... SUĞRA'NIN ÇEYİZ GÜNCESİ ...

sugra87

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2011
91
48
Herkese mrblar :KK24:... epeydir forumu takip ediyorum ... ve bende çeyiz alışverişime başladım sonunda :KK16:... alacaklarımı buradan öğrendiklerime ve sizin paylaşımlarınıza göre belirledim diyebilirim...sizinkilerden sonra gaza geldim diyebiliriz:KK48: ...beğendiğim şeyleri yavaş yavaş alıyorum...misafir yemek takımım hariç diğerleri sanırım 4-5 ayın sonucu.... gerçekten şaşırtıcı şekilde keyifli ve eğlenceli bu alışveriş:KK68: işteeee bunlarda benim aldıklarım... hepimize gönlümüzden geçenler nasip olur ,hepimiz sağlık ve mutlulukla kullanırız inş....

başlıyorum bakalımmmm ...:nazar::nazar::nazar:

celik tencere tercihimi ve demliğimi korkmazdan yana kullandım ... açıkcası kırmızıyı hiç sevmem ama modelini ve cam kapak olusunu beğendim... gunluk için bir demlik daha almalıyım sanırım .. ya da çay makinesi almayı dusunuyorum... fikir verirseniz sevinirim...

celik 1.jpg
celik 2.jpg

düdüklü herkesin tavsiyesi üzerine fissler quatro set oldu ...
celik 3.jpg

misafir yemek takımımı bernardodan aldım .. modelin adını hatırlamıyorum:KK22:... ben evlenene kadar başka bir model çıkar diye teslim almadım ... 5 yıl değiştirme şansım olduğunu söylediler. :KK66: :21: işime geldi açıkcası ...

bernardo 3.jpg
bernardo 4.jpg

günlük yemek takımımı çooookkk beğenerek aldım .. çok şeker diil mi ama...
lucca 2.jpg
lucca 3.jpg

misafir çkb takımı hisar ...
hisar 1.jpg

günblük çkb takımımı bernardodan aldığım yemek takımı ile almıştım... sanırım bunu da değiştirebilirim...yani daha güzel bi model bulursam... çok da dikkatli bakmadım açıkcası teslim almıycam hemen diye...
bernardo 6.jpg

aldığım seramik kek kalıpları...
celik 4.jpg

seramik tencereleri moneta delux serisi .... modeli hoşuma gitti ... :KK49: bu seriden 28 cm bir pilav tenceresi ve 24 cm derin tencere ve 24 cm lik tava aldım ... yine çeşitli ebatlarda wok tava derin tava ve grill tavadan olusan bir set aldım ...
moneta 1.jpg
moneta 4.jpg
moneta 5.jpg
moneta 6.jpg

birde krep tavası aldım ...
moneta 3.jpg

bir deee sahan seti aldım ... çelik sahan setleri bana çok küçük geldi... bu bi tık buyuk... yani 22 cm 20 cm ve 18 cm ... acaba bir de çelik set alsam mı ?...

moneta 2.jpg

servis seti olarak seramikler için brabantia aldım ... indirime denk geldi .. çok iyi oldu pek de güzel oldu ...:21: zaten ckb takımlarının içinde var diye bi daha tezgah üstü bir şey almayayım dedim ... şimdilik böyle düşünüyorum bakalım... fikir değiştirmez isem ... :KK66: o küçük kepçeyi almadım bi de yanındakini ... çok sacma ya sapı upuzun kendi kuçucuk.. niye yapmışlarsa ...
celik 5.jpeg

diğer ıvır zıvır şeyler ... dondurma kaşıgı -fındık kıracağı -soyacak-maşa-şişe açacağı... sizin listeler olmasa aklıma gelmez bile bunlar benim ... :KK33:
celik 6.jpg
celik 7.jpg
celik 8.jpg
celik 10.jpg
çelik 9.jpg

tantitoni alışverişim ....
tan 1.jpg
tan 2.jpg
tan 5.jpg

tan 7.jpg
tan 8.jpg
tan 9.jpg
tan 10.jpg
tan 11.jpg

Canım çok güzeller inşallah hepsini güzel günlerde kullanırsın

bambum 1.jpg
bambum 2.jpg
bambum 3.jpg

bu taş serilerden iki det aldım ... et veya kahvaltı sunumlarında kullanmak için ...

bambum.jpg

ben kahvaltı seti almadım ... kalabalık etsin istemedim ... bunu da şimdilik böyle düşünüyorum bakalım :KK15:... şu şekilde kahvaltı seti yapmaya çalıştım... normalde çay servisi içinde kullanırım diye düşündüm...

