Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Süet koltuk kumaşı kullanışlı mı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
bende köşe takımı yaptırıyorum kumaş konusunda kararsızım bende :(
leke tutmayan kumaşlara bakıyorum amaçeşit çeşit bunlarda beyaaaa
antilop mu ne varmış bide
bunun hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar ? leke tutmuyormuş bu da

hakkaten antilop kumaş neki yaw,biri benide aydınlatıversin

resım yok:umursamaz:
benımkı koyu morrrrr kızım kusuyorda mıçıyordakaydirigubbakcemile3
leke 0 gerckten anında cıkıyo baska kumaş olsa ooooooooooooooooo pok olmuştu

ya canım ya ben de yeni aldım şimdi köşe takımım benimde koyu mor fuşyada yastıkları olacak daha gelmedi yeni evleneceğim bende bu odanın halısı ve tülü perdesi senin nasıl çok merak ettim çünkü bende ne renk yaptırsam bilmiyorum morlu halı boğarmı odayı ve nelerle tamamladın sen objeleri renkleri nasıl kullandın fikrine ihtiyacım var

süet kalitesine göre değişir canım
1.kalite bir süet aşınma yapmaz ancak mobilyacılar 1. kalite kullanmadığı için aşınmalar oluyor.Ben kullandım 1 ay üzerine oturduğum koltuk aşınmalar yaptı birşey dökülse silsen sildiğin yer mutlaka aşınıyor

süet otrup kalknca iz bırakıyor dokununca iz bırakıyor.komşumuzda var çok kullanışsız çirkin duruyor.temziliğine bişey diyemem kolay oluyor ama ne biliym bnm hoşuma hiç gitmiyor...:)

bende yataş'ın bu koltuğunu aldım henüz başlamdık kullanmaya allah nasip ederse 25 temmuzda evimize kurulucak..benim çok hoşuma gitti :lepi:

merhaba bende derı koltuklarımı kumasa cevırecegım fakat suet mi yoksa keten kumasmı yaptırsam bi turlu karar veremedim şimdiki koltuklarım beyaz deri ama sürekli üstünde oturdugumuz için cabuk yıprandı minderleride fermuarlı yani cıkarıp yıkayabılırım hangı cesıt kumas yaptıayım acık rengı(hususen beyazı) seviyoruz suette yada ketende kullanısı nasıl tecrübeli arkadaslardan yardım ıstıyorum selametle...

Back
X