bende 3,5 aylık hamileyim. 2. ayımdan beri oraya gidiyorum. doktorum gülseren hanım. araştırarak gittim hastaneye de, gülseren hanıma da. bu haftaya kadar memnundum. doğumumu da orada yaparım diyordum fiyat konusunda tedirgin olmama rağmen. şimdi burda yazanları görünce iyice soğudum.
zaten bu hafta gittiğimde burada doğum yapmamaya karar vermiştim emin oldum.
normalde benim zorunlu sezeryan olmam gerekirken kardiyoloji doktoru normal doğum yapabilirsin deyince şok oldum. beni keyfi sezeryan yaptırıyor pozisyonunda bırakacaklar diye çok soğudum bir anda.
bir de 2 aydır aynı doktora gidiyorum bu hafta beni tanımadı! sinir oldum.
konuyu ben açmışım ama uğrayamadım uzun zamandır:) emseye başladım orada devam ediyorum doktorumu seviyorum ama o kadar kalabalık ve yoğun ki sormak istediklerimi aceleden unutup çıkıyorum fiyat konusunu daha konuşmadık bir dahaki kontrolde konuşmak istiyorum konuşunca size de yazarım hastanenin temizliğinden ve ilgilenen kişilerin bayan olmasından buna dikkat edilmesinden memnun kaldım emseyde doğum kursu verilmişti katılan oldu mu
Arkadaşlar hamileliğimi yeni öğrendim henüz 4 haftalık olmak üzere istanbula yeni geldiğimiz için doktor bilgim yok sultanbeyli -pendik- kurtköy civarında tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim
Emseyde Pınar Hanım çok iyidir :)Kızlar bana da yatfımcı olurmusunuz yeni hamileyimm pendik yüzyıl hastanesi serap hanıma giden varmı memnun kalan ? Ya da kurtköy emseyde adatıpta işinde çok iyi ilgili bilgili doğum yaptığınuz memnun kaldığını bi doktor önerebilirmisiniz buraya yeni geldim bilmiyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?