Sulu elektirik süpürgesi alma gibi bir hataya düşmeyin.

demmay

💑 ( 👶+👶) = 💙
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2007
1.843
31
40
Hanımlar, elektirikli süpürgem bozulunca eşim gitmiş sulu almış. Hiç memnun değilim. Yenisini alacağım en kısa zamanda. Şikayetlerim;

- Temizlik bitti dinleneceksiniz, makinanın içini dışını süngelerini çıkarıp her defasında temizlemek zorundasınız, yoksa kokuyor..
-İçindeki su 1 gün kalınca iğrenç bir koku oluyor. Evi havalandırmakla bile geçmiyor koku. sanki kanalizasyon...
- İçinde su olduğu için o kadar ağır oluyor ki, temizlik yapmaktan değil, süpürgeyi itmekten yorgun düşüyorsunuz.
- Bir şey mi yere döküldü her defasında içine suyunu ve parçalarını tek tek takıp süpürüp, yine aynı şekilde çıkarıyorsunuz.

Ev süpürmek işkenceye dönüyor adeta...
:KK43:

aynen ya nefret ettim sulu süpürge mi bir daha asla ! bıktım kokusundan da ağırlığından da hep uğraştırıyor :KK50:

ama bütün tozları suya hapsettiği önden süpürüp arkasından toz atmıyo en azından en saglıklı süpürge ayrıca sulu süpürgelerinde küçük boyutlu olanları var ben biçok yerde araştırdım özellikle toza alerjisi olanlar için birebir bunuda göz önünde bulundurmalısın bence:KK28:

Benim arkadaşım kullanıyor hatta beraber almıştık o alırken bende özenmiştim
İyiki almamışım
Oda nefret ediyor malesef
resmen ev süpürmek işkence kıza

ama bütün tozları suya hapsettiği önden süpürüp arkasından toz atmıyo en azından en saglıklı süpürge ayrıca sulu süpürgelerinde küçük boyutlu olanları var ben biçok yerde araştırdım özellikle toza alerjisi olanlar için birebir bunuda göz önünde bulundurmalısın bence:KK28:

benim kızımdada var alerji tozu hapsediyor evet ama ya eve saldığı koku? Bulaşık makinama atıyorum öyle yıkıyorum ayda bir komple....

Hangi markanın aldınız bilmiyorum burda marka adı verebiliyormuyum bilmiyorum ama bizde rainbow var yaklaşık 20 yıldır... Bir önceki süpürgemizde bi alt modeliydi sonra yenisi çıktı, değiştirdik yenisiyle, o şekilde 20 yıl yani...
Evet dediğiniz gibi içinde suyu bıraktığınız zaman kötü koku yapar. Ama her defasında temiz su koyduğunuzda, içine bir de oda kokuları vardır onun onlardan suyuna eklediğinizde çok şahane kokar... Emicilikde de üstüne başka süpürge zaten olamaz uçak motoruyla çalışıyormuş zaten ötesi yok...
Ama hergün kullanmak için zor o nedenle yanında belki günlük kullanmak için uygun fiyatlı pratik ufak bi süpürge almak lazım... Detaylı temizlik yapılacağı zaman haftada bir takıyoruz biz de... Evimizde iran kedisi olduğu için koltuklardaki ve halılardaki tüylerle başka bir süpürgeyle baş edemiyoruz...

Gerçekten işkence kış boyunca kutudan çıkarıp kullanmadım ,ilkel el süpürgesi ile süpürdüm kokuya hasasım lağım kokusu oluyur, aman sakın almayın !

