şubat ta tüp bebek:)

fatos tekrar test yaptırmıs sonucu. . . .6547 kesın beşiz :) benımkı daha cıkmamıs yaaaa. . .dua edın canlarıımmm. . . .yavrularımm annelerıne ıyıce tutunmus olsun. . .

artık fatoşun beşizi olursa 2 tanesine ben bakmaya giderim yanına...bu gidişle arkadaşlarımın çocuklarına bakabilicem zaten...

melek1984. . . Canım yaaa stres yapmaaa. . . .kan testı yaptırsana. . .asılama olayını cok bılmyrm ama bence bı test yaptr

şuan hiçbirşey yaptırmak istemiyorummm inan mehlika...kendimi unutup burda umutla bekleyen arkadaşlara destek olmak istiyorum...eğer regl olmazsan ancak doktorun istediği gün de perşembe günü yaptırırım yada cuma...

hislerimi söyliyimmi nisaemre...ben senin olumlu sonuç alacağını düşünüyorum...HATTA RABBİMİN affına sığınırak eminim diyebilirim...senden de mutlu haberler alıcazzz...korkma olur muuu...

inşallah canım burda hep beraber seviniyoruz hep beraber üzülüyoruz yarın inşallah benim için hep beraber seviniriz RABBİM nasip ederse.

gunaydın kızlar nasılsınız ...................
sanada günaydın tatlım nasılsın:16:
günaydın kızlarrrr...herkese mutlu mutlu bir gün diliyorum...ama ben mutsuzum çok bu sabah...bugün aşılamdan sonra 12.günüm dayanamayıp idrar testi yaptımmm kocaaaamaannnnnnnnnnnnnnn bi tek çizgi...karışığımmmm çok çokkk üzgünüm...
canım ya korkma evdeki testede çok inanma fatoşta yaptı evde ne oldu kocaman bir negatifff:50:
artık fatoşun beşizi olursa 2 tanesine ben bakmaya giderim yanına...bu gidişle arkadaşlarımın çocuklarına b
akabilicem zaten...

299. . Ikıye katlanmıs. . . Hamd olsunnn Rabbımeee :)

çok sevindim canım...bebeğin senin gibi annesi olduğu için çok şanslı...sen umudunu hiç kaybetmedin...hep çok pozitiftin...ben affına sığınarak eşime bile senden söz ettim... çok yazmıyorum belki ama sizi hep takip ettim en başından...sen hiçbir zaman umudunu kaybetme olur mu...HAYATTA HEP KAZANANLARDAN OLLL İNŞ. RABBİMİN İZNİYLE...

BEN BİRAZ MELANKOLİ TAKILIYIM HOŞÇAKALIN...

canım ya korkma evdeki testede çok inanma fatoşta yaptı evde ne oldu kocaman bir negatifff:50:[/QUOTE]

ne biliyim meleğim..aşılamadan sonra 12.gün olunca belki çıkar dedimmm ama çıktı...kocaaamaaannn bi tek çizgi...şimdi bunun üzerine bi çay demliyip içiyim bariiiii bi de kahvaltı...ohhhh misss misss... bi de açarımmm göksel den depresyondayımmm...ohhh ohhhhh...

kendinize iyi bakın bebişlerinize de...hoşçakalınnn...

arkadaşlar mrb busabah lavaboya gittiğimde az bi kan gördüm transferimin 7. günündeyim korkuyorm acaba bu kan adet kanamasının belirtisimi bilen yada başına böyle birşey gelen varmı lütfen yardımcı olurmusunuzz :( :(

canim benim de 7. gunu hafif kahvemsi akinti geldi ama kan deil inşallah tutunuodur bebein bekle bakalim kesilecek mi ?allah im yardimciniz olsun...

kizlar 3 gündür yoktum valla sabahtan beri haril haril gecmis okudum. kendimden bilgi vermeden önce bir cevaplayayim dedim isaretlediklerimi.

sllm kızlar bende aranıza yeni katıldım inş bana da dua edin rezev problemi olan varmı

benim de rezerv problemim var. ayrica da yas 40.

anneyimmmm. . . Hamileyimmmmm. . . . Şükürler olsunnnnn. . . . Hamd olsun Rabbımeee. . . degerım 122 :) cok mutluyummmm

Yüce rabbim sana sükürler olsun sirine anne olacak Allahin izniyle. hayirli ugurlu olsun birtanem.

