- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yenı yaptırdım bu testlerı ıgg 0,5 ıgm 0,16 cıkmısben yedim ama kimseye ye diyemem, toxoplasma bağışıklığım o kadar yüksekti ki doktor gülerek sen sokak çocuğu muydun demişti banahayatım kedi köpeklerle geçtiğinden olsa gerek neyse... biraz da ona güvendim sanırım, hazır köfte, sucuk vs yedim.
Ege'deykende salam ekmek ıstıyordum , tost makınesınde ısıtıp ye demıstı artık doktorum son zamanlarımdı yıyemeden o gun dogurdum , dogurduktan sonra posalı yıyeceklerı bı yana bıraktıp aglayıp zırlayıp yakın bır bufeden yarım ekmek salam ekmek yaptırıp getırdıler bana , bundada sucukYedik tabi sucuksuz bir hayat düşünemiyorum
Salam sosisten uzak dur bence. Çok güzel ev yapımı sucuk satan yerler var. Oralardan alıp yiyebilirsin.
Bebişin hayırlı olsun bu arada![]()
Bende yenı yaptırdım bu testlerı ıgg 0,5 ıgm 0,16 cıkmısYanı negatıf her ıkısıde ne bıleyım saglam bı kasaptan alsak soylede bır pısırıp yesek olmaz mı , bı kere yesem yetecek gıbı hıssedıyorum
Evet kızlar okudugunuz baslık gunlerdır hayalımde canlanan sey .
Uzun zamandırda yememıstım , yesem mı yemesem mı cok kararsızım ? Aşeriyormuyum yoksa bılınclı bır sekılde ıstekmı bu bılmıyorum. Sız hamılelıklerınızde yedınızmı sucuk fılan?
Ben yiyorum hiç ara vermedim ,tam pişmiş yiyorum .Evet kızlar okudugunuz baslık gunlerdır hayalımde canlanan sey .
Uzun zamandırda yememıstım , yesem mı yemesem mı cok kararsızım ? Aşeriyormuyum yoksa bılınclı bır sekılde ıstekmı bu bılmıyorum. Sız hamılelıklerınızde yedınızmı sucuk fılan?
Evet kızlar okudugunuz baslık gunlerdır hayalımde canlanan sey .
Dun senı ınstagramda naptıgımı gordun dımı :) Malesef hem bulanıyorum delı gıbı saga sola savruluyorum hemde asırı derecede ıcıne salca koydugum sucuk ekmek hayal edıyorumSucuk dalan ne ki midye kokoreç falan bile yedim.
Benim de negatifti toxoplazma.
Benim hamilelik sürecim pizza ile geçmişti neydi o ya..
Doktoruna sor, iyice pişir öyle ye.