Adı köşk olunca yerin ayyuka çıkıyor haber gercekmiymis bu kira bedeli önce o kanitlansin.Ya gerçekten abartıp duruyorsunuz, arkadaşın da dediği gibi derneğinmiş. Yani şimdi siz kalkar o derneğe para girişi nasıl oluyor, nerden geliyor, geliyorsa da dernek niye köşk tutma gereği duymuş falan da dersiniz... Gerçekten komiksiniz ya bırakın bunları...
Haber gerçek mi bilmiyorum ama İstanbul'da köşk diyorsak konumu, bulunduğu arazinin büyüklüğü, köşkün özelliklerine göre 20-30 bin Dolar'dan başlar fiyatlar.Adı köşk olunca yerin ayyuka çıkıyor haber gercekmiymis bu kira bedeli önce o kanitlansin.
Gercek olduğu mantıklı gelmiyor bana eğer öyleyse hangi akla hizmet nasıl bir dernek işi bu derim.yada kira alınmıyordur gibi mantıklı bir açıklaması olmalı.Haber gerçek mi bilmiyorum ama İstanbul'da köşk diyorsak konumu, bulunduğu arazinin büyüklüğü, köşkün özelliklerine göre 20-30 bin Dolar'dan başlar fiyatlar.
Bahsi geçen Köşk'ten çok daha küçükleri birkaç saatlik organizasyonlar için 5-10 bin Dolar bedel alıyor, aylık kirasını siz hesap edin.
İstanbul'da Köşk, Yalı, Villa kiraları yüksek efide, dediğim gibi binanın bulunduğu mevki, arazinin büyüklüğü, binanın iç ve dış dekorasyonu, Özellikleri vs fiyatı etkiler.Gercek olduğu mantıklı gelmiyor bana eğer öyleyse hangi akla hizmet nasıl bir dernek işi bu derim.yada kira alınmıyordur gibi mantıklı bir açıklaması olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?