Sultan'ın Yüreği Güzel Dostlarının Mekanı...

bende birazdan senin gibi olucam :KK37:
kardeşime evi toplattım. şuan ev silinip süpürülmek için beni bekliyor :KK4:
alıcam elime süpürgemi, viledamı başlıycam işe :KK53:

Dün akşam geç saatte süpürdüm lakin gene gözüme batan şeyler var:KK20:
bir ufak süpürge daha aççam:KK25:
sonra vileda ile danss :KK55::KK55:

kolay gelsin sana da canum
:KK3:

ya ama ben gelince niye kimse olmuyorkine :84:
ne güzel hepinizde bayram heycani var, yurt disinda öyle olmuyor ne yazik ki :KK25:
sultanim paylastigin kitaplari not ettim hemen edinmem gerekiyor :KK34:

şekerpareler:KK52: nasıl özledim sizi gene :KK19:ama gelemiyorum çok yoğun geçirdik bu haftamızı bugün yine alışverşteydik biz:KK17:bissürü ciciler aldım bayramdan sonra ekleyeceğim :KK24: yarın bizim ilk bayramımız aşkımla:KK69: birlikte geçmişi okudum ama alıntı yapamadım çıkacağım çünki beni merak edersiniz diye geldim yaşıyoruum:KK33::KK9:dün bugün temizlik yaptım halımı bile yıkadım ne zamandır niyetleniyodum:KK55:april de benden :KK53:ben yarın anneme gidiyorum kızlar:KK52:çok özledimmhepinizin bayramı kutlu olsun hepinizi öpüyorum kocaman kocaman kokulu öpücükler yollayayım:KK54:

$kurban-koyun.jpg

buda topiğimizin kurbanlığı :21:kurbansız bayram olmaz

iyi bayramlar kızlar :KK24:

sultanım :KK19: hoşbulduk bakımlı,süslü hatunum :KK19: çok özledeim seni varya,gittin gideli eski topiğini vakit buldukça okuyorum :KK8:

iyi ki geldin sultanım:118::KK64:

niko uyuşuğundan haberim yok:KK5: gitti,gidiş o giidiş:88: nikoo olum burayı okuyosan atla gel lan:KK24: kksız nası duruyon :KK20: tepsimi tutacaktın unuttun mu:92:

görsel medyadan msjlarımı ilettiğime göre ben kaçayım :KK55:

artık buraya gelirim öptüm:KK54:

ya ama ben gelince niye kimse olmuyorkine :84:
ne güzel hepinizde bayram heycani var, yurt disinda öyle olmuyor ne yazik ki :KK25:
sultanim paylastigin kitaplari not ettim hemen edinmem gerekiyor :KK34:
yurt dışındamısın bitanem sen?
olsun,biz burdan sana enerjimizi yollarız:KK16:
valla kızlar,yakalıyamıyoruz birbirimizi:KK5:

Bana bayram bahane yaa, benim ruhum kakılmış :KK53:
al benden de o kadar kanka:26:eek:lum napıcaz biz böyle:KK9:
şekerpareler:KK52: nasıl özledim sizi gene :KK19:ama gelemiyorum çok yoğun geçirdik bu haftamızı bugün yine alışverşteydik biz:KK17:bissürü ciciler aldım bayramdan sonra ekleyeceğim :KK24: yarın bizim ilk bayramımız aşkımla:KK69: birlikte geçmişi okudum ama alıntı yapamadım çıkacağım çünki beni merak edersiniz diye geldim yaşıyoruum:KK33::KK9:dün bugün temizlik yaptım halımı bile yıkadım ne zamandır niyetleniyodum:KK55:april de benden :KK53:ben yarın anneme gidiyorum kızlar:KK52:çok özledimmhepinizin bayramı kutlu olsun hepinizi öpüyorum kocaman kocaman kokulu öpücükler yollayayım:KK54:
nice bayramlar geçirirsiniz işallah mienim:KK54:
valla merak ettim nerde bu kız diye:KK57:ama mazeretlerini okuyunca tamam didim:KK6:gelememiş didim:KK6:yoksa gelirdi didim:KK6::KK53:
alışveriş canavarı neler aldın yine:KK1:hepsini bekliyorum resimlerin:KK23:

