şubat ta tüp bebek:)

bi sorun olmadığını söyledi doktorlar... aşılamadan önce 1 yıl denedikk sonra 3 kez klomen+çatlatma iğneleriyle devam ettik...yine olmadı bu kez de tüp bebek merkezine karar verdikkk...rahim filmi sonrasında histeroskopi oldummm...14 şubatta aşılamamı...nedeni belirlenemeyen infertelite diye geçiyormuş tıpda...3 tane yumurtam vardı 20 mm büyüklüğünde sağ ve sol yumurtalıklarımda..eşiminde yıkamadan ve ayrıştırmadan sonra 29 milyon sperm sayısıydı... nasip diyorummm artıkk nasipppp...evettt ben de temmuz da evlendimmm...severim temmuz ayını yaz mevsiminin en güzelll ayıııı ;)

inş canım tüpe gerek kalmazda aşılamayla gelir bebişin.........:emir_bebek:
biliyomusun canım ben bu temmuzdan şüphe diyorum :18:bazen bende temmuzda evlendim ve benim gibi temmuzda ve benle hemen hemen aynı zamanlarda evlenen bir kaç akrabamında olmadı bebişi hatta burda kk da bi arkadaş tanıdım ikimizde aynı yılın 2 temmuzunda evlenmişiz ve onunda yok bebişi...........:52::52::52:

Son düzenleme:
fatoşum galiba çoğu ikiz doğuracak:27: bu hatunların:37::37:
tu tu tuuuuuuuu anam maşallah ne bereketli topic olduk haaaaaaaaaa:))genelide ikiz:)çok mu dua ettik ne çifter çifter dogurak diye:))darısı sana meleğimmmm topic kurucularından olarak sana torpil olsun 3tane üçüz olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar merhaba.. çoktandır yazamadım hamile haberini alan herkesin gözü aydın allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın umarım vve darısı başımıza. şimdi bizim 2. deneme olacak masyıs ayında bu kez uzun protokol uygulacak. ilaç listesini aldık doktordan ama bu ilaçların süresi ve dozu farklı. daha uzun zamana yayılıyor. decapeptyl puregon ve menogon. menogon 5 doz , decapeptyl 15 gün kadar 1er doz ve puregon yaklaşık 15 gün 225 doz. bunlar gözümü korkuttu hem sayı hem de fiyat ne tutar?? bu süreçten geçen var mı??? bilgi verirseniz sevinirim para biriktirmeye başlayalım biz bari mayısa kadar. kişiden kişiye göre değişir ama tahmini ne ödediniz fikir olur bize doktora sormak da ayıp geliyor :))
sevgilewr
fıyaları hakkında pek bılgım yok ama ılaç deposundan alırsan daha uygu olurrr benım bıldıgım menogon dısarda 180 tl fılanken bız depodan 100 tl aldık aradakı fark baya varrr

tu tu tuuuuuuuu anam maşallah ne bereketli topic olduk haaaaaaaaaa:))genelide ikiz:)çok mu dua ettik ne çifter çifter dogurak diye:))darısı sana meleğimmmm topic kurucularından olarak sana torpil olsun 3tane üçüz olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bana da noluurr bana da o temennilerden

Allahım isteyen herkese versin cift cift

inşşşşşşşşş fatoşum ya gurban olurum ben sana.........
inş canım inş o kadar beklememize ikiz üçüz olurda yılların özlemini gideririz.........:emir_bebek:
:emir_bebek::emir_bebek:anaaaaaaaaaaaam kociş yandı valla :30::30:gece gündüz çalışsın artık :27:bez mama parası yetmez ki :52:

:52::52:

DODY VE NEDESE Güzel anneler ikinizide kutluyorum.Allah hayırlı uğurlu eylesin tamamına erdirsin sağlıkla kucaklayın sevgiyle büyütn inşallah topiği şimdilik hamişler 8 ay sonrada teker teker bebişler basacak inşallah duam odurki test sonucu bekleyen arkadaşlarımın sonuçları hayırlısıyla pozitif olsun negatif haberi alan arkadaşlarımda çok fazla üzülmeden biran önce tedaviye başlasın onlarında güzel haberlerini allalım inşallah.

