arkadaşım +18 olabilir demişsin ,doğruda sayılır.
içim burkuldu,canım yandı .
ebeveynler zaten şükreder.
asıl çocukların aklı ersede bu resimleri görüp doyumsuzluklarından vazgeçip şükretmeyi öğrenseler.
bende daha önce bir sitede bu resimleri görmüş ve belki inanmıyacaksınız hıçkırarak ağlamıştım rabbime ne kadar şükretsek az çok şükürki sıcacık yuvamızda ailemizle karnımız tok oturuyoruz kendimizce edindiğimiz dert diye adlandırdıklarımıza ahlanıp vahlanıp zaman geçiriyoruz işte asıl derdi dert olan bu insanlar sefalet içindekiler ve onlara malesefki dua etmekten başka elimizden hiç bir şey gelmiyor kendimiz dilimizden şükrü ve duayı eksik etmememiz gerektiği gibi bunu evlatlarımızada aşılamalıyız...
rabbim onların yardımcısı olsun:çok üzgünüm:
dua etmekten başka hiç bir şey yapamıyoruz elimizden anca bu geliyo rabbim onları korusun kollasın allahım kimseyi açlıkla terbiye etmesin zor bidurum senağlama
keşke bu resmi tüm insanlar sürekli görebilse belki bazı şeylerin değerini anlarlar özelliklede zamane çocukları hiçbir şeyden memnun olmuyorlar çünkü her istedikleri yapılıyor, alınıyor şükretmeyi öğrenmiyorlar
çok üzüldüm allah onların yardımcısı olsun halime bir kez daha şükrettim
binlerce allahima sükürler olsun.bizler sicacik yatagimizda uyurken onlar ne halde,karnimiz tokken onlar ac,bizler sevgi icinde yasarken onlar bundan yoksun.allahim bu insanlara yardimci olsun ve bizlerde tabiki...
Canim Verdiğin Bilegiler Okadar Güzelki Ne Kadar şansli Olduğumuzu Birkere Daha Hatirlattin Bizlr Burda Keyfimize Göre Yaşarken Onlarin Bu Aci Haline Bile Aldiriş Etmiyoruz Allah Yardimcilari Olsun
Allah´ im bizlere sükretmesini ögret........
bu insanlari görünce önce hemen halime bakiyorum ve böyle resimleri cocuklarima gösteriyorum, onlarda görsünler diye..anlasinlar...
biz onlara hep anlatiyoruz afrikadaki cocuklarin nekadar muhtac durumda olduklarini ve böyle nekadar cok insanin bulundugunu....anlamaya calisyorlar ama sonra unutup gidiyorlar ve yinede her istedikleri oluyor....
Allah onlarin yardimcisi olsun...........:çok üzgünüm:
ALLAH,ım sana verdiğin nimetlere güzelliklere şükürler olsun bir taraf aç birtaraf şükür etmeye aç ALLAH sonumuzu hayır etsin bu görüntüleri görünce insan bi kez daha düşünüyo :uhm:yemek içinmi yaşamalı yoksa yaşamak içinmi yemeli ?biz omarka bu marka derken onlar ne haldeler canım paylaşımların için çok sağola.s.