kızlar merhaba bu ürünle bigün yine internette lekelerım ıcın care ararken tanıştım hatta yıne bu sıtedede bu ürünle ilgili konular okudum ve denemeye karar verdım yuzumde kırmızı sıvılce lekelerım var ve ben sureklı sıvılcelerımle oynamaktan kendını alamayan bırı oldugum ıcın de her gecen gun artıyodu herneyse bı cok sey denedım ama cıldım ınanılmaz hassas ne sursem hep ıyı gelmek yerıne tam tersı ılk denememde bıle zarar verıyodu o yuzden korkuyordum da ama okudugum yazılardan dolayı sudocreamı sonunda dnemeye karar verdım sudocream aslında bbek bakım kremı yanı pişik kremi ama bunun yanında bı cok derde derman oluyor lekelerım ıcın yaklasık bır bır bucuk aydır kullanıyorum son bı haftdr cevremdekıler uzumdekı degısıklıgı farketmye basladılar leklerım yavas yvas gecmeye basladı ole sıvılcede cıkmıyor artık tek tük oda stres kaynaklı sanırım bu urune baslmadan once ıyı gelırse yazıcam kı bu sorunu yasayan ınsanlarada care olsun dedım baktım ıyı tepkıler alıyorum yazmak ıstedım ınşallah yazımı okuyup kullanan arkadaslrımada ıyı gelır.saglıkcakla kalın.