YA RAB SEN KABUL ETMEYECEĞİN DUAYI KULUNA ETTİRMEZSİN SEN DUAYA İCABET EDENSİN SANA EL AÇAN CÜMLE MUHAMMET ÜMMETİNİN DE BİZİMDE DUALARIMIZI KABUL EYLE HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI SIHHATLİ EVLATLAR NASİP EYLE ELLRİMİZİ BOŞ ÇEVİRME SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER AMİNNNNNNNNNNNNNNN (İÇİMDEN GELDİ )

Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Allah bu sevinci bebek isteyen herkese yaşatır inşallah:16:

Amin amin amin YARABBİM AMİNNNN....

[sıze=3]tu tu tuuuuuuuu anam maşallah ne bereketli topic olduk haaaaaaaaaa:))genelide ikiz:)çok mu dua ettik ne çifter çifter dogurak diye:))darısı sana meleğimmmm topic kurucularından olarak sana torpil olsun 3tane üçüz olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh[/sıze]

hakkatten cok duallı olmusss ama bu boyle gıderse saglık bakanlıgı butun tup bebek merkezlerını kapattırrrr :52::52::52::52::52::52:

ben puregon kullandım 900 lugunu 500 liraya aldık canım

bizim 225 doz 5 gün, 150 doz 5 doz. bu 900 doz 4-5 gün kullanılabiliyor mu doğru mu anladım? peki be decapeptly ne kadardır o nerdeyse 20 gün kullanılacak... allahım yardım et bize bir piyango çıkart bir yerlerden :) teşekkürler güzel anne cevabın için...

kızlar tebrik ederim yaaaa geçmişten anca çıkabildim yeni gördüm sizi allahım sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

tubaceyln canım üzüldüm negatife inşallah bidahaki sefere senin içinde seviniriz aman ne diyim bilemedim kuzum ya burdayız işte dertleşmek istersen :43::43::43:

Acıbademe bağlı olarak çalışan bahçelievlerdeki Aile hastanesini ve burada görev yapan Dr. ALİ OSMAN KOYUNCUOĞLU duyan bilen var mı acaba ben kendisine gitmeyi düşünüyorum.. genelde bu hoca ile ilgili olumlu yazılar okudum kendisine giden yok mu??

Son düzenleme:
inş canım tüpe gerek kalmazda aşılamayla gelir bebişin.........:emir_bebek:
biliyomusun canım ben bu temmuzdan şüphe diyorum :18:bazen bende temmuzda evlendim ve benim gibi temmuzda ve benle hemen hemen aynı zamanlarda evlenen bir kaç akrabamında olmadı bebişi hatta burda kk da bi arkadaş tanıdım ikimizde aynı yılın 2 temmuzunda evlenmişiz ve onunda yok bebişi...........:52::52::52:

Öylemi diyosun sen şimdi :((olsun be meleğimmm olsunnn...elbet olucakk bebişimizzz ben ayrıca ocak şubatt döneminde tüp bebek topiğine de takılyorummm arada ;) orda bir arkadaş vardı tüp bebek raporu bile vermemiş doktorlar pko lu ayrıca yumurta rezervi kötü ve 24 yaşında yumurtası var ama kalitesizz ayrıca doktorlar yakındır menopoza girmen diye tüp bebeği bile önememişlerr...ama umudunu hiç kaybetmemiş ve bir kez aşılama deneyip olmazsa tüp bebek bile yaptırmadan evlatlık almayı bile düşünüyorlarmışş...ama şimdi 11 haftalık hamişşş... hemde ilk aşılamasında... olsunnn...ben yine çok seviyorum temmuzu yarimle yarenimle ömür birliği yaptığımm bu ayı...

kızlar tebrik ederim yaaaa geçmişten anca çıkabildim yeni gördüm sizi allahım sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

tubaceyln canım üzüldüm negatife inşallah bidahaki sefere senin içinde seviniriz aman ne diyim bilemedim kuzum ya burdayız işte dertleşmek istersen :43::43::43:

Sağol canım, Allah'ım bu mutluluğu bu topikteki herkese yaşatır inşallah:16:

Back
X