- Konu Sahibi Belkibiumut
Evet canim aynen gunduz denemek lazim yok gece yemem yiyesim gelsedeBol kaloriligece yeme sen teşekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim aynen gunduz denemek lazim yok gece yemem yiyesim gelsedeBol kaloriligece yeme sen teşekkür ederim
Nefis görünüyor ellerine sağlık canim
Ellerine saglik can bol sansMerhaba hanımlar sona güne kalan tarifimle karşınızdayım umarım beğenirsiniz çünkü ben çok severek yapıyorum makarnanın her halini ayrı seviyorum
Malzemeler: yarım paket makarna
2 domates ben dondurucuda sakladığımı kullandım
1 yeşil 1 kırmızı biber bunlarda dondurucudan
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
zeytinyağı
isteğe göre sucuk ben yarım paketten biraz az kullandım
kimyon
karabiber
pul biber
tuz
birazda makarna suyu sosun güzelce pişmesini sağlıyor
üzeri için kaşar veya kıyılmış maydanoz
Eki Görüntüle 2261193
Kaynar su koyduğumuz tencereye makarnamızı koyuyoruz (ben bu adımı çekmeyi unuttum) haşlayıp süzgece alıyoruz
Ardından tencereye 4 5 yemek kaşığı zeytinyağı koyup sucukları atıp biraz kızartıyoruz sırasıyla biber salçalar domatesleri koyup biraz pişirdikten sonra ayırdığımız makarna suyu ve baharatları ekleyip kapağı kapatıp kısık ateşte 5 dk kadar pişiriyoruz
makarnaları da ekleyip bir güzel karıştırınca servise hazııırr afiyet olsun
Eki Görüntüle 2261194 Eki Görüntüle 2261195 Eki Görüntüle 2261197 Eki Görüntüle 2261199 Eki Görüntüle 2261200
Eki Görüntüle 2261199
Eki Görüntüle 2261196
Sağ ol canımEllerine saglik can bol sans
Teşekkür ederimHoşuma giden tarifleri hemencik deniyorum. Bunu da deneyeceğim başarılar
Teşekkürler canımEllerine sağlık yarışmada başarılar diliyorum..
Yaptın mı :)Şuanda aynısını yapacağım. Bayıldım vallahi. Midem de kazındı sanki.
Ellerinize sağlık harika gözüküyor
Yaptimmmmmm . Evde kaşar var zannediyordum,yokmus,yagsiz tuzsuz beyaz peynir rendeledim. Ezine değildi. Maydanozuda koydum. Valla yedik eşimle cok guzel olmus cok guzel dediYaptın mı :)
Bende deneyeyim o zaman :)Yaptimmmmmm . Evde kaşar var zannediyordum,yokmus,yagsiz tuzsuz beyaz peynir rendeledim. Ezine değildi. Maydanozuda koydum. Valla yedik eşimle cok guzel olmus cok guzel dedinormalde makarna sevmez.
Dene,benden tam puan aldı:)Bende deneyeyim o zaman :)