şubat ta tüp bebek:)

ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN:nazar: CANM DARISI BİZLERE....

:nazar::nazar::nazar::nazar:

HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM

1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:Bir dahaki sefere inşallah

2. fdmaydn---------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeee:nazar:

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

4.mehlikaerva------TRANSFERİ YAPILDI:)--------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeeeeeeeeeee:nazar:

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)------:emir_bebek:

6. seybil -----------TRANSFERİ YAPILDI:)------:emir_bebek:

7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)------:emir_bebek:

8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeeeeeee:nazar:

11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----:emir_bebek: degeri düştü :(bir dahaki sfere inşallah

12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------:emir_bebek:

13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI-------:emir_bebek:birdahaki sefere inşallah

14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI-------:emir_bebek:bir dahaki sefere inşallah

15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

18.dicleem----------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:

19.aslandefne------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

20.derin35----------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:

22.kardiyol----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:

23.mucize06--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:Birdahaki sefere inşallah

24.nevermindd-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------:emir_bebek:

25.selinakarca-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:

26.berru_bugra------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

27.YUMAKY--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

28.mlklr -----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

29.melek_1984-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

30.Dody-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek: :nazar:hamileeeeeee:nazar:

31.bartek---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

32.yeneresin-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

33.alfabe-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:

34.NEDESE---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeee:nazar:

35.EsEs50---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeee:nazar:

36.fman234 -------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

37.ALISALIS-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

38.Lalish----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

39.puffy68--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeee:nazar:

40.PIINAR---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

41.ruzgar17-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

42.Tubiiiii--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

43.yazcicegi------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

44.ALS17--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

45.efsunum------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

46.BenKayra -----TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

47.yokhe---------TRANSFERİ YAPILDI:)---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

48.hope73-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

49.nisaemre-------TRANSFERİ YAPILDI:)---------:emir_bebek:

50.yazcicegi-------TRANSFERİ YAPILDI:)--------:emir_bebek:

51.tubaceylni-------TRANSFERİ YAPILDI:)-------:emir_bebek:

52.didem_ada-------TRANSFERİ YAPILDI:)-------:emir_bebek:

53.bebeek---------TRANSFERİ YAPILDI:)--------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

54.mina55 ------TRANSFERİ YAPILDI:)-----------:emir_bebek:

55.esra8-------TRANSFERİNİ BEKLİYOR----------:emir_bebek:

56.zinnureyn --------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:

57.cemre3434 --------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:-:emir_bebek:

58.bilcecebuk --------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:

59.AHL--------------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek::nazar: hamileeeeeeeeeeeeeee:nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kizlar bugun test gunumdu,HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM,yeni tel geldi sabahdir bekliorum.............:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tebriklerrrrrrrrrrr canimm cok guzel bi haber banada umut oldun cunku ayni yontemdi tedavimiz benim aklimda hep suphe vardi demekki bu sekildede olabiliyorr ayyy hersey yolunda gider insallah gule gule dogurduummm diyede yazarsin insallahh inanki cok sevindim canimm:nazar::nazar::nazar:
bizede duaa lutfennn

tebriklerrrrrrrrrrr canimm cok guzel bi haber banada umut oldun cunku ayni yontemdi tedavimiz benim aklimda hep suphe vardi demekki bu sekildede olabiliyorr ayyy hersey yolunda gider insallah gule gule dogurduummm diyede yazarsin insallahh inanki cok sevindim canimm:nazar::nazar::nazar:
bizede duaa lutfennn

allah im razi olsun basakcim yarabbim ol desin hersekilde oluo , ben gecen hafta ise gittim calistim hic bisey engelleyemez allah im istedi mi sen buna odaklan sakin ol , ilacsiz olduğu için insan cok rahat oluo gerçekten , inşallah bebeisim güzel gelişir rabbim kucagima da almayi da nasip eder , senden de guzelll haberler bekliorum allah in izniyle dualarim sizlerle............

:nazar::nazar::nazar::nazar:

HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM

1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:Bir dahaki sefere inşallah

2. fdmaydn---------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeee:nazar:

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

4.mehlikaerva------TRANSFERİ YAPILDI:)--------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeeeeeeeeeee:nazar:

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)------:emir_bebek:

6. seybil -----------TRANSFERİ YAPILDI:)------:emir_bebek:

7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)------:emir_bebek:

8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeeeeeee:nazar:

11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----:emir_bebek: degeri düştü :(bir dahaki sfere inşallah

12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------:emir_bebek:

13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI-------:emir_bebek:birdahaki sefere inşallah

14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI-------:emir_bebek:bir dahaki sefere inşallah

15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

18.dicleem----------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:

19.aslandefne------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

20.derin35----------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:

22.kardiyol----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:

23.mucize06--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:Birdahaki sefere inşallah

24.nevermindd-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------:emir_bebek:

25.selinakarca-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:

26.berru_bugra------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

27.YUMAKY--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

28.mlklr -----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

29.melek_1984-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

30.Dody-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek: :nazar:hamileeeeeee:nazar:

31.bartek---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

32.yeneresin-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

33.alfabe-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:

