- Konu Sahibi Saliha3445
Bilgilendirme formu verildi her muane için randevumu almamiz gerekiyor acaba anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hoş geldin kendi sürecineMerhaba arkadaşlar süreç nasıl ilerliyor bende yeni basladim tüp bebek tadevisine yarın kan tahlili vericem benimde sol tüp tikaliymis ama içimde korku herkes farklı birşey söylüyor dayinilmaz acı varmış süreç nasıl ilerliyor bende Semiha sakire gidiyorum tedavi için
Tamamen bu sizin gittiğiniz hastanenin işleyişi ile alakalı dolayısıyla hastaneye direk sorsanız daha faydalı olur süleymaniyede randevusuz gidiliyorduBilgilendirme formu verildi her muane için randevumu almamiz gerekiyor acaba anlamadım
Tşk ederim yorumlarınız için 3 senedir gidip gelmekten kurcalanmaktan maf oldum açıkçası en son tüp bebeğe karar verildi malum yaş ta geçiyor gerçi 36 yaşındayımMerhaba hoş geldin kendi sürecineÖncelikle korkmamalısın herkesin süreci farklı ilerliyo birebir aynı diye bişey yok zaten iğneler sanıldığı gibi gözde büyütülcek birşey değil gerçekten acıtmıyo.Herşeyin yolunda olursa tahliller takipler sonrasında heyete giriyosun raporun çıkınca reglinin 3. Günü senin durumuna göre dozkarı belirlenen ilaçlara başlıyosun belli aralıklarla çağrılıyosun zaten gözlemlenebilmek için yumurtaların istenen olgunluğa geldiğinde opu işlemin yapılıyo transfer günün planlanıyor.Ben dün opu oldum çok şükür onda da öyle çok şiddetli ağrım olmadı yürüyerek çıkıyosun hayatın normal devam ediyo söylenenlere çok kulak asma derim
Soruyorum dediğim gibi 3 senedir gidiyorum ama düzgün bilgi verilmiyorki tekrar sordugumuzda da fırça yiyoruzTamamen bu sizin gittiğiniz hastanenin işleyişi ile alakalı dolayısıyla hastaneye direk sorsanız daha faydalı olur süleymaniyede randevusuz gidiliyordu
Merhaba transfer oldunuz mu durumunuz nedir kaç embriyonuz oluştuTransfer olursa durumu paylaşırım allah razı olsun dualarınızda yer verdiğiniz için siz de allaha emanet olun![]()
Merhaba cuma günü transfer oldum 7 tane olgun toplamışlardı opuda 5 tanesinü seçtiler işlem yapmak için onlardan da sadece 1 tanesi döllendi bi tane daha döllenmiş ama anormal döllenme die onu saymadılar 1 transfer yaptılar.Allahtan oda çok şükür kaliteli 1. Sınıf emriyo durumundaymış umudumuz var gerisi allahın dedilerMerhaba transfer oldunuz mu durumunuz nedir kaç embriyonuz oluştu
Maşallah dualarım sizinle inşallah tutunur evladınız size durumunuzu haber ederseniz sevinirimMerhaba cuma günü transfer oldum 7 tane olgun toplamışlardı opuda 5 tanesinü seçtiler işlem yapmak için onlardan da sadece 1 tanesi döllendi bi tane daha döllenmiş ama anormal döllenme die onu saymadılar 1 transfer yaptılar.Allahtan oda çok şükür kaliteli 1. Sınıf emriyo durumundaymış umudumuz var gerisi allahın dedilerİnş tutunur yavrum dualarınızı istiyorum 25 inde gebelik testi için çağırdılar
Allah razı olsun inşallahMaşallah dualarım sizinle inşallah tutunur evladınız size durumunuzu haber ederseniz sevinirim![]()
Eğer kendinizi tutabilirseniz bencede en doğru kararAllah razı olsun inşallahPaylaşırım sonucumu önceden test yapmayı düşünmüyorum kan sonucuna bile bakmamayı planlıyorum doktor ne derse hazırlıklı olmak istiyorum
Despotumdur tutabilirimEğer kendinizi tutabilirseniz bencede en doğru karar
Ozaman çok iyi hayırlı sonuçlarınız olsun inşallahDespotumdur tutabilirim
İnşallah tutar hayırlı haberler alırsınızMerhaba cuma günü transfer oldum 7 tane olgun toplamışlardı opuda 5 tanesinü seçtiler işlem yapmak için onlardan da sadece 1 tanesi döllendi bi tane daha döllenmiş ama anormal döllenme die onu saymadılar 1 transfer yaptılar.Allahtan oda çok şükür kaliteli 1. Sınıf emriyo durumundaymış umudumuz var gerisi allahın dedilerİnş tutunur yavrum dualarınızı istiyorum 25 inde gebelik testi için çağırdılar
amin inşallah çok teşekkür ederimİnşallah tutar hayırlı haberler alırsınız
Darısı benim başıma inşallahamin inşallah çok teşekkür ederim![]()
17 bin demişlerdi ödeme yaparken 15 bin çıktıÜcret nekadar istiyorlar
İinşallah hakkınızda hayırlısı olsun inş mutlu haberlerinizi alırızDarısı benim başıma inşallah
İnşallah hepimiz güzel hayırlı sonuçlar alırız yarın bende son dahiliyi kaldı orasida onaylarsa heyete gorcez bakalım insalalh kabul ederlerİinşallah hakkınızda hayırlısı olsun inş mutlu haberlerinizi alırız![]()
Hadi bakalın bişey kalmamışİnşallah hepimiz güzel hayırlı sonuçlar alırız yarın bende son dahiliyi kaldı orasida onaylarsa heyete gorcez bakalım insalalh kabul ederle
İnşallah hepimiz güzel hayırlı sonuçlar alırız yarın bende son dahiliyi kaldı orasida onaylarsa heyete gorcez bakalım insalalh kabul ederler