Sultan'ın Yüreği Güzel Dostlarının Mekanı...

iyi degilim hapsuruyorum durmadan, burnum akiyor sanirim hasta olcem
yarin sinavim var daha ders calismam lazim :44:
yakinda 26 olucam hala sinav diyorum ya
sen nasilsin canim

bende iyi değilimmm cnm hem gripim hemde sevgilimi özledimmm dahaaa ne olsun demiii

bazen sinir mideme vuruooo var yaaa ama takmamyı öğrendim artıkkk boşver sende takmaaa inan onlar biizim kadar üzülmüooo :2::2:

ne üzülcekler yaa tabi üzülmüyolar çok da tın onlara.
ama şu takmamayı öğrenemedim hiç
çok üstüme geliyo bazen

aynen öyle bende de var ve sinirlendirmek için bunu da kullanıyo bazen deli oluyorum

işte hepsiii aynı bunların cnmmm boşver bak ben kızdım telefonumu kapadım arasın dursun şimdi bulur daha bugün beniii çıldırmıştırrr hep ben mi çıldırcam banane

kizlar ayni dert hepimizin basinda demek
ama ben takmamayi ögrendim, hemen baska seylerle ugrasiyorum, gülebilecegim bir seyler okuyorum veya izliyorum
mesajlarina gayet soguk cevap veriyorum aaa bi bakiyorum ki kendisine gelivermis

kizlar ayni dert hepimizin basinda demek
ama ben takmamayi ögrendim, hemen baska seylerle ugrasiyorum, gülebilecegim bir seyler okuyorum veya izliyorum
mesajlarina gayet soguk cevap veriyorum aaa bi bakiyorum ki kendisine gelivermis

aynen cnm bak bende kapadım telefonu bide biz uzakız birbbirimize şimdi bulsun bakalım beni

bizimki kronik bi durum oldu artık ya
bi de kaybetme korkusu kalmadı
ama yakındır tepem atacak ya
bilerek üstüme geliyo

bizimki kronik bi durum oldu artık ya
bi de kaybetme korkusu kalmadı
ama yakındır tepem atacak ya
bilerek üstüme geliyo

çok ta takma cnm napalım herşey olcağına varır ben yatıorum kızlar arada gelşn de dertleşelimmm iii oldu bu gece ne güzel

juno uzun yillar beraber olunca öyle oluyor, takma cevap verme aramalarina mesajlarina
siniriniz gecince konusun, o zaman ortada sorun bile kalmiyor

julia en iyisini yapmissin bosuna tartismaktansa sana ulasamamasi daha iyi

Son düzenleme:
juno uzun yillar beraber olunca öyle oluyor, takma cevap verme aramalarina mesajlarina
siniriniz gecince konusun, o zaman ortada sorun bile kalmiyor

julia en iyisini yapmissin bosuna tartismaktansa sana ulasamamasi daha iyi

bencede sinirimiz geçince konuşuruz bizde 4.5 senedir çıkıoruz

arayıp cevap vermeyince de daha beter oluyo ya
yanındayken trip yapıom ama bi güzel
öff zaten çok uykum geldi ama yatasım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…