Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fatosa da haber verdım cok sevındı, selamı var hepınıze. . .kocasıyla ask tazelıyolar sınemadalarmıs. . . Fecı kıskandımmm. . . Benım herıf de kıs uykusuna yattı mubarekkne gezdırmesııı
Eses sen çalışıyordun değil mı canım kaç gün dinlendin evde
canim ben gecen hafta hep calistimrabbim isterse her sartta verio ben evde ilk 4 gun kaldim hic oyle yatmadım da
Bende onun için sordum canım demekki yatmayla ilgisi yok ben habire yatıyorum sonuc belli olsun daha bana ablam gelecek biraz daha buyutuym diye kavun karpuzumu hehehe :)![]()
kizlar bugun test gunumdu,HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM,yeni tel geldi sabahdir bekliorum.............
![]()
hayırlısı olsun canım çok sevindim.ALLAH tamamına erdirsin inşallah canım
ananas yiyosun demi ilk 5 gun ananas yedim bir de dua et bol bol dualarimizin sayesin de bu günlerde olduğumu dusunuorum ben canim,yatmakla cok alakasi yokmuş demek bi kez daha gorduk
Evet canım günlük ananas kivi yiyorum kaçıncı gün duş aldın bide kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane transfer edildi neler hissettin bekleme sürecinde
Evet canım günlük ananas kivi yiyorum kaçıncı gün duş aldın bide kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane transfer edildi neler hissettin bekleme sürecinde
neden ananas yedinmi diyosunuz ben yemedim.ne ilgisi var banada söyleyinnnn
neden ananas yedinmi diyosunuz ben yemedim.ne ilgisi var banada söyleyinnnn
canim implantasyonda cok faydali olduğunu diolar sen de yeee bol bol![]()
ama bugün benim 8. günüm olurmu
sen ye canim nie olmasin elinden geleni yap takdir yaradanin
canim aslinda ben korkumdan duşa hic girmedim vücudumu sildim sacimi yikadim 5.gun embriosuydu, tekdi,ben 7. gun test yaptım negatifti resmen aglastik esimle allah a sigindim rahatladım ama sürekli adet belirtileri vardi iki uc kez accik kahve lekelenmem oldu hep kirmizilari bekledim aha geldi gelecek derken bugun müjdeli haberi verdi annesine bebeisim darisi tum isteyenlere insallah
Canım benim Çarşamba gunü transfer oldu şimdi duş aldım napicam ayy keske yapmasamiydim
kizlar bugun test gunumdu,HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM,yeni tel geldi sabahdir bekliorum.............
![]()