• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SUDA DOĞUM ve KADIN DOKTOR ÖNERİSİ KONYA İÇİN

8merbe4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
3
0
1
40
Merhaba.
Suda doğum konusunda bilgi sahibi olan var mı?
ya da Konya için önerisi olan.

Medicana da
3500 tl suda
1300 tl normal
1500 tl sezeryan.

Ben burada konya medicana narin turkmenin suda dogum yaptirdigini okuyup kendisine gittim bana 39. Haftama kadar suda dogum yapacagini soyleyip umut verdi dogum hayalleri kurdurdu. Hatta dogal dogum hayalleri ile hamileligimi gecirdim kendiside destekledigini soyledi. Fakat 40. Haftamda cok samimiyetsizce beni suda dogumdan vazgecirmeye calisti israrla istedigimi hayal kirikligi yasamak istemedigimi soyledim cunku bana mantikli bir aciklama yapmiyordu neden diyordum ilk dogumun onermiyorum diyordu saglik olarak bebegin pozisyonu olarak sorun varmi diyordum yok diyordu . Ben her turlu hazirdim hamileligim boyunca kilo alim durumumu bile suda dogum yapabilecek standartlarda olmasi icin hamile diyeti ile gecirdim.surekli yuzmeye gittim duzenli platesimi yaptim. Fakat dogum anim gelmisti doktorum bana tavir yapiyordu. Zaten sudada olsa suyun icinde dogurmuyorsun o internetlerde gorulen gibi oomuyor o isler ben seni masaya aliyorum sanciyi suda geciriyorsun odalarda dus var dusta gecirirsin ayni olur diyordu. Ben israrli olunca bana tavir aldi sonra ogrendim ki hastane ekipman hatta saglik ekibi olarak suda doguma hazir degillermis.sadece bir dogum yaptirmislar oda hastahane personeli 4. Cocugunu doguran bir bayanmis oda zaten suya girer girmez cocuk kendisi dogmus.okadar hayal kirikligi yasadimki yani narin turkmene ilk gittiigimde bana bunu soylese bir tane yapildi ama hazir degiliz dese ben hayal kurmadan nasip degilmis diyecektim zaten.beni 9 ay o hastahane suda dogum ve dogal dogum vaadi ile getirtip sonrada dogum animda bana cok gerici bir ortam yasatti.dogum sancim 21 gibi basladi az az ve hastaneye gittim yatis yapildi sanci surecimi ebe ile gecirdim saat 4.5 -5 civarlari acilma 8 cm bulunca narin turkmen arandi ve ben dogum odasina alindim narin turkmen geldi suratini askin bir sekilde ona o sanci icinde selam verdim gergindi yumusatmak istedim onun benim gerginligimi almasi gerekirken ben onunkini almak istedim cunku dogum guzel gecsin diye cabaliyordum ama selamimi bile almadan camin onune gidip basladi sert bir sesle konusmaya ben neden bukadar cok calisiyorum neden bu saatte geliyorum neden benim hastam cok ozelde calisan baska arkadslarimda var ama hicbiri boyle degil bir kadrom ciksada kurtulsam diye soylenmeye ebeye konusuyor ebe cvp vermiyor ama ben okadar gerildim ki agri sizi hatirlamiyorum.cik git odadan diyesim geliyor ama diyorum dr ihtiyac olan bir durum olursa yapmim diyorum ama bu halde nasil yapacak diyorum ben dogum anim oncesi bunlari dusunuyorum kendisi buna sebep. Orada o soylediklerinin ne yeri nede ben o konunun muhatabiyim. Sizlerle paylasmak istedim.cunku haksizlik karsinda sesiz kalan dilsiz seytandir ben dilsiz seytan olmak sitemedim.belki baskasi daha ii seyler yasamistir bilemeyecegim ama ben kendi basimdan geceni anlatmak istedim

Back