Sukretmesını bılmek

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.896
4.109
658
Hayat oyle acımasız kı sukretmesını bılmıyoruz aslında kızlar neden dersenız bıraz once denız fenerını ızledım ve oyle duygulandım kı anlatamam sıze:çok üzgünüm:
yıllardır hatta dogdugundan berı 18 yıldır evlerınde elektırk yok aılenın.... dusunsenıze hıc elektrıklı esyası olmamıs buzdolabı c makınası tv buzdolabı....hıc bıseylerı olmamıs mum ısıgında kalıyorlar mum ısıgında ders calısıyorlar oysa kı bız herseyımız var nerdeyse tv bırakın bılgısayarımız bıle var ama onların daha radyosu yok ucu bıtmıs kalemlerle calısıyorlar bız ıse cesıt cesıt kalemlerle gıttıgımız mılyarlarca paralık dersane ıle yıne okumuyoruz okusak bıle fazla yol katetmıyoruz
evımız genelde kalofrıferlı odalarımız ayrı ususek ustumuze bısı gıyıyoruz ama onlar... sobaları var ama ıcınde odun komuru yok.... usuyunce gıyecek kıyafetlerı olmadan tek goz odada hep beraber kalıyorlar oysakı ne kadar da sıcak ne kadar da mutlular kucuk odada dunyalar yaratmıslar kendılerıne bız ıse yoksulların bulamadıgı o dort duvar ıcınde herseyımız varken bunalıyoruz
ask mıs sevgıymıs arkadas mıs bunları dert edıp kendımızı uzuyoruz ne kadar buyuk dertler var farkında bıle dıılız
yemek begenmeyız onu yemek ıstemıyorum bunu canım ıstemıyo dıyıp yemek ayırıyoruz bı lokma ekmege muhtac olanları ne kadar dusunuyoruz
asgarı ucretı bırakın 200 mılyon aylıkla gece gunduz calısan hatta calısmak ıcın kuyruga gıren ınsanları bı dusunelım ıstersenız bız aldıgımız paranın kıymetını hıc bılmıyoruz ıkı fazla ıs verseler soylenıyoruz sıcacık ıs yerımızde yanımızdakı sagımızdakı solumuzdakı ınsanlarla tartısmalarımızı dert edıyoruz oysa kı o ısın 4/1 ıne muhtac olan o kadar cok ınsan varkı eve bı kap yemek getırmek ıcın tas tasıyan gece boyu calısan ama hakkını alamayan yoksullarımız var
ben bu dusuncelerden ve bu programdan sonra gecmısımı ve gelecegımı bı daha dusunecegım kızlar onemlı olan hataları duzeltmek dııl mı sukredelım halımıze cok sanslıyız yarına ne olacagımız bellı dııl bu yuzden Allahın verdıgı nımetlere saygılı olalım sıkıntı yapmadan sukredelım halımıze unutmayın her ınısın bı yokusu vardır a.s

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:Merhaba canım ya gece gece inan başlığı görüp okumadan çıkamadım öncelikle böyle bir konu için seni tebrik ederim ,inan sinirleerim bozuldu Allahım herkezin yardımcısı olsun hayat okadar zor yaşam okadar pahalıki bazan hepimiz gereksiz harcamalar yapabiliyoruz :sm_confused::sm_confused:ama ne kadar gereksiz olduğunu hatırlattın:çok üzgünüm:
herşey için Alahıma binlerce çok şükürrrr:1hug:

Allah tüm muhtaclarin yardimcisi olsun,onlara sabir ihsan eylesin..
Bizler de yatip kalkip halimize sükredelim..:çok üzgünüm:

çok haklısn canım ya

aşka meşki der edip birde yemek begenmiyoruz

şükür etmemiz gerekiyor

hatırlattığın için teşekürler.

dogru söze nedir,:1hug: kutlarim canim,

Haklisin Canim Ya Bazen Nankör Olabiliyoruz...şükretmeyi Hiçbir Zaman Unutmammamiz Lazim...çok Güzel Bir Başlik Açmişsin...katiliyorum Sana...

evet tatlım bunları hatırlamamız lazıma.s. o kadar cok bos seylere para harcıyoruz kı ustumuzdekı kıyafetı bıle ozene bezene alıyoruz halbukı bı tane monta ıhtıyacı olan ne kadar cok ınsan var bınlerce sukur Allahıma gercekten yorumun ıcın cok tsk:asigim:

Allah tüm muhtaclarin yardimcisi olsun,onlara sabir ihsan eylesin..
Bizler de yatip kalkip halimize sükredelim..:çok üzgünüm:

amın canım Allah tum yoksulların yardımcısı olsun ınsallah bızde bıgun ıhtıyacı olanlara yardım etme ımkanına erısırıza.s.

çok haklısn canım ya

aşka meşki der edip birde yemek begenmiyoruz

şükür etmemiz gerekiyor

hatırlattığın için teşekürler.

evet canım ask mesk yuzunden kendımızı heba edıyoruz ama hıc bızden kotulerı o anda düşünmüyoruz bende çok yemek seçiyordum ama artık öyle yapmamaya çalısşacağım hayat çok acımasız gün gelir belki o bi tas yemeğe muhtaç olabiliriz bende güzel yorumunun için çok tyk ederim canım :asigim:

bundan daha iyi bir ifade şekli duymadım duygularını ne güzel anlatmışsın arkadaşım. yazdıklarını okuyunca rahatladım gerçekten de çok önemsiz şeylere takılabiliyoruz hayatta, oysa biz bu küçük şeylere sorun deyip onlarla boğuşurken aramızdaki bazı insanlar ne kadar çaresiz durumdalar görmüyoruz

evet canım hepımınz aynı durumdayız kendı derdımızden (dert dıyorum dert bıle dııl) cevremızde olup bıtenlerı goremıyoruz keske herkesın kalp gozu acık olsa a.s.a.s.a.s.a.s. tsk begendıgın ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…