- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
Bacım. .Neleri mi doğru çıktı? Eğitimdeki yaptıgı devrim mi yalan? Paradan 6 sıfırı silmesi mi yalan? Ssk batırıp işcileri sürünerek ölmeye mahkum edenlere inat,saglık sisteminde özel hastaneleri eczaneleri işcinin hizmetine sunarak yaptıgı devrim mi yalan?Okula giden çocuklarımıza kırtasiye kırtasiye gezip kitap almak için ugraşan bulduğun da ise dünyanın parasını vererek almaya mahkum edenlere inat şimdilerde bedava kitap dagıtmasımı yalan? Fatih projesiyle okulları tebeşir tozuna mahkum edenlere inat akkıllı tahta getirmesi mi yalan? Liselilere dagıttıgı 10 ınc taplet dagıtması mı yalan? Yaptıgı duple yollar mı yalan? Batısından dogusuna türkiyede sadece 23 hava alanına mahkumken Ak parti ikditarının el atmasıyla bu sayı 55 yükselmesi mi yalan? Bir dönem kurban derilerini zorla insanlardan toplayarak ayakta kalamsı için ugraş verilen iflas bayragını dalgalandıran THY nın şimdilerde Peş peşe 5. kez “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” seçilen Türk Hava Yolları şirketi olması mı yalan? Yaptığı duple yollar mı yalan? Denizin altından raylı sistemle tren geçirerek bırakın avrupayı dünyanın şoka uğrayıp hayran olduğu proje olan marmaray mı yalan? vs. vs. vs. vs. Uzatmanın bir anlamı yok,yoksa yazacak olsam buraya yaptıgı hizmetleri sayfalar yetmez ne benim yazmaya nede sizin okumaya vaktinin yetmez yani Şuan kanınınızı alsalar içinden RECEP TAYİP ERDOĞAN çıkar mı bilmiyorum ama,emin olduğum bir şey varsa şuanda dışarı çıkıp çevrenize bakın yapılan tüm hizmetlerin güzelliklerin altından RECEP TAYİP ERDOĞAN çıkar
Olabilir mi? Nedense Erdoğanın tüm söyledikleri yalan ama muhalefetin ki doğru oluyor Fitnecilerin söylediği hiç bir şeye inanmam ben.Uzun ADAM bu zamana kadar ne söyledide yalan çıktı acaba?!
Haklı olan kim acaba?!Güvenmediğiniz adama destek veremezsiniz ve onun ardından gidemezsiniz. Ben UZUN ADAMA Sonuna kadar güveniyorum ve inanıyorum <3
Bizim burda derileri yıllardır THK topladı THY değil. Yeni basgani için DEVE kesilmişti belki onu hatırladınız.
Devirle beraber ihtiyaclarda gelişir yaptığı duPle yol için yatıp kalkıp dua mı etmeliyiz?
Dunyayi Şoka uğratan devrim niteliğindeki raylı! Sistemin uygulayıcısı kim ki dünya ŞOKTA!
valla çocuğum ilkokulda akıllı tahtası var sınıfın evet.1.sinifta 400 tl toplanmıştı öğrenci başına aldiklarimizdan biri projeksiyondu . Yani para yoksa akıllı tahta YOK.
sanırım daha ilköğretimde olduğumuz için 10" taPLet'imize daha kavuşamadık.
Özel hastane ve okul kitapları konusundaki hakkını asla yiyemem tabi.aa birde süt ve üzüm dağıtıyorlar lutfen onları atlamayalım. Haa bu arada zengin olan hastane sahipleri matbaa sütçü vs kimlerdir acaba..