Allahıım şükürler olsun kızlar hamileyim :49: Sonucum 258 cıktı doktorla gorusucem beklıyorum ınsallah hersey yolundadır
:52::52::52:

Yüce Rabbim sükürler olsun ikinci hamile haberi bugün. cirkinim hayirli ugurlu olsun arkadasim. katklana katlana artsin degerler insallah.

arkdşlar doktorum aradı ve 5.48 sonuç için negatif dedi çok üzgünüm.en az 50 ve üzeri olması lazım dedi ama neden o zaman 5 ve üzeri diyorlar..sanırım 12.gün için 5 az bir değer..ne yapalım kısmet..

canim benim zor bir durum ama üstesinden geleceksin. ben iki kez yasadim kolay degil. Yüce Rabbim insallah bir sonrakinde düslerini gerceklestirir.
2 dir soruyorum iğne olurken batmanız oldu mu kasıklarınızda diye, bugün adetimin 5. iğnelerimin 2. günü, ilk iğnemi dün saat 4 te yaptırdım. Ve akşam kasıklarımda batma başladı. Sizde de batma oldu mu iğneleriniz devam ederken. Korkuyorum aşırı uyarılma diye bir şey varmış. Ondan korkuyorum. Normal mi daha ilk günden bu batmalar. Sağ kasıkta daha çok, solda çok daha az.

gayet normal bende Menogon oldum. felaket umarim bir daha olmak zorunda kalmam. daha önceki denemelerde Gonal F kullanmistim. kullanim acisindan daha kolay. asiri uyarilma konusunda korkma hersey yolundadir.
arkadaşlar ben negatif aldım çok üzgünüm .. sabahtan beri ağlıyorum sanırım yaşama sevincimi kaybettim...:(

canim benim cok üzücü yikici bir haber. ancak yasayan bilir. birkac gün kendini berbat hissedeceksin ama inanki hayat devam ediyor. 5.ci güne kalmadan bir sonraki denemenin planlarini yapmaya baslayacaksin. üzül icini bosalt ve salim kafayla sonraki adimlarini planla.

selam herkese

transfer bugün oldu

ne yapcağımı bılemıyorum elım ayagım bı yere sığmıyor

yatıyorum ayagımı kaldırıyorum indiriyorum kolumu kaldırıyorum indiriyorum

oyleee saf saf duruyorum

canim benim transferin hayirli ugurlu olsun insallah. güzel haberlerini bekliyoruz. bebislerin sana siki siki tutunsun hic birakmasin insallah.
Bugun 2. Kan testim vardi sabah yine bir heyecan kan vermeye gittim , yine sonuc alana kadar el ayak titremesi.
Benim minnak cok hizli cikti ilk degerim 2 ye degil, 4 e katlanmis , 2 gunde tavan yapmis sastik kaldik hepimiz
O kadar rahatladimki aksama kadar gezdik bir guzel :))))
Allah yar ve yanimizda olsun hepimizin ....

bol gezmeler annecik. masallah güzel haberlerini aldikca bizim de icimiz aydinlaniyor yüzümüzü kocaman bir gülümseme kapliyor. kendine ve tasidigin degerli yüke coooooooook dikkat et canim.

ilk kan testini ne zaman yaptın acaba ve kaç çıktı ?
ikincisi kaç çıktı?

benim 20.02.2013 ilk test sonuç :80 hcg
22.02.2013 ikinci test sonuç : 178 hcg

aha totem bozuldu yahu. puffy bu degerler de mi acaba iki bebis gösteriyor. doktorun ne dedi.

ilki 38 iki gün sonra 36,doktor ilaçları kes dedi,acı çekiyorum.