34.NEDESE---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeee:nazar:

35.EsEs50---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeee:nazar:

36.fman234 -------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

37.ALISALIS-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

38.Lalish----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

39.puffy68--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeee:nazar:

40.PIINAR---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

41.ruzgar17-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

42.Tubiiiii--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

43.yazcicegi------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

44.ALS17--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

45.efsunum------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

46.BenKayra -----TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

47.yokhe---------TRANSFERİ YAPILDI:)---------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

48.hope73-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

49.nisaemre-------TRANSFERİ YAPILDI:)---------:emir_bebek:

50.yazcicegi-------TRANSFERİ YAPILDI:)--------:emir_bebek:

51.tubaceylni-------TRANSFERİ YAPILDI:)-------:emir_bebek:

52.didem_ada-------TRANSFERİ YAPILDI:)-------:emir_bebek:

53.bebeek---------TRANSFERİ YAPILDI:)--------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

54.mina55 ------TRANSFERİ YAPILDI:)-----------:emir_bebek:

55.esra8-------TRANSFERİNİ BEKLİYOR----------:emir_bebek:

56.zinnureyn --------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:

57.cemre3434 --------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:-:emir_bebek:

58.bilcecebuk --------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:

59.AHL--------------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek::nazar: hamileeeeeeeeeeeeeee:nazar:

yarabbim sana binlerce kez hamd u senalar olsun ki bu günleri nasip ettin , inşallah saglikli hayirli bir sekilde kucagimiza da alacagimiz günleri de gösterirsin...AMINNNNNNN

9aylık gıbı karnım sıstı. . Acayıp gazım ama zorlanıyorumm. . . Bebegıme zarar verırse dıye de bısey yapamıyorumm. . . .nolur yardım edıınn :(

canım duş konusunda için rahat olsun doktor bana 3. günden sonra yapabilirsin dedi ayakta hemen 5 dk ılık suyla dedi bende 4. günden itibaren günaşırı yaptım ama fazla kalmadım hemen çıktım bi problem olmadı şimdi hamileyim için nasıl rahat etcekse öyle yap ben duş almadan duramadım alınca daha çok rahatladım

Uzun saclarından dolayı yarım saate yakın kaldım ama rahatladım kuranımı okudum duamı ettim Rabbim yar ve yardımcımız olsun inş

slm kızlar hamile olanların bebekleri hayırlı olsun olmayanalara da rabbim tez vakitte nasip etsin:16::16::16::16: ben de tüp düşünüyom aranızda eşinin morfolojisi düşük olan var mı tüp yapabilir miyim bu arada bende pıhtılaşma bozukluğu var çok korkuyom tüp yapıp düşürmekten:18::18::18::18::18::18:

opu daha dün oldu ama embriyoloğm transfer yarın dedi
şaşkınım 2. gün transferi oluyo
zaten 3 yumurtam döllenmiş
kızlar nolur bişi deyin bu durum neye alamet
üstelik dr um tek embriyo transfer edecek bu da düşündürüyor doğrusu

hayırlı olsun canım benim rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhh çok sevindim çokkkkkkkkk:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

ALLAH IM RAZI OLSUN canim inşallah hep beraber kucagimiza da aliriz , :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:oyle farkliymis ki yasamayan bilemez , rabbim tum arkadaslarimin gobislerini bebeislerle doldursun insallahhhhhhhh:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

hayırlı olsun arkadaşım inş sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:transferi nerde yaptırdın önerir misin ben tüp düşünüyom da:26:

tatlim yurdisindayim tr dekileri bilmiorum bilsem cok isterdim sana yardimci olmayi :54:

opu daha dün oldu ama embriyoloğm transfer yarın dedi
şaşkınım 2. gün transferi oluyo
zaten 3 yumurtam döllenmiş
kızlar nolur bişi deyin bu durum neye alamet
üstelik dr um tek embriyo transfer edecek bu da düşündürüyor doğrusu

CANIM EMBRİYOLOG BANA 2,3,4 VE 5. GÜNLERDE TRANSFER OLUYO DEMİŞTİ HAKKINDA HAYIRLISI ÜZÜLECEK BİŞİ YOK YETER Kİ RABBİM OL DESİN:emir_bebek::49::nazar:

9aylık gıbı karnım sıstı. . Acayıp gazım ama zorlanıyorumm. . . Bebegıme zarar verırse dıye de bısey yapamıyorumm. . . .nolur yardım edıınn :(
canım benimde inanki karnım aynı durumda resmen 5 aylık hamile gibiyim nefes zor alıyorum kullandıgımız ilaçlarla alakalı demişti hemşire bende senin gibiyim korkma yinede için rahat etmezse doktorunu ara canım panik yapma

canım benimde inanki karnım aynı durumda resmen 5 aylık hamile gibiyim nefes zor alıyorum kullandıgımız ilaçlarla alakalı demişti hemşire bende senin gibiyim korkma yinede için rahat etmezse doktorunu ara canım panik yapma

eee napsak kı kuzum yaa. . . .boyle mı durcazzz :(

Back
X