haklısınız bende zaten küçük bir süpürge almak istiyorum ama küçüklerdede toz torbası sıkıntısı var

aynııı sıkıntııı bende de var nerden aldım başıma dert ettim.canım çok zahmetli evimi temizlesem süpürgeyimi temizlesem resmen işkence.Eşim alma dedi o kadar senin harcın değil dedi inat ettim aldım şimdi de yenisin kesinlikle aldırtmıyor bana dinlememişim onu haklı 300 tl vermiştim resmen parayı çöpe atmışım:85:

bende bi yetkili servis olarak söylüyorum kuru süpürgeden aldığınız verimi sulu süpürgeden çok zor hatta yok diyebilirim kullanımı zor,çekiş gücü kuru olana göre çok az bence süpürge almayı düşünenler kesinlikle ıslak almayın eğer alıcaksanızda marka söylemek yasakmı bilmiyorum ama arnica markasını tercih edin diğerlerinden biraz daha iyidir

bu arada arnica nın servisi değilim reklam gibi algılamayın farklı bi markanın servisiyim

bızde uzun yıllardır vardı annem halen kullanır arnıca marka..sulu supurge dıger kurulara gore daha ıyı cekıyor bundan endıse etmeyın..ayrıca onların haznelerıne 1 2 damla guzel kokulardan katarsanız evınız gunlerce mısler gıbı kokar..evet sıkıntısı var suyunu hemen degıstırmelı ıcınde su varken kesınlıkle o sekılde bırakmamalısınız..zaten evu süpüğrdugunuz de suyun rengı camur oluyo yumak yumak toz oluyo o sekılde nıye bırakasınız kı..icını yıkayıp kaldırmanız 1 2dakıka anca suruyor..agır olmasını ıstemıyorsanız kı kullanırken agır oluyor az su koyun ..arnıca dısında bır marka daha var hatırlamıyorum kuzen almıs resmen delırıyordum kullanırken ıcıne su koymak apayrı dert ıcındekı pis suyu temızlemek apayrı dert..15 dk basta ve 15 dk sonda makınenın parcalarını sokmekle ugrasıyorsunuz...ben evlenırken fakırın kuru supurgesını aldım annemınkı gıbı memnun degılım..faranjıtım var havaya acayıp toz verıyor ve guzel de cekmıyor.. keısnlıkle arnıcanın suan pıyasada 160 lıra cıvarında satılanlarını tavsıye ederım temızlık ıstıyosanızve hos koku..temızlık yaptıgıızı cıkan sudan anlamamanız ımkansız..

ilginç benim şikayetimde arnicadan kaynaklanıyor :KK50: suyunu ne kadar temizlersen temizle bakterilerden mi neden bilmiyorum ama hala inanılmaz bir koku oluyor, her temizlikten sonra bulaşık makinama atıp temizleyemeyeceğim için katlanıyorum. kokuda koysanız fark etmiyor bence o koku koymalarının nedeni o kokuyuı gizleme. 1.5 yıldır kullanıyorum makinayı... ayrıca sesi çok çok rahatsızlık verici ve korkutucu. 10 aylık oğlum sesini duyduğu an hıçkıra hıçkıra ağlıyor. babası dışarıya çıkarıyor öyle temzileyebiliyorum evi. temzilik dediğin bu kadar can sıkıcı ve zahmetli olmaz... Madem marka atıldı ortaya ben arnica hiç tavsiye etmem yakınındna bile geçmeyin. kapı çalmış duyamazsınız. dibinizde kızım bağırıyor yine duyamıyorum. komşulara verdiği rahatsızlık cabası.... temizlik kabusum oldu resmen......

bızde uzun yıllardır vardı annem halen kullanır arnıca marka..sulu supurge dıger kurulara gore daha ıyı cekıyor bundan endıse etmeyın..ayrıca onların haznelerıne 1 2 damla guzel kokulardan katarsanız evınız gunlerce mısler gıbı kokar..evet sıkıntısı var suyunu hemen degıstırmelı ıcınde su varken kesınlıkle o sekılde bırakmamalısınız..zaten evu süpüğrdugunuz de suyun rengı camur oluyo yumak yumak toz oluyo o sekılde nıye bırakasınız kı..icını yıkayıp kaldırmanız 1 2dakıka anca suruyor..agır olmasını ıstemıyorsanız kı kullanırken agır oluyor az su koyun ..arnıca dısında bır marka daha var hatırlamıyorum kuzen almıs resmen delırıyordum kullanırken ıcıne su koymak apayrı dert ıcındekı pis suyu temızlemek apayrı dert..15 dk basta ve 15 dk sonda makınenın parcalarını sokmekle ugrasıyorsunuz...ben evlenırken fakırın kuru supurgesını aldım annemınkı gıbı memnun degılım..faranjıtım var havaya acayıp toz verıyor ve guzel de cekmıyor.. keısnlıkle arnıcanın suan pıyasada 160 lıra cıvarında satılanlarını tavsıye ederım temızlık ıstıyosanızve hos koku..temızlık yaptıgıızı cıkan sudan anlamamanız ımkansız..