canîm benim Yüce Rabdan ümit kesilmez. insallah bu bir sonraki sefere bebeginin geldigini ümitliyordur. daha zamani degilmis demekki. Allah sabir versin birtanem. taktiri ilahi. kaderden ötesine yapilacak bir sey yok. alnimiza ne yazilmissa o olacaktir.
Canim ben biraz arastirmalardan birazda ilk dogummdan bildiklerimi yazayim ( gerci ilkinin uzerinden 21 yil gecti o zaman dinazorlar daha yasiyordu :))))
Sagina , soluna ve sirt ustu yatabilirsin, yuz ustu kesinlikle yatma
Hergun sut , peynir , yogurt , yumurta yemegi ihmal etme
Bol su , sivi tuket
Taze sebze ve meyva ye
Baklagiller haftada 2 gun en az ye
Kirmizi et ve balik sakin ihmal etme
Bol bol badem , findik , ceviz , kuru kayasi , incir , pekmez tuket
Cok sicak suyla banyo yapma
Uzanma ve yere direkt egilme
Yataktan koltuktan ani kalkma , ani oturma
Asltli icecekler ve hazir gidalardan uzak dur
Sakatat , ciger , cig kofte, sucuk , salam ,sosis yeme

Dusuge sebep oldugu dusunulenler:
Yesilcay , adacayi , maydonoz , dereotu
Kabak cekirdegi
Nar
Semizotu

Aklima simdi gelenler bunlar.....

aha dinazolar cagindan bahsetmissin bana da pek bir tanidik geldi o zamanlar canim. güzel tavsiyeler icin sagol insallah hamile kalindiginda uygulanacak. ama kabak cekirdegini de cok seviyorum. sigaradan vazgectim ama ondan nasil vazgecerim bilmiyorum. 5 ay bitecek sigaraya elveda diyeli :)

karılar kıslaaaarrr :) şurda dikkatimi çeken bişiy vaarrr :) çift sayılıların çoğu sırayla hamilelik haberini verdi... sıra tek sayılılarda benceeeee :) heheeyyytttt... hayırlısıııı :)
amnin agzindan bal damliyor bende cift sayiyim :27:

Tedavinin basinda Eyup Sultana gitmistim hem kendim hem tum isteyenler icin , hersey araci Allah ol derse oluyor.
Ne zaman cok bunalsam esime haydi beni gotur derim , turbe avlusunda oturmak bile insanin icini ferahlatiyor.
Daha once tek gittim simdi bebisimle gidecegim seker lokum dagitacagiz.
Yeni dualarim var kendim , cok sevdigim bir arkadasim var Alis ve hepiniz icin
Herkesin ismini hatirlayamam belki ama subat topigi diye toptan soyliyecegim artik :)))

canim benim sakin unutma bizi. hele ben gurbetteyim gidemem ki öyle camilere Eyüp Sultana. Yüce Rabbim simdiden dualarini kabul eylesin canim.
bide benim çatlak herife dua et aplam yaaa :) güya bana iyilik yapıcak, bebeklere şimdiden rus dadı araştırıyo :) :) pislukk. . .hehee

su erkeklerin ruslarla ne bitmez tükenmez isleri varmis. seninki rus dadi pesinde benimki de senin yumilerle olmazsa bir rus hatunun yumileriyle deneyelim diyor. halbuki biz Cek yumilerle deneyecektik. benimki illa rus diye tutturdu. :27:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kizlar bugun test gunumdu,HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM,yeni tel geldi sabahdir bekliorum.............:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ne mutlu bir haber bu yahu. Yüce Rabbim sana da haberlerin en güzelini verdi canim. Allah tamamina erdirsin bol bol katlanarak gitsin degerlerin insallah

biz duaya gidiyoruz güzeller kendinize iyi bakın rüyanızdada bebek şekerleri görün emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:16::16::16::16:

Yüce rabbim dualarinizi kabul eylesin. bizleri de unutma insallah.

fatos tekrar test yaptırmıs sonucu. . . .6547 kesın beşiz :) benımkı daha cıkmamıs yaaaa. . .dua edın canlarıımmm. . . .yavrularımm annelerıne ıyıce tutunmus olsun. . .

ay masallah ne güzel bir sonuc bu. bu gidise yardima ihtiyaci olacak besizlerle :)
299. . Ikıye katlanmıs. . . Hamd olsunnn Rabbımeee :)

masallah canim insallah böyle katlanmaya devam eder. bebislerin siki siki tutunsun anneciklerini hic birakmasin insallah. Yüce Rabbim transfer sonrasinda bana da seninki gibi pozitif bir enerji ihsan eylesin.

