- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
bendede var canım kasılma
derıncım.. yazına bakınca içime dogdu.. ınsaAllah kuzun seınınledır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbim sanada nasip etsin cnm gerçekten güzel bir haber :)
amin cnm dualarım seninle canım inş güzel haberler alırsın banamı dedin ikiz diye cnm
umutcum bugün 4. günüm ama ben fazla kıpırdanıyorum sonrada kendime kızıyorum transferden sonra doğru düzgün yatmadım bugünde duş aldım alışveriş merkezine gittim sinemaya girdim ara ara ağrılarım oluyo özellikle ayağım arada kasılıyo inşallah hayra alamettir
kızlar kalbım sıkısıyo. . .normalde kalbmde bı sıkıntı yoktu. . yarın 8.30 da da opum var. . . .dua edın![]()
transferden sonra kı 4. gun mu :26:
cnm nıye yatıp dınlenmıyosun.. ohh hem duşş... hem alısverıs merkezıne gıt.. iyi cesaret sende kı de ha
kız onca zahmetı yaşadın yatıp dınlensene![]()
bı gıdıyo bı gelıyo gıbı hayır alamettır ınsallah.ıkıncı denememde ıkı gun snr ayaklandım neler yapmadım gezmeler yemek yemelerr pıknık