Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çaldım nolcek şimdi:jeyyar:
ballandıra ballandıra anlattı sizlerle buluşacagını hatta
kağıthaneden bir arkadaşla bir gidecez dediydi
bende gitmiştir diye aramadım evini cebi'ni aramadım rahatsız etmeyim dedim buluşma var diye
ama gelmemiş
bende fazla giremediğimden kk ya
buluşmayı bildiğimden bir gireyim dedim resimlere bakmak için
Dun ben saat 14 de GUNDUZUN KARANLIGINI aradim bulusma nasil gidiyor diye.Aranizda birtek onun cebi var bende.Kadincagiz hazirlanip cikmak uzereyken oglu merdivenden dusup kafayi vurmus oda dogruu doktora gotrumus cocugu.Doktor musaade altinda tutun demisti.Ve bu saate kadarda KK dada hic sesi cikmamis merak ettim bende simdi.:uhm:
Serayy ablam ve annesi süperdi hele serayyyy nasıl tatlı anlatamam bizi Piyerre Lotiye götürecek daha
Sarpı hiiiiiiiiiiiçççç anlatmıyorum o zaten kendini anlatıyooooooo
deryacık az önçe aradım gündüzün karanlığını
dün tam evden çıkacakkene
küçük oğlu düşmüş kafasını çarpmış
burnundanda kan gelinçe doktora götürmüş doktor gösetim altında tutun demiş
6_7 saat hiç uyutma demiş ondan gelmemiş haberiniz ola
selamları var sizlere yani hepinize
ayyy ınanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa bende gelmek ıstemıştım cokkkkkk ama hafta sonu yapmadınızzzzzzzzsenağlamasenağlamasenağlama
EVETTTT NİE HAFTA SONU DEĞİL..BİZİM CANIMIZ YOKMUUUUsenağlama
Cok guzel cikmissiniz hepiniz Allah dostlugunuzu daim etsin.
DERYACIK canim uzun sac cok yakismis .
Bu arada bu resimleriniz calinsa anca , olsa olsa yine lokanta reklaminda kullanilir kizlar korkmayin.delikafadulden
deryacık az önçe aradım gündüzün karanlığını
dün tam evden çıkacakkene
küçük oğlu düşmüş kafasını çarpmış
burnundanda kan gelinçe doktora götürmüş doktor gösetim altında tutun demiş
6_7 saat hiç uyutma demiş ondan gelmemiş haberiniz ola
selamları var sizlere yani hepinize
ayyy ınanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa bende gelmek ıstemıştım cokkkkkk ama hafta sonu yapmadınızzzzzzzzsenağlamasenağlamasenağlama
EVETTTT NİE HAFTA SONU DEĞİL..BİZİM CANIMIZ YOKMUUUUsenağlama
Cok guzel cikmissiniz hepiniz Allah dostlugunuzu daim etsin.
DERYACIK canim uzun sac cok yakismis .
Bu arada bu resimleriniz calinsa anca , olsa olsa yine lokanta reklaminda kullanilir kizlar korkmayin.delikafadulden
casmin kuzumyasakkelimeama doğru sankim fisfisfisalüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ilk fotodaki casmini çabuk füzelt deryacık ben b&m ve komşusumuyum casmin miyim=)