cevaplar verilmeye calisildi. dansözler paylasildi simdi gelelim bana. cumartesi günü OPUM vardi. arabada giderken melika ve cirkinin haberlerini aldim ve büyük bir moralle gittim. 1 büyümüs iki de arkadan gelen yumi vardi. opudan sonra 3 yuminin de alindigini ve iclerinin dolu oldugunu söylediler. buz yumilerimizin de ikisi de problemsiz cözülmüsler. 3 yumiden kacinin olgun oldugunu söyleyemediler. pazartesi haber alirsiniz dediler. hafta sonunu kötü gecirdim canlarim o yüzden de ayri kaldim sizlerden. grip olmusum sanki cumartesi pazar sürekli atesim vardi yattim sagolsun esim bana bebekler gibi bakti. simdi tekrar isteyim. sabah haber aldik bizim yumoslardan. 1 tanesi olgun degilmis, 1 tanesi hic döllenememis bir tanesine de 2 sperm girmis garip bir sekilde döllendigi icin devam ettirmemisler. yani kalmis bize aslanlar gibi iki embriyo. Yüce Rabbim hakkimizda hayirlisini versin. ben 2 diye duyunca biraz üzüldüm. ne bileyim 5'ten 2. ama biyolog gayet iyi dedi. 10 olup da 2 ile bitenler varmis hatta daha da yüksekten sadece 1 tane kalan. gene de biraz üzüldüm. daha önce en fazla 2 yumi vardi zaten simdi 5 diye baya sevinmistim. hayirlisi artik. Persembe gününü bekliyorum o zamana kadar bebislerim gelisecek insallah persembe de alip gelecegim onlari. dualarinizi esirgemeyin kizlar.

bu arada ben okuyorum sizleri ne güzel namazlar kiliniyor kuranlar okunuyor. benim esim de namaz kiliyor ama ben kilmiyorum. kendimce ellerimiacip duami ediyorum ama baska ne yapabilirim bilemiyorum. bir sürü her yerde dualar okuyorum tefriciye, yasin vs. ne yapsam ne okusam ne dersiniz.

sevgilerle harika bir hafta dilerim :16:

cevaplar verilmeye calisildi. Dansözler paylasildi simdi gelelim bana. Cumartesi günü opum vardi. Arabada giderken melika ve cirkinin haberlerini aldim ve büyük bir moralle gittim. 1 büyümüs iki de arkadan gelen yumi vardi. Opudan sonra 3 yuminin de alindigini ve iclerinin dolu oldugunu söylediler. Buz yumilerimizin de ikisi de problemsiz cözülmüsler. 3 yumiden kacinin olgun oldugunu söyleyemediler. Pazartesi haber alirsiniz dediler. Hafta sonunu kötü gecirdim canlarim o yüzden de ayri kaldim sizlerden. Grip olmusum sanki cumartesi pazar sürekli atesim vardi yattim sagolsun esim bana bebekler gibi bakti. Simdi tekrar isteyim. Sabah haber aldik bizim yumoslardan. 1 tanesi olgun degilmis, 1 tanesi hic döllenememis bir tanesine de 2 sperm girmis garip bir sekilde döllendigi icin devam ettirmemisler. Yani kalmis bize aslanlar gibi iki embriyo. Yüce rabbim hakkimizda hayirlisini versin. Ben 2 diye duyunca biraz üzüldüm. Ne bileyim 5'ten 2. Ama biyolog gayet iyi dedi. 10 olup da 2 ile bitenler varmis hatta daha da yüksekten sadece 1 tane kalan. Gene de biraz üzüldüm. Daha önce en fazla 2 yumi vardi zaten simdi 5 diye baya sevinmistim. Hayirlisi artik. Persembe gününü bekliyorum o zamana kadar bebislerim gelisecek insallah persembe de alip gelecegim onlari. Dualarinizi esirgemeyin kizlar.

Bu arada ben okuyorum sizleri ne güzel namazlar kiliniyor kuranlar okunuyor. Benim esim de namaz kiliyor ama ben kilmiyorum. Kendimce ellerimiacip duami ediyorum ama baska ne yapabilirim bilemiyorum. Bir sürü her yerde dualar okuyorum tefriciye, yasin vs. Ne yapsam ne okusam ne dersiniz.

Sevgilerle harika bir hafta dilerim :16:

hakkında hayırlısı olsun inşallah benm görümcenden 14 yumurta olustu ve tüp bebk yapıldı ama sadece 2 si düzgünmüş 2 transfer gerceklesti ve suan 5 aylık hamile ki ona hamile kalması cok zor gözüle baktı istdaki en iyi doktor bile .. ümidini yitirme gayette iyi bence 5 te 2...