12 çay tabağı ... 6 servis tabağı ... 2 oval servis ve bir adet uzun dikdörtgen servis aldım şimdilik...

lucca 4.jpg
lucca 5.jpg
lucca 7.jpg
lucca 8.jpg

aldığım french-pressler ... biri annemin olcak ...onun için almıştım ....

bernardo 1.jpg
esse 1.jpg

Hepsi çok güzeller iyi günlerde kullan:nazar: çay makinesi tavsiyesi istemişsin biz evde korkmaz kullanıyoruz çok da memnunuz. Modeli a369 Demtez Elektrikli Çaydanlık

Hepsi çok güzeller iyi günlerde kullan:nazar: çay makinesi tavsiyesi istemişsin biz evde korkmaz kullanıyoruz çok da memnunuz. Modeli a369 Demtez Elektrikli Çaydanlık

tavsiye için tsklr ederim ... bende korkmaz veya arçelik duşuyorum... ama en sona bırakmak gerek sanırım elektronikleri... daha o kısma baya var sanırım ....

biraz ev tekstili....

HSH çift kişilik örgü battaniyem

8698534285707_0.jpg

battaniyeli nevresim takımım

nevresim 1.jpg

bilumum chakra alışverişlerim....

635260675627050658.jpg
635260675636671208.jpg
chkr 1.jpg
chkr 2.jpg
chkr 3.jpg
chkr 4.jpg
chkr 5.jpg
chkr 6.jpg
chkr 7.jpg
chkr 8.jpg

yastık alezleri..

tac 1.jpg

canım her şeyin çok güzel maşallah çeyizine:nazar::nazar: günlük yemek takımını çok beğendim. ben de 24 parça yuvarlak aldım, acaba dedim diğer 24 parçayı bundan mı alsam? markası neydi acaba? devamını bekliyorummmmm:anneadayı:

canım her şeyin çok güzel maşallah çeyizine:nazar::nazar: günlük yemek takımını çok beğendim. ben de 24 parça yuvarlak aldım, acaba dedim diğer 24 parçayı bundan mı alsam? markası neydi acaba? devamını bekliyorummmmm:anneadayı:

tatlım cok teşekkur ederim senin aldıklarında çok guzel... cok begendiğim parcaların var maşallah.. yemek takımının markası luccahome ... porseleni de gayet ince ... 29 parçan olması lazım ... bende ikinci takımı yuvarlak dusunuyorum senin gıbı bakalım artık...

yeni parçalar:21: ....

kuru bakliyatlar için 4 tane aldım .. sanırım bi 4 tane daha almam gerek...

bernardo 2.jpg

tezgah ustu cay seker vs için 3 boy aldım...

esse 2.jpg

minnak sahan :KK54:

esse 4.jpg

bu kupalardan 6 tane aldım ama niye aldım bilmiyorum ... çok buyuk diiller... çay için ideal olabiilir o_O

lucca 1.jpg

takımı tamamlamak için aldıgım kaselerim ... :KK28:

lucca-home--tabakli-kase-seti-66.jpg

şimdilik bu kadar .... :KK66::KK66::KK66::KK66:

canım çok güzeller aldığın herşey aşkla mutlu huzurlu günlerde kullan :KK73: tatlım örgü battaniyenin markası
ve fiyatı nedir çok beğendim de :KK68:

canım aldıkların çok güzel herşeyini özenerek almışsın çok belli ..mutlu günlerde kullanman dileğiyle:KK25::KK25:

canım çok güzeller aldığın herşey aşkla mutlu huzurlu günlerde kullan :KK73: tatlım örgü battaniyenin markası
ve fiyatı nedir çok beğendim de :KK68:

amin...çok tşklr.. daha güzelleri sizin olsun ...
battaniye homesweethome dan canım .. ben indirimden 79 tl ye almıştım yanlış hatırlamıyorsam ...

X