• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

wintersun

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
6.673
3.771
398
42
arkadaşlar bende martta ilk denememi yapıcam şubatta tüp yaptıran arkadaşlarında mutluluklarını paylaşalım olumsuz olanlara destek olalım martta benm gibi yola çıkacaklarla beraber yürüyelim ve de listemizi yapalım istedim hihoyyytkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

:nazar:HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk::nazar:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem........................adet bekleniyor....................................???

Son düzenleme:
saolun kızlar zulalcat nerde yaptırdın canm bi de kaçıncı denemen umarım gerek kalmadan hamiş olduğunu öğreniriz...

canım zaten ne olduysa bugün oldu ben uzun pro başlamıştı da yarım kalmıştı ya o zmandan ben rapor almıştım bugünde artık az kladı 2-3 gün var adetime die eczaneleri dolaşıyoduk eşimle bi eczane dediki zaten raporun son günü .... bugün ilaçları almanız lazım dedi koştur koştur hastaneye gtiitik doktor ameliyattaymış tabi bu arada saat 5 oldu kapanacak heryer diye korku sardı bizi eczanelere gittik sonra doktora gidip yazdırdık iğneleri aldık ama doktorum senin tüpü istanbulda yapıyoduk değilmi dedi bende yok diyarbakırda yapıcaz dedim bi hııı filan dedi neyse daha çok o zmana düşünür konuşuruz dedi hemşirem biraz ısrar etti burası ile orası bir mi mutlaka git diye bakalım %100 karar vermiş değilim ama fikri bi anda ağır bastı ???

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem........................ adet bekleniyor....................................???

2-zulalcat................................. 1 ................................ ?.......................... sonuç bekliyor ..........................24 şubat

3-ilyada79....................................................................................................... yumoşlar toplanmışş

Son düzenleme:
canım zaten ne olduysa bugün oldu ben uzun pro başlamıştı da yarım kalmıştı ya o zmandan ben rapor almıştım bugünde artık az kladı 2-3 gün var adetime die eczaneleri dolaşıyoduk eşimle bi eczane dediki zaten raporun son günü .... bugün ilaçları almanız lazım dedi koştur koştur hastaneye gtiitik doktor ameliyattaymış tabi bu arada saat 5 oldu kapanacak heryer diye korku sardı bizi eczanelere gittik sonra doktora gidip yazdırdık iğneleri aldık ama doktorum senin tüpü istanbulda yapıyoduk değilmi dedi bende yok diyarbakırda yapıcaz dedim bi hııı filan dedi neyse daha çok o zmana düşünür konuşuruz dedi hemşirem biraz ısrar etti burası ile orası bir mi mutlaka git diye bakalım %100 karar vermiş değilim ama fikri bi anda ağır bastı ???

MERHABA senin için hayırlısı olsun.inşaallah sonucu iyi çıkar.ben ocakta ankarada tüp bebek yaptıdım.testim şubattaydı.pozitif çıktı.ama kanamam oldu ve düşük yaptım .sen diyarbakırdasın herhalde orayı çok ama çok özledim.şöyle benim için derin bir nefes alırmısın:gitme:

ben derin bi nefes aldım canm ama sen gel beraber nefes alalııımmm olmas ööle uzaktann:)

1-wintersun............................1..........................Acıbadem........................ adet bekleniyor....................................???

2-zulalcat................................. 1 ................................ ?......................... sonuç bekliyor .............................24 şubat

3-ilyada79..................................1......................smyrna tüp bebek.......................yumoşlar toplanmışş........................

Son düzenleme:
Back