Günaydın kizlar:)
Güzel hamisler size bir sorum var, hani hep derler ya hamilelik belirtisi olarak goguslerde hassasiyet olur diye, hiç oldu mu sizde, bende hiç böyle birsey yok:(

ya kızlar benim doktor clinone jel bide estrofem verdi bana test gününe kadar kullan dedi.yarın benim test günüm acaba sabahtan kullanmam gerekenleri teste gitmeden alsammı almasammı eğer pozitif çıkarsa boşuna ilacı almamış olmayayım bide bildiğim kadarıyla clinone jel 12 haftalık oluncaya kadar kullanılıyomuş ne yapayım hastaneyi arıyom kimse cvb vermiyo yoğun oldukları için.:18::18::18:

Hepsini icebilirsin surebilirsin nasil kullaniyorsan oyle kullanmaya devam..hepsi gebelikte kullanilan ilaclar cunku..pozitifinin al ondan sonra sorarsin doktoruna panik yok..

Hepsini icebilirsin surebilirsin nasil kullaniyorsan oyle kullanmaya devam..hepsi gebelikte kullanilan ilaclar cunku..pozitifinin al ondan sonra sorarsin doktoruna panik yok..

sağol tatlım az önce ulaşabildim hemşireye aynen al dedi oda.yarın inşallah benim için güzel bir gün olur.hepiniz dua edin ne oluuurrrr.bizim hepimizin sadece duaya ihtiyacımız var....

Kızlar, daha önce demiştiniz ya, kasık ağrıların yumoşların geliştiğini gösterir , endişelenme diye. Ben de ağrı oldukça seviniyordum, oh oh gelişiyorlar diye. Dün gece yatarken çok kasık ağrım vardı. Sabah kalktım, hiçbir ağrı yok. Bacaklarımı kaldırıyorum, indiriyorum, ayırıyorum, yok ağrı sancı. Sabah 9 da orgalutran(çatlama engelleyici) da eklendi iğneye. İkisini de yaptırdım iğnelerin ama hala yok. Ay çok korkuyorum, dün çatlamış olmazlar değil mi? Dün adetimin 6. günüydü, bugün 7. günü.
Gece ben uyurken çatlamış olmasınlar sakın? Niye kesildi bu ağrılar bıçak gibi.
Ben mi çok panik yapıyorum, bilmem ki? Aklım hep orda, başka hiçbirşey düşünemiyorum.

Catlamis olmalari cok cok dusuk bir ihtimal..catlatmama ignesinden sonra hic agrin kalmiyor zaten merak etme ..
Sen elinden gekeni yap gerisini birak lutfen catlasalarda catlamasalarda senin elinde degil kontrol gunune kadar sabir..

nasılsınız arkadaşlar bu sabahtan beri benim sağ kasığımda bazen şiddetli bazende daha hafif anlık sancılar oluyor buneki endişeleneyimmi nolur hemen bir cvb verin birde sanki şişkinlik varmış gibi hissediyorum birazdan okula gideceğim çıkmadan öğrenmek istiyorum bu normalmi nedersiniz :50::50::50:
güzelim telaş yapma normal allah in izniyle topikte onca hamile var harkesin bünyesi farkli belirtiler farkli ona gore kirmizilar yoksa sans cokkkkkkk inşallah :52::52::52::52::52:

artık fatoşun beşizi olursa 2 tanesine ben bakmaya giderim yanına...bu gidişle arkadaşlarımın çocuklarına bakabilicem zaten...
canim benim nie oyle seyler dusunup de kendini de bizleri de uzuosun irayetli ol rabbim e sigin bak herkesin farkli hikayesi var daha görünen yani bu bi de bilinmeyenler...pes etme allah im ki 1 damla dan bir cignem et bir cignem etten bir insan yaratan.O bilio en güzelini.bizler elimizden geleni yapmakla mükellefiz sende guclu ol daha belli bisi yok kirmizilar gelmeden..:54:
günaydın kızlar yarın test günüm inşallah RABBİM izin verirse güzel haberler alırım çok heyecanlıyım
hayirli güzel haberlerle gelirsin inşallah canim allah im yardimcin olsun...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X