Sivilceli Ciltler Sudocrem

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
butun yuzunuze kullanmayin,cok agir bi krem.
bende bebegimin poposu pisince kullaniyorum o da surekli degil pismeye ve kizarmaya bagli olarak,aninda geciriyor.sadece sivilcelerinizin uzerine surun yeter.
ben kremde excipial uzerine tanimam,7 senedir hydrosunu yuzume,lipo`sunu vucuduma kullaniyorum cok ama cok memnunum.
eczaneye gidip cilt analizi yaptirdigimda cilt analizi yapan bayan bile sormustu ne kullaniyorsunuz cilt dengeniz gayet yerinde diye.
odum kopuyor uretimi duracak diye:KK53:
Ben de aynısını kullaniyorum çok memnunum ama vucuda da hydro kullaniyorum sizin cilt tipiniz ne
kuru mu

Bende sadece pişik kremi olarak kullanıyor diye biliyordum şaşırdım bak şimdi:KK57:

butun yuzunuze kullanmayin,cok agir bi krem.
bende bebegimin poposu pisince kullaniyorum o da surekli degil pismeye ve kizarmaya bagli olarak,aninda geciriyor.sadece sivilcelerinizin uzerine surun yeter.
ben kremde excipial uzerine tanimam,7 senedir hydrosunu yuzume,lipo`sunu vucuduma kullaniyorum cok ama cok memnunum.
eczaneye gidip cilt analizi yaptirdigimda cilt analizi yapan bayan bile sormustu ne kullaniyorsunuz cilt dengeniz gayet yerinde diye.
odum kopuyor uretimi duracak diye:KK53:
Bende kullanmıştım bir dönem ama liposu çok yoğun,yapış yapış olmuyor mu sürünce??

Kızlar ,böyle kremleri doktor önermeden netten bakıp duyup denemek için bile almayın..
Herkesin yüzü farklı kendi mucizenizi yaratıyım derken daha farklı sonuçlar alabilirsiniz..
Yeniden tahrip olan cildi düzeltmekle uğraşmayın birde...
Ben bir hafta önce cildim çok yağlı olduğu için doktor tavsiyesiyle ,la roc posay marka dermakozmetik ürünler aldım,her akşam karaciğer kaynaklı olduğu söylenen sivilceler için lavanta çayı içiyorum..önce beslenmeye dikkat etmek gerek tabi..
Hem toniğini hem yağ dengeleyici sebum önleyici nemlendiricisini hemde yıkama jelini aldım,çok memnunum..sabah uyandığımda yüzümde ne bir sivilce,ne bir yağ tabakası var...ki üstelik aşırı yağlı cildim..
Bunu yanında mutlaka sabah uyandığımda yıkama jeli tonikten sonra gülsuyu sürp üzerine nemlendirici uyguluyorum...çalıştığım için güneş kremi sürmem gerekiyor hergün,solante acnes kullanıyorum..hem bb krem gibi kapatıcı etkisi var hemde buda bir doktor tavsiyesi...
Hepinize öneririm,sanırım önce inanmak ve istikrarlı olmak gerek..

Kızlar ,böyle kremleri doktor önermeden netten bakıp duyup denemek için bile almayın..
Herkesin yüzü farklı kendi mucizenizi yaratıyım derken daha farklı sonuçlar alabilirsiniz..
Ben bir hafta önce cildim çok yağlı olduğu için doktor tavsiyesiyle ,la roc posay marka dermakozmetik ürünler aldım,her akşam karaciğer kaynaklı olduğu söylenen sivilceler için lavanta çayı içiyorum..önce beslenmeye dikkat etmek gerek tabi..
Hem toniğini hem yağ dengeleyici sebum önleyici nemlendiricisini hemde yıkama jelini aldım,çok memnunum..sabah uyandığımda yüzümde ne bir sivilce,ne bir yağ tabakası var...ki üstelik aşırı yağlı cildim..
Bunu yanında mutlaka sabah uyandığımda yıkama jeli tonikten sonra gülsuyu sürp üzerine nemlendirici uyguluyorum...çalıştığım için güneş kremi sürmem gerekiyor hergün,solante acnes kullanıyorum..hem bb krem gibi kapatıcı etkisi var hemde buda bir doktor tavsiyesi...
Bunların hepsini düzenli yapabiliyorsan çok iyi bir cildi hakediyorsun canım gerçekten,tebrikler:)

hatta resim paylaşıcam bi saniye

Bunların hepsini düzenli yapabiliyorsan çok iyi bir cildi hakediyorsun canım gerçekten,tebrikler:)
Erken yaşlanmak yada yağlı yağlı parıldayıp o sivilce izlerini edinip ömür boyu onlara mahkum olmak istemiyorum..sırf ben değil hepimiz yapabiliriz bunu sadece 7,8 dakika☺️

image.jpg

Ben de aynısını kullaniyorum çok memnunum ama vucuda da hydro kullaniyorum sizin cilt tipiniz ne
kuru mu

aslinda kuru degil ama ozellikle catlamamak icin biraz yogun kremler tercih ediyorum,ozellikle dogum sonrasi kilo verme asamasinda surekli nemli tutmak zorundaydim cildimi.oyle de devam ediyorum :KK45:

sudokremi bende cildimde sivilce oldugu zamanlarda kulanıyorum gercekten sivilceleri kurutuyor cildi bembeyaz yapıyor tek kötü yanı cildim karma oldugu halde cildimi cok kurutuyor oyuzden hergene kullannmıyorum haftanın 2 3 günü sürüyorum cilt lekelrimde baya acıldı

Sivilcem yok gıbı ama cıldım yaglı gozenekler genıs falan kullanmıstım daha da yaglandırdı .Kısacası bana gore uzak durun.Ama yaraları cok cabuk gecırıyor

Herkesin cildi farklı tabi, Sudocremi bir süredir inceliyorum birkaç doktora da danıştım.Olumsuz birşey söyleyen olmadı.Bebek cildine sürülüyorsa çoğu cilde de iyi gelebilir.Bende yarın alıcam.
Dermakozmetik ürünler için doktora gittigimde bana la roche'yi önerdi, (doktorun anlaşmalı olduğu marka bu olduğundan dolayı) bu ürünler de hassas olan cildime iyi gelmedi. Son olarak Bionike ürünlerinden aldım ve şu an çok memnunum, sudocremi de bu seriye eklerim umarım:)

merhaba ben sudocrem kullanıyorum. cildim karma. haftada bikaç gün sivilceli ya da lekeli bölgelere uyguluyorum sabaha kadar kalıyo yüzümde. ara sıra tüm yüzüme sürüp yattığım da oluyor ama cildimin kurumaya meyilli zamanlarında tüm yüzüme değil sadece sivilcelere kullanıyorum. yoksa kurutma yapabiliyor. yeğenimden çaldım kremi o poposuna sürüyo, ben yüzüme sürüyorum :KK70:

bende bi aralar kızım için almıştım regl döneminde çıkan ufak tefek sivilcelerin üzerine sürüp yatıyordum gercekten çok faydasını gördüm

X