- 26 Aralık 2014
- 274
- 94
-
- Konu Sahibi elifelif1404
Bugün aldım. Kullanmaya başlayacağım. Daha önce ciltteki sivilceler için kullanılan bir hap var azitro diye. 1 sene kadar önce kullanmıştım. Bugün tekrar başlamaya karar verdim bu antibiyotiğe. Yanında da sudocrem kullanacağım. Roaccutane yazmıyorlar çünkü.Ben de bunu merak ediyorum. Özellikleyağlıya dönük karma ciltlerde nasıl bir etkisi var? Hereczaneye gidişimde göz kırpıyor bana sudocremler.
Ay evet pişik kremi zatenKızımın totosu için kullanmıştım:) memnun kalmadım, yüz için olanı bilemem.
Hadi yaa:) ben de başka bir ürün sandım, yüz için olanından. Popoya iyi gelmedi, belki yüze gelir:)Ay evet pişik kremi zaten
Bugün aldım. Kullanmaya başlayacağım. Daha önce ciltteki sivilceler için kullanılan bir hap var azitro diye. 1 sene kadar önce kullanmıştım. Bugün tekrar başlamaya karar verdim bu antibiyotiğe. Yanında da sudocrem kullanacağım. Roaccutane yazmıyorlar çünkü.
Azitroyu ben boğaz enfeksiyonu için kullanıyorum yaw. Sivilceye de iyi mi geliyormuş. Sivilcem yok şimdilik ama birkaç sivilce izi var sinirimi bozuyorlar. Roaccutane yazmamaları iyi olmuş. Çok vahim durumda değilse akneleriniz karaciğeri o kadar yoran bir ilaç kullanmak gereksiz bence.
Zaten bebek pişik kremi. Çok zararlı bir şey değil yani. Bir doktorunuza danışın isterseniz.Bende sivilceden muzdaribim bebek emziriyorum diye De Dr lar hap yazmıyor çıkan sivilcelerde iz yapıyo
Yazım hatası yapmışım yüz için derken. Zaten pişik kremi ama yüz için kullanan demek istemiştim :) Bakalım bende deneyeceğim.Ben pişik için olanını kullandım ve Bepanten plus bundan kat kat iyi. Kullanım alanları aynı gibiydi ama sudokrem hiç işe yaramadı.
Yüz için faydalı olurmu bilmem ama abartıldığı kadar başarılı olmadığını gördüm ben.
sivilce izlerine de iyi geliyor diye duydum bende alıcam da kararsızım
sabırsızlıkla bekliyorum :)Düzenli kullanmaya başlıyorum bugün. Gelişmeleri yazarım.
Yüzün yağ dengesini bozuyorBen de bunu merak ediyorum. Özellikleyağlıya dönük karma ciltlerde nasıl bir etkisi var? Hereczaneye gidişimde göz kırpıyor bana sudocremler.
Kızlar neden kafanıza göre kullanıyorsunuzDüzenli kullanmaya başlıyorum bugün. Gelişmeleri yazarım.