Sivilceli Ciltler Sudocrem

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bahsettiğin expicial kremi biraz daha anlatır mısın canım? Eczanede mi satılıyor,kaça?

Bahsettiğin expicial kremi biraz daha anlatır mısın canım? Eczanede mi satılıyor,kaça?

su orani yuksek bir nemlendirici excipial hydro,liposu yuz icin biraz agir benim gibi normal ve karma ciltler icin..eger kuru cilde sahipsen liposunu yuzune deneyebilirsin tabi.
sadece eczanelerde bulunuyor,fiyati 10 lira civari..oyle agir icerikli bir krem degil,sulu cok kolay emiliyor.ben bol bol surup iyice yuzume yediriyorum masajla..10 dkya yakin yuz masaji yapiyorum bu urunle cilt temizligi sonrasi.
ben memnunum,hic baska nemlendirici arayisina girmedim senelerdir.
normalde hassas ciltlerin tedavisinde doktorlar tarafindan receteyle veriliyordu ama artik recetesiz de aliniyor hydrosu da liposuda.turkiyede eczaci basi uretiyor ama dunya capinda her gittigin ulkede bulabilirsin,ben yurtdisindayim cok kolay buluyorum isvicre formullu bi urun zannediyorum

Eklentiler

• excipial.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 1.096
Ço teşekkür ederim cevabın için canı.benim karma cildim.yani t bölgem ve çenem alnım yağlı, yanaklar kuru.ama bacaklarım kuru lazer epilasyondan dolayı.cildim lekeli.siyah noktalar var.ama sanırım ben de kullanabilirim.sence hangisini kullanayım?iki isim yazmışsın ya

simdi yaz geldi havalar daha da isinacak,hydrosunu yuzune kullan..iyice yedirerek sur,bikmadan usanmadan masajla yedir.kullanmdan once calkala
bacaklarina cok ama cok iyi gelecegine inaniyorum liposunun,cok yogun nem verir lipo..
siyah noktalar bacakta mi yuzunde mi bu arada ben orayi anlamadim.
eger yuzundeyse guzel bi peeling kullanip arindirsan iyi olur cildini.

Siyah noktalar yüzümde canım.dediğin gb tamamen yok etmek için bir uzmana gitmem lazım.bacaklarım kuruyunca bepanten sürmüştüm.biraz fazla sürünce 3 tane yağ bezesi oluşturdu.bıraktım sürmeyi.sinir oldum.şimdi de onları yok etmeye çalışıyorum ama nafile.çok üzgünüm.yüzümde de sorun çok

ben peeling olarak st ives apricot scrub kullaniyorum,netten alinabiliyor sadece..eger imkanin varsa oneririm cok guzel temizliyor cildi.pahali bisey degil aslinda ama ingiltereden geliyor iste,normal magazalarda satisi yok.

sudocremi pisik icin kullaniyorum.. ve gogus uclari icinde iyi geliyormus diye yaziyor emziren anneler icin.. benim ablamin gorumceside elleri yuzu icin kullaniyordu cok kurudugu icin faydasi oluyor diyor bilmiyorum dogrumu..

ben 4 ay kadar kışın azitro kullandım, hiçbi işe yaramadı, boşu boşuna antibiyotik kullanmış olmayın derim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…