arkadaşım komple evi süpürünce zaten o halde bırakmıyoruz makinayı. diyelim yerde ekmek kırıntısı var yada çocuk bardak kırdı hazırlıyoruz cam kokar mı ? yada ekmek kırıntısı kokar mı ? Kokuyor işte en ufak şeyler içinde haydi makinayı kur çöz yıka temizleyle mi uğraşacak hanımlar. elektirik süpürgesi rahatlık ve pratikliktir... ama iş suluya gelince eziyet....

iyiki burayı okumuşum.ben de sulu süpürgeleri iyi bir şey sanırdım.almayı düşünüyordum.benimki arçelik orbital toz torbalı olanlardan.dışa toz ve koku veriyor diye sevmiyordum.bu aralar kalsın böyle o zaman.en iyisi hazneli süpürge almak.ya da eski yönteme çalı süpürgesine geçmek.sulu süpürgeden daha az zahmetlidir:KK1:

Ben alabilirsem rowenta alacağım. küçük makinaların verimide az oluyor. Türkiye'ye dönüşte thomas istiyorum :KK69:

Ben de ihlasın temizlik robotunu kullanıyorum,12 yıldır,çok da memnunum .Oğlumun astımı var o yüzden almıştım...İçinde su bırakmamak gerekiyor,hemen temizleyip kaldırılacak.Tek problemim sesi,içindeki uçak motoruymuş,kapı telefon hiç bir şeyi duyma imkanı yok...:KK34:

Son düzenleme:
Ben de ihlasın temizlik robotunu kullanıyorum,12 yıldır,çok da memnunum .Oğlumun astımı var o yüzden almıştım...İçinde su bırakmamak gerekiyor,hemen temizleyip kaldırılacak.Tek problemim sesi,içindeki uçak motoruymuş,kapı telefon hiç bir şeyi duyma imkanı yok...:KK34:

seninle sonuna kadar hemfikirim samanyolu İHLAS çok iyi yaklaşık 3 yıldır kızımın doğumundan beri bende kullanıyorum ihlası çok memnunum tek şikayetim zahmetli olması tak çıkar doldur boşalt v.b. koku olayı bende hiç olmadı pis olarak bırakmadım hiç aradada içine esans koyuyorum odalar mis gibi kokuyor parasıda az değildi alırken ama değer halılarımı haftada bir dövdürüyorum geri kalan günlerde yedekde bir süpürgem var bundan önce aldığım klasik toz torbalı olanlardan günlük bununla işimi görüyorum acil durumlardada el süpürgesi şarjlı olanlarından toz bile almaya gerek duymuyorum bazen günlerce paraya kıyılıp alınabilecek bir ürün kesinlikle iyiki almışım diyorum....

bende 5 yıldır libelleninki kullanıyorum sulu..ve çok memnunum içindeki kirli suyu hemen boşaltıyorum..su kabını öyle deterjanla falan değilde sadece suyla çalkalıyorum ve hiç de kokmuyor.ayrıca süpürmeden önce suya oda speyi sıkıyorum mis gibi koku yayıyor..ben birde kirli suyu döktükten sonra kaba temiz su koyarak kaldırmıyorum..susuz kaldırıyorum,kullanacağım zaman su koyuyorum..konu sahibi arkadaş gibi her seferinde filtre falan da yıkamıyorum..

bütün bunlara rağmen hala karar veremiyorsanız en iyisi fakir in hygienmax ı hem su hem kuru haznesi var istediğinizi kullanıyorsunuz..böylece aklınız diğerinde kalmaz..:)

umarım marka ismi vermek sakıncalı değildir..

bilemiyorum belki süpürgenin imal malzemesinden kaynaklanıyordur...

X