Eki Görüntüle 285074

buda topiğimizin kurbanlığı :2:kurbansız bayram olmaz
anaaa ben unuttum kız kurbanı:KK30:Allah razı olsun iyi akıl ettin:KK1:
Allah kabul etsin,diğer topiklerede dağıtın:KK56:

iyi bayramlar kızlar :KK24:

sultanım :KK19: hoşbulduk bakımlı,süslü hatunum :KK19: çok özledeim seni varya,gittin gideli eski topiğini vakit buldukça okuyorum :KK8:

iyi ki geldin sultanım:118::KK64:

niko uyuşuğundan haberim yok:KK5: gitti,gidiş o giidiş:88: nikoo olum burayı okuyosan atla gel lan:KK24: kksız nası duruyon :KK20: tepsimi tutacaktın unuttun mu:92:

görsel medyadan msjlarımı ilettiğime göre ben kaçayım :KK55:

artık buraya gelirim öptüm:KK54:

zeboşum saol gülüm benim:KK48:bende sizi özledim:KK19:
valla niko bi gitti pis gitti kız:26:
gelicen tabi:KK4::KK23:topik senin yavrım:KK23:

canım kankalarım:KK16:
hepiniz çokk şekerli bi bayram geçirin:KK16:
sizleri çok seviyorum,bayramınız mübarek olsun:KK48:

dün dip boyadan sonra fön çektirmedim eve gelip banyo yapıcam diye
şimdi fellik fellik açık kuaför arıcam:KK30:fön çektirir,süslenirim püslenirim:KK12:sonra aşkitomun yanına:KK23:
topuklu yasak dedi sinir etti beni ya:KK30:bende düz çizmelerimi giyicem,dar kotumu,üstüne uydurucam bişeyler
saçlarımıda düz fön,birazda krepe attırıcam:KK8:hafif makyaj ve hazırım:KK3:
herkese iyi eğlenceler:KK16:

:KK3::KK3::KK3:
ben geldimmmm :KK51: hepinizin bayramı mübarek olsunn :KK54: sultan yay burcuyum kanke :KK37: özgür ruhum ordan geliiyii :KK36: sen hangi burçsun :KK42: bu topikte amma kakılmış ruhlu varmış yeaa bendede hiç yok o ruh :KK60: ben evlenince sizin eve yeemek yapıyım siz benim evimi temizleyin yea olmamıı :KK36:benim acilen günlük geçmişine dalmam lazım gelirim yineee :KK55:

Son düzenleme:
biraz geç oldu ama fırsat bulamadım girmeye kk'ya.
bauyramınız mübarek olsun kızlarr :KK3:
nice bayramlara inşallah. :21:

selam kızçeler ama ama ama gene kimseler yok burada :KK43::KK43:

zaten baştaaa toiğin sahibesi uğramıooo :KK30::KK30:

sevgiliiii sultanımmmm hasret yolunuzu gözlüyoruzzz stoppp :KK1::KK1:

bir an önce yuvana dön stopppp :KK60:

hepimiz bir denk gelemedik kizlar ya :26:
bu arada biblo seninle burctas oluyoruz :KK9: hos benim yükselenim balik ortaya karisik bir sey oluyorum ben :KK53: hem yay hemde baligin özelliklerini tasiyorum :KK37:
hepizin bayramini kutluyorum kizlar :KK16:
insallah hep beraber toplanip sohbet edebiliriz en kisa zamanda :KK34:

hepimiz bir denk gelemedik kizlar ya :26:
bu arada biblo seninle burctas oluyoruz :KK9: hos benim yükselenim balik ortaya karisik bir sey oluyorum ben :KK53: hem yay hemde baligin özelliklerini tasiyorum :KK37:
hepizin bayramini kutluyorum kizlar :KK16:
insallah hep beraber toplanip sohbet edebiliriz en kisa zamanda :KK34:
cnmmm nasılsın :KK16::KK16:

X