Şükretmeyi bilmeyenlere..!

ndh1903

evli:)mutlu:)
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
1.814
7
156
resim21mpyn2.jpg

resim36xhri2.jpg

resim47rfwd4.jpg

resim56nnfp1.jpg

resim65ynvb7.jpg

resim65ynvb7.jpg

resim89bekq0.jpg

Allah'ım sana binlerce şükür...
Sen zorda kalmışlara,çaresizlere yardım et...

aminnnnnnnnn ben bunu daha once gordum ve kotu olduydum gene ayni oldu her zaman sukrediyorum allahima bin sukurler olsun diye bugunleri gordugumuz icin verdigin nimetler icin allahim onlarada yardim et

bunlari hada öncede gördümm.. halimize sükrediyorum.. ama diger yandan düüsünüyorum.. gercekden yapmamiz gereken yardimi yapiyomuyuz diye...

arada bir bize insan olmamız gerektigini hatrlatan bir paylasım..
ellerine saglık corumlu

evet millet olarak şükretmeyi unuttuk o kadar kuraklık oldu bir sürü şeyler oluyo yinede bakıyorum sebze olsun meyva olsun bol bol var para olsun yeterki hepsi var türkiye cennet gibi bir ülke türkiyede yaşadığım için şükrediyorum her zaman

of yaaa canım nasıl yandı onları görünce.rabbime binlerce şükür yaaa!

demothym paylaşımın için Allah senden razı olsun... herzaman her halime binlerce şükrederim.. ama çok güzel bir konu açmışsın şükürsüzlük çok kötü birsey, herzmana şükretmeli sıkıntılı dönemlerde sabretmeliyiz Mevlam herkese verir rızkını elbet... ama bu fotoğraflar ço kcan alıcı... Allah sendne razı olsun canım... bu topic şükretmeyenlere şükretmeyi hatırlatır belki... hem sen hayırlara vesile olursun, hemde o arkadaşlarımız iman ve inanç adına yl katederler...

güzel yürekli arkadaşım benim a.s.

öncelikle aminnnnnnnnn.allahım binlerce kez şükürler allah yardımcıları olsun ve bizede her yediğimizde,her içtiğimizde,her giydiğimizde ihtiyacı olanları unutmamamız bu günlere şükretmemiz.

Canim cok anlamli paylasim bu, insanin ici yaniyor bakarken, binlerce sukurler olsun, cok uzuluyorum bu resimlerde

Paylaşımın için sağol o kadar kötü oldum ki bizim yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda herşey elimizde bide onlara bak allahıma binlerce kez şükürler olsun onlarında yardımcısı olsunsenağlama

arkadaşım paylaşımın için çok teşekkürler gerçekten insanın yüreği dayanmıyor allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin.gerçekten şükretmeyi ve allahın bize verdiklerinin kıymetini bilmeliyiz.tekrar duyarlılığı için ve bizlerle paylaştıgın için teşekkürler.....

Allah sizden de razı olsun arkadaşlar...
Bazen hırslarımıza yenik düşüp,hep daha fazlasını istiyoruz..

Allahım sana binlerce şükürler olsun:çok üzgünüm:

slm canimmm ya,cok kotu oldummmm,daha once cok resim gordum,ama sen okadar guzel yazmisss,ustundeki yorum okadar aciliki anlatamam,emegine ilk once saglikk,rabbim´inss butun yardima muhtac olan insanlara yardim eder,herkese saglik sihhat veriri,,ne olur hepimizde elimizden gelen yardimi edelimm,bir elin neisi var iki elin sesi var derler ne yapsak kardir,cok uzuldummya,bn zaten herzamn rabbime sukrediyorum,hersey icinn,allah olmayanlara veriri insssssssssssssssss,

sevgilerimle canimmmmmmmmmmm

allah yardımcıları olsunnnnnnn bütçesi elveren insanlar ve ülkeler insallah bir gün onlara yardım ederler yardım edıceklerıne daır hıc umut yok gıbı ...........

Back