deryacık eşinede çok teşekkürler kaç saattir uğraşıyo
Eşim rica ediyor canımcım:roflol::roflol::lepi::lepi::teytey:
ben teşekkür ediyorum canım sizin için herşey feda olsun yaaa iyi ki geldin valla çok özlemiştim seniiikızlar bende çıkıyom valla gözümden uyku akıyo yengem(fanes)bayadır uyuyo eee bgn o kadar iş yaptıkki deryacım emeğinize ve yüreğinize sağlık
hepiniz fistik gibisiniz kıslarr süper çıkmışsınız:)
deryoşum ellerinize sağlık canım
çok fedakar birisin
canımsın bizde sana teşekkür ediyoruzDeryam eşine de sana da emekleriniz için teşekkür ederim canım.a.s.
Fotoğraflar çok hoş.
Her ne kadar pek normal çıkmamış olsam da idare edin artık-tatlicadiarzu-
kızlar elimizdeki iğdaş poşeti 4 yada 5 kilo ağırlığında taaa avcılardan beri yanımızda taşıdık igdaş sayacınada sultanahmeti dolaştırdık ya helal bize bi bilseniz ne zor şartlarda geldik (ev taşınma telaşı)eeee biz kk lıyız
kızlar elimizdeki iğdaş poşeti 4 yada 5 kilo ağırlığında taaa avcılardan beri yanımızda taşıdık igdaş sayacınada sultanahmeti dolaştırdık ya helal bize bi bilseniz ne zor şartlarda geldik (ev taşınma telaşı)eeee biz kk lıyız
kızlar hepinizi öpüyorum çokkk güzelsiniza.s.a.s.
ben hangi gün buluşma olucak diye tarih beklerken buluşmuşsunuz bile birkaç gündür siteye giremedigim için kaçırdım bugün işimde yoktu gelebilirmişim aslında... ama olsun bidahaki buluşma yanınızdayım inşallaha.sa.s.
Cok guzeeeel ,samimi bir ortam olmus.Arti b&m kendine haksizlik etme bence,hepiniz de cok hos gorunuyorsunuz Şeniz Allah muhabbetinizi arttirsin a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?