Arkadaşlar hamileliğimi yeni öğrendim henüz 4 haftalık olmak üzere istanbula yeni geldiğimiz için doktor bilgim yok sultanbeyli -pendik- kurtköy civarında tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar hamileliğimi yeni öğrendim henüz 4 haftalık olmak üzere istanbula yeni geldiğimiz için doktor bilgim yok sultanbeyli -pendik- kurtköy civarında tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim
canım eğer bütçen yeterliyse emsey gülcan hanımı tek geçerim
ama daha uygun dersen medicıne hospıtal eski nene hatun neslihan hanım
Benim eşim sıkı takipçidir aslında bu konuda. Sözleşme filan ister büyük ihtimal. DOğuma 2000TL diye gidipte 7000TL veremem kimse kusura bakmasın. Şimdi hangi hastaneye gidiyorsun peki?evet bu konuda zam geldi yeni fiyat bu diye çok mağdur olan var duyuyorum hep geçen sene 450 den 950 ye kadar çıktı fiyat 950 yi kabul ettim fakat sigortalılarda artık %200 e kadar fark ücreti alabiliyorlar bir sürprizle karşılaşmak istemedim bnm eşimde uğraşmaz bize bu fiyatı verdiniz demez uğraşıp kavga etmemek için öder ücret neyse... komşumada tekrar sordum nasıl indirim yaptılar size die doğuma diye gelmişler bu fiyata doğum yaparsanız doğumu burda yaparız yoksa başka hastaneye gideriz aciliyetimiz yok demiş onlarda indirim yapmışlar... hemde son 2 ay bu hastaneye gidiyormuş daha önce başka özel hastanede takipleri yapılıyormuş... adamına göre fiyat politikası... birdaha ne çocuğumu getirmeyi düşünüyorum emseye nede kendim giderim başka bir şey için... irrite ettiler beni
Benim eşim sıkı takipçidir aslında bu konuda. Sözleşme filan ister büyük ihtimal. DOğuma 2000TL diye gidipte 7000TL veremem kimse kusura bakmasın. Şimdi hangi hastaneye gidiyorsun peki?
işte o sözü vermiyorlar doğuma geldiğinizde fiyata zam gelmişse o fiyattan değerlendiriliyorsunuz sözleşme falan yapmazlar yani :) Kurtköy Ersoy hastanesine gittim orasıda yeni açıldı daha 1 sene olmadı normal doğum 650 imiş zorunlu sezeryanda 850... doktordanda memnun kaldım arkadaşımda emseyden ayrılıp buraya sezaryen oldu 850 ye gayette memnun
Aynen bak bende merak ettim. Ersoyda varmı tavsiye edebileceğiniz bi doktor. Ben aslında doktorumdan çok memnunum ama hastanenin fiyat politikasından korkuyorum. Görüşmeye gittim Emseyle. Aynı fiyatları verdiler. Ama hastane politikası ne zaman değişir belli değil her şey olabilir bizimde bilgimiz yok dediler zamlar ve %200lük olay içingünaydıın
Ersoy hastanesin'de dr kimi tavsiye edersin? ben de emsey mi ersoy mu diye araştırıyorum da..Bir de odalar geniş mi,doğumdan sonra ilgililer mi ?
Aynen bak bende merak ettim. Ersoyda varmı tavsiye edebileceğiniz bi doktor. Ben aslında doktorumdan çok memnunum ama hastanenin fiyat politikasından korkuyorum. Görüşmeye gittim Emseyle. Aynı fiyatları verdiler. Ama hastane politikası ne zaman değişir belli değil her şey olabilir bizimde bilgimiz yok dediler zamlar ve %200lük olay için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?