? Evet günümüzde de bir kuyruk var oda iphone almak için kuyruga giriliyor.Sırf buna bakarak bile ekonomimizin nerelerden nereye geldğini görürsünüz.Millet önce karnını doyurmak için kuyrukta beklerken şimdilerde teknolojide sınır tanımıyorlar
Bebelere balon , büyüklere aypon (yeni sloganiniz bu olmali)