sultanbeyli-pendik-kurtköyde tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru

bende 3,5 aylık hamileyim. 2. ayımdan beri oraya gidiyorum. doktorum gülseren hanım. araştırarak gittim hastaneye de, gülseren hanıma da. bu haftaya kadar memnundum. doğumumu da orada yaparım diyordum fiyat konusunda tedirgin olmama rağmen. şimdi burda yazanları görünce iyice soğudum.
zaten bu hafta gittiğimde burada doğum yapmamaya karar vermiştim emin oldum.
normalde benim zorunlu sezeryan olmam gerekirken kardiyoloji doktoru normal doğum yapabilirsin deyince şok oldum. beni keyfi sezeryan yaptırıyor pozisyonunda bırakacaklar diye çok soğudum bir anda.
bir de 2 aydır aynı doktora gidiyorum bu hafta beni tanımadı! sinir oldum.

e yuh,hepsini geçtim,nasıl tanımaz ki pes ! ben şu ersoy'u iyice merak ettim,keşke bilen birileri yazsa

konuyu ben açmışım ama uğrayamadım uzun zamandır:) emseye başladım orada devam ediyorum doktorumu seviyorum ama o kadar kalabalık ve yoğun ki sormak istediklerimi aceleden unutup çıkıyorum fiyat konusunu daha konuşmadık bir dahaki kontrolde konuşmak istiyorum konuşunca size de yazarım hastanenin temizliğinden ve ilgilenen kişilerin bayan olmasından buna dikkat edilmesinden memnun kaldım emseyde doğum kursu verilmişti katılan oldu mu

Hangi doktora gidiyorsun. Bende en son kontrole gittiğimde bebeğimin makat gelişli olduğunu öğrendim. Dönmezse mecbur sezeryan olucaz bilgisayarınada not aldı doktorumuz makat gelişli bebek diye. Zaten sezeryan istiyordum. Psikolojik olarak normale hazır hissetmiyorum kendimi malesef...

Reactions: Eva
evet gittim bugün ve fiyat araştırması yaptım öncelikle bunlar memur indirimli fiyatları muayene 44 normal 1400 zrounlu sezeryan 1700 olmuş ki sadece yuh diyebildim hadi sezeryanı anlarım da normalde napacaklarda bu kadar pahalı

KIZLAR MERHABA ,

Bende 31 haftalık hamıleyım basında berıdır kurtkoy emsey hospıtal sukran akalına muayne oluyordum kı son ıkı muaynemı ersoy hastanesınde hılal karahanda oldum. Amacım tek doktorum yönlendırmesı ıle kalmayıp ıkı doktoru bırlıkte goturmektı . o nedenle arada ersoya gıttım aslına bakarsanız ersoyda hılal hanımın muaynesınden de memnuın kaldım ılgılı ve bılgılı gorunumde bır doktor.
Sıra dogum meselesıne gelınce ersoyda fıyat almak ıcın gorustum ve aldıgım fıyatlar emseyın %50 sı olunca aklıma ıster ıstemez takıldı.
Bu arada ersoyda dogumhaneyı+ odaları dolastım dogum ebesı ıle tanıstım , ben bu ıslerden pek anlamam ama ortalık temız duzenlı ve hıjjen gorunuyordu ters bır durum hıc gormedım .
Emseyde hıc bu bolumlerı gezme ımkanım olmadı ama orda her zaman olan kalabılık benı urkutuyor aslında her muaynede 1 saat beklıyoruz . dogum ıcın gelen ınsan sayısı da cok fazla nasıl karar vermek gerekır bılemedım .
Hem cok pahalı hem cok kalabalık , ama bu kalabalık ıle bırlıkte tecrubede olusuyor muhtemelen .

Bu konu tamda benım konu ne olur ersoyda dogum yapan emseyde dogum yapan memnun yada memnunıyetsız kım varsa bıze yazsın . En azından fıkır sahıbı olalım:)
Teşekkürler

kızlar merhaba geçen ayemseyde doğum yaptım çok ama çok memnun kaldım normal ile başlayan ama sezeryan ile sonuçlanan bi doğum oldu çok memnun kaldım özellikle sezeryan düşünüorsanız tavsiye ederim

Merhaba kizltbende Polikistik over sendromu var. Doktor tavsiyesi olan var mı ? İlgilenecek düzgün tedavi verecek biri arıyorum doktorum olsun istiyorum

Merhabalar, istanbul anadolu yakası için kesinlikle Dr Hülya Aydoğmuş' u gözü kapalı tavsiye ediyorum. Kendisinin Pendikte özel muayenehanesi mevcut ayrıca çalıştığı hastane Pendik Remedy Hospital ki o hastaneden de çok memnun kalırsınız. müthiş bir doktor ilgisi, hassasiyeti ve en önemlisi bilgi birikimiyle tecrübesi harika.

Merhaba kizlar sultanenbeylude ersoyda heraeyi ile ilgilenen basindan atmayan bir doktor onerirmisiniz lutfen

Evet hanımlar sultanbeyli ersoy'a giden yokmu? İlgili bilgili bayan kadın doğum uzmanı?

Arkadaslar ben Ersoy Hastanesinde Aysegul Kalin a okudugum olumlu yorumlar sonucunda gebeligimde gittim ama gittigime bin pisman oldum Çok soguk bir doktor aciklamalari hep olumsuz felaket tellalcisi bu kadar olumsuzluktan bahseden bir doktor olumlu giden bir gebeligin seyrini degistirir destek olacagina hep olumsuz konusuyor moral bozuyor ozel hastaneye muayene saatinde gidiyorsun bir suru muayene ucreti veriyorsun kapilarda bekletiliyorsun saatlerce kimseye tavsiye etmiyorum .

Kızlar bana da yatfımcı olurmusunuz yeni hamileyimm pendik yüzyıl hastanesi serap hanıma giden varmı memnun kalan ? Ya da kurtköy emseyde adatıpta işinde çok iyi ilgili bilgili doğum yaptığınuz memnun kaldığını bi doktor önerebilirmisiniz buraya yeni geldim bilmiyorum ?

Emseyde Pınar Hanım çok iyidir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…