evet tatlı doktor ben çok begeniyorum :)hıımmm anladımçook tatlı bi doktor demi:94:....
zaten olmazsa sizinkiler benim gitmeme daha varya o zaman sizde 2. tedavinizi başlatırsınız ama istanbulda başlatında beraber gider geliriz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet tatlı doktor ben çok begeniyorum :)hıımmm anladımçook tatlı bi doktor demi:94:....
zaten olmazsa sizinkiler benim gitmeme daha varya o zaman sizde 2. tedavinizi başlatırsınız ama istanbulda başlatında beraber gider geliriz
![]()
Yumurtalar kaliteli olsun diye ugrastım dhea bal-tarcın-corekotu dışında pek bişi yapmadım inşallah işe yaramıslardır
evet tatlı doktor ben çok begeniyorum :)
Yumurta kalitesini arttırdığı düşünülen bir hormon canım negatif denemeden sonra verdi doktorum kullanıyorum 2 aydır faydasını görende var görmeyende ama birçok doktor öneriyordhea ne oluyo![]()
meleğimmmmm doktorumda ki doktor varya kadın dogumcu biz nihalle karar verdik olmazsa sen ben nihal elele tutuşup istanbulda ev tutup orda yapacazda:)ahahahhahah
Kaç çıktıki fshın? Fsh çok önemli ama en önemliside ultrasonda görülen folikul sayısı bence sıkma canınışimdi canım sıkıldı yawww benim yumurta rezervi kötümü yani bu fsh 'a göreeee
reçetsesiz alınıyomu bide ne kadarYumurta kalitesini arttırdığı düşünülen bir hormon canım negatif denemeden sonra verdi doktorum kullanıyorum 2 aydır faydasını görende var görmeyende ama birçok doktor öneriyor
şimdi canım sıkıldı yawww benim yumurta rezervi kötümü yani bu fsh 'a göreeee
Kaç çıktıki fshın? Fsh çok önemli ama en önemliside ultrasonda görülen folikul sayısı bence sıkma canını
reçetsesiz alınıyomu bide ne kadar
sen canını sıkma canım senin fsh iyidir 5 - 6 dan yukarısı kötüye gidiyo
4.09 çıktı canım fsh değerim
senin fshın gayet iyi canım çok yumutluyosun yani:)şimdi canım sıkıldı yawww benim yumurta rezervi kötümü yani bu fsh 'a göreeee
evet ya gidelim ben adama hayranım zaten:)agzım açık izlerim adamı ne derse yaparım:)ahahhahaheee yaklaşık olarak 2-3 ay sonra aytunun ordayıkkk:)))
o minicik görüntülere bile sanki dogmuş çocuk gibi deger veriyoruz sen büyüksün rabbim bizede taddır o mutluluguGünaydın kızlar, Bugün bebişlerle 4'üncü günüm.İnşallah hala benimledirler. Transferden sonra küçük bir kağıt verdiler. Ultrasonda onların görüntüsünü de gösteren 2 küçük nokta
Eşimle o fotoğrafa bakıp bakıp sırıtıyoruz. 12 günlük heyecanlı bir süreç. Belki sonucu hüsran olabilir ama, biz bu sürecin tadını çıkarıyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz işte. Bebişlere iyi bakıyoruz, bol bol dua ediyoruz. Gerisi Allah'ın takdiri.
Allah hepinizin gönlüne göre verir inşallah.
o minicik görüntülere bile sanki dogmuş çocuk gibi deger veriyoruz sen büyüksün rabbim bizede taddır o mutlulugu
yarın eşimi ikna edersem yakında bir tıp merkezi var orda nyaptıracam canımfatoşşş ya hadi git buğün kan versene kuzum
sen anlat canım ben dinlerim seni hanımağam benim
hoşgeldin canım yaş kaç kaç yıllık evlisin bide nerde deneyeceksin