T
tuuba10
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tuuba10
-
1 hafta içinde toparlanırsınız.3.günden sonra ağrılarınız geçiyor.Sadece kollarınızı çok zorlayacak hareketlerde ağrı olabiliyor ama zaten dr ameliyat sonrası ağrı kesici ve antibiyotik yazıyor ki çok rahat atlatırsınız.
Ölçüyü kesinlikle dr.a bırakın derim.Ameliyat sırasında kendi bir kaç protez deneyip karar veriyor.Benimkinde ikisi arasında kararsız kalmış ama ben küçük istiyorum diye daha küçük olan cc yi kullanmış ki inanılmaz doğal duruyor.
Bana mentor marka kullandı ki zaten dünyada en çok tercih edilendir.Benim için his kaybı ve doğallık öncelikti.Dolayısıyla göğüs altı kesisi yapıldı ve kas altına yerleştirildi.
Ben de istanbulda oturuyorum ve dr.umu bulana kadar bir sürü drla görüşme yaptım.Sadece bu görüşmeler için yarım milyar harcadım.O kadar çok farklı sayıda ameliyat kombinasyonu var ki doğru olanı buluncaya kadar bir yıl geçti.Abd ve japonyadaki yöntmelerden fda onayına kadar her bir şeyi araştırdım vs vs.
Ve nihayetinde doğru doktoru buldum.Bulduğumda tanıdım ya da.
El becerisi,zekası ve de güvenden ötürü kendisini tercih ettim.Sözün özü harcadığım zamana da paraya da değdi.Kendisine tekrar teşekkür ederim:1hug:
Ameliyat ücreti olarak 4500 lira ödedim.Ön görüşme için ise hiç ücret ödemedim.
Salı günü sargılarımı alacak ve iki ay sporcu sütyeni kullanacağım.
Baçkaca da merak ettiğiniz bir şey olursa cevap vereyim.
Doktorum Fatih DAĞDELEN kendisini tek geçer ve herkese de hararetle tavsiye ederim.
Ameliyat o kadar kolay ve bir o kadar da yüz güldürücü ki tek pişmanlığınız 'neden bu kadar bekledim ki'olacaktır:
merhaba herkese sengözlerimebaksanab.. subatta gogus buyutme amelıyatı olmayı dusunuyorum cok kararsız kaldım bıkac doktorla gorustum ama arastırdıkca yenı kısılerı buluyosun buda elememı etkılıyor.. nolur bu amelıyatı olan kısıler yazsın nerde oldu kıme oldu ne kadara oldu .. onerılere cokkkkkkkkk ıhtıyacım var sımdıdıen cok tesekkurler herkese :1rolleyes:
Doktorum Fatih DAĞDELEN kendisini tek geçer ve herkese de hararetle tavsiye ederim.
Ameliyat o kadar kolay ve bir o kadar da yüz güldürücü ki tek pişmanlığınız 'neden bu kadar bekledim ki'olacaktır:
Merhaba Nesrin
Öncelikle geçmiş olsun beğendiğine sevindim:))
bende bu cumartesı günü Tunç Tiryakiden randevu aldım kafamda iki isim var 2.kişide Fatih Dağdelen Fatih bey'den bu cumartesı için randevu alamadım sanırım haftaya cumartesı günüde onunla görüşmeye gidicem iki doktordan birini tercıh edicem
doktor gerçekten çok onemlı
Ameliyatın nasıl geçti sence kaçıncı gunde normal verimli çalışılabiliriz?
benim işim çok yoğun ev izin alma durumum olmayacak cumartesı yaptırım pazartesı tekrar işe gelirim diye düşünüyorum bu konuda da endişelim sen ne düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?