Şuan Mekke deyiz. Kabe de bağışlayacağım. İkindi ile akşam arası gibi bağışlayayım çünkü inanılmaz izdiham oluyor. Şuan itibariyle 36 haftalık hamileyim malesef kalabalık beni biraz zorluyor artık karnımı korumak zorunda kalıyorum bir yerden darbe gelecek diye. Hem vakit değil de dua edilen makamın yüceliği daha ön planda, orada edilen dualar her zaman daha makbul, hemde başka yerde yapılan 1 amel sevabı orada 100 bin katı oluyorBugün akşama kadar okumak isteyenler olursa devam ederiz arkadaş yarın akşam mi yoksa sabah mi bağış yapar tam bilmiyorum
Büyük ihtimal akşam olur çünkü orda dualar hatimler yapilicak toplu bağışlar yatsı namazı sonu diye tahmin ediyorum ama arkadaş şuan KÂBE demi peygamberimizin makamındami gece yoğunluk olur diye bağışı sabah mi yapar tam bilemiyorum canım
Yinede arkadaşımıza sorayim hatta buraya etiket yapayım
glutensiz hemsire canım benim hanı derler ya seni Allah mi yolladii aynen öyle oldu etiket yapıyorum okumalarimiz akşama kadar devam etsin okuyan yada bu sayı dışın da okuyan duaları bağışlarsın oranın durumunu bilemiyorum sabah mi akşam mi senin için nasıl uygunsa ...
hakkını helal et tekrar ne gibi ve nasıl dua ederim sana bilemiyorum özelden de konuştuk Kalbinden gönlünden geçeni Rabbim kabul etsin⚘
Masallahİkindi ile akşam arası gibi bağışlayayım çünkü inanılmaz izdiham oluyor. Şuan itibariyle 36 haftalık hamileyim malesef kalabalık beni biraz zorluyor artık karnımı korumak zorunda kalıyorum bir yerden darbe gelecek diye. Hem vakit değil de dua edilen makamın yüceliği daha ön planda, orada edilen dualar her zaman daha makbul, hemde başka yerde yapılan 1 amel sevabı orada 100 bin katı oluyor
Amin, Rabbim hepimizin tüm niyet, ibâdet ve dualarını kabul etsin. Allahım nasip etti diyelim, güzel şeyler yapmaya niyet ederek gelmiştim. Hiç tanımadığım insanların dualarına amin demek nasip oldu. Bu da ayrı bir güzellik kattı günlerime
Canlarım etiket yaparmisiniz akşama kadar kim ne kadar okursa hem Gülsüm Teyzemizin ruhuna gitsin hemde kendileri sevaba girsin inşallah
3 ihlas 1 Fatiha ve Yasin-i Şerif akşama kadar devam edelim yarın bağış yapilicak⚘
PiXiEE
penyez83
Tiniminimavihanim
Okumalar akşama kadar devam etsin madem, ilk akşama kadar olanları bir dualayıp dinlenirim. Sonra 2. kez gitmeye çalışayım. Yarısını bir dualarız, yarısını da akşamdan sonra dualarız inşaallah fırsat olursa. Ya da dediğin gibi duruma göre akşam yatsı artık ne zaman boşluk bulursam hepsini uygun bir vakitte dualarım.Masallah
Rabbim korusun kollasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah ne büyük sevaba girdin Allah razı olsun akşama kadar okuma devam etsin sonra okuyan arkadaşlarda inşallah bu bağışın içinde bulunsun
Sen oranın durumunu biliyorsun kendin nasıl ayarlarsan öyle bağışını yap canım benim ⚘