Lekeler, Çiller sudoceram muzicesi. (cilt lekeleri)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

oneyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
249
2
96
47
İstanbul
kızlar merhaba bu ürünle bigün yine internette lekelerım ıcın care ararken tanıştım hatta yıne bu sıtedede bu ürünle ilgili konular okudum ve denemeye karar verdım yuzumde kırmızı sıvılce lekelerım var ve ben sureklı sıvılcelerımle oynamaktan kendını alamayan bırı oldugum ıcın de her gecen gun artıyodu herneyse bı cok sey denedım ama cıldım ınanılmaz hassas ne sursem hep ıyı gelmek yerıne tam tersı ılk denememde bıle zarar verıyodu o yuzden korkuyordum da ama okudugum yazılardan dolayı sudocreamı sonunda dnemeye karar verdım sudocream aslında bbek bakım kremı yanı pişik kremi ama bunun yanında bı cok derde derman oluyor lekelerım ıcın yaklasık bır bır bucuk aydır kullanıyorum son bı haftdr cevremdekıler uzumdekı degısıklıgı farketmye basladılar leklerım yavas yvas gecmeye basladı ole sıvılcede cıkmıyor artık tek tük oda stres kaynaklı sanırım bu urune baslmadan once ıyı gelırse yazıcam kı bu sorunu yasayan ınsanlarada care olsun dedım baktım ıyı tepkıler alıyorum yazmak ıstedım ınşallah yazımı okuyup kullanan arkadaslrımada ıyı gelır.saglıkcakla kalın.

canım bende iki gündür kullanıyorum... yağlı cildim korkuyordum sivilce çıkarmı diye ama şu an yağlanma fazla olmadı.umarım banada iyi gelir.. sen günde kaç defa kullanıyon ve 1 ay sonramı düzelme başlıyor:9::9::9:

canım bende iki gündür kullanıyorum... yağlı cildim korkuyordum sivilce çıkarmı diye ama şu an yağlanma fazla olmadı.umarım banada iyi gelir.. sen günde kaç defa kullanıyon ve 1 ay sonramı düzelme başlıyor:9::9::9:

bende öyle yapar sandım ama ınan nemlendırıcılr kadar yaglandırıp sıvılce cıkarmadı ben normalde makyaj yaptıgımda cıldım hassas oldugundan dolayı sıvılce cıkar kabarırdı ınthap yapardı ama makyaj yapmdan altına sudocream surup ınce tabaka halıne getırıp sonra ustune makyaj yapınca gercekten koruyor ve sıvılcede yapmıyor ben kullanmaya baslayalı 1 1bucuk ay oldu galıba sadce bı hafta falan kullanmadım toplasan hergece yatarken suruyorum cok nadırde olsa gunduz surdugumde oluyor. son ıkı haftadır ılk once gulsuyu ıle temızleyıp daha sonra surup yatıyorum zaten ondan sonra gecmeye basladı bence.sende oyle yap. senin problemın ne leke mi ? ayrıca leke olmayan kısıma surme. sıvılcelere bende pek bı etkısı olmadı. he bıde hacı sakır sabun var ne kadar saglıklı yuz ıcın bılmem ama bana ondan harıc hıcbı sabun ıyı gelmıyor sebamed bıle yuzumde sıvılce yaptı ama hacı sakır harıka gelıyor sonduruyor beyazlatıyor aklında bulunsun.kısa zamanda kurtuluruz ınsallah.:23:

canım bende sivilce ve güneş yanığı lekelerim var tüm yüzüme kullanıyorum.la posay roche ürünlerini kullanıyorum yağlı cildim olduğu için iyi temizliyor umarım bendede işe yarar sudocrem:18::18::18:

Back
X