• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süet kumaş Yatak başlığını

Saaraa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
1.319
746
123
34
arkadaşlar yatak başlıklarının temizliğini Nasıl yapıyorsunuz. Leke oluştu ve o lekeyi çıkaramıyorum :( çıkarmaya çalıştıkça daha kötü oluyo. Bej renginde yatak başlığım var

Ne lekesi o ? Ayrıca süet Kumas silgileri var onlara bir bak istersen

arkadaşlar yatak başlıklarının temizliğini Nasıl yapıyorsunuz. Leke oluştu ve o lekeyi çıkaramıyorum :KK43: çıkarmaya çalıştıkça daha kötü oluyo. Bej renginde yatak başlığım var
Cif heryer kirmizi plastik sise fisfisli hali kumas temizliginde bir numara.

Silerken oluşan su lekeleri sarı sarı iz bıraktı :KK43:
Gerçek suet kumaşa süet temizliyecileri hariç hiçbir ürün kullanma derim çünkü süet kumaş çok hassas bir kumaş . Süet silgileri var bir araştır istersen

saraylı beyaz genel temizleyici yi mutlaka dene.her türlü lekeyi çıkarıyo.bitkisel olduğu içinde cilde hiç zarar vermiyo.ayrıca kokusu bi harika.yeni çıkmış piyasaya ve bence ender temizlik ürünlerinden biri:)

saraylı beyaz genel temizleyici yi mutlaka dene.her türlü lekeyi çıkarıyo.bitkisel olduğu içinde cilde hiç zarar vermiyo.ayrıca kokusu bi harika.yeni çıkmış piyasaya ve bence ender temizlik ürünlerinden biri:)
Nerelerde satılıyor acaba.

çağrı marketten aldım.özkuruşlar,onur markettede satılıyomuş.internette hepsiburada.com da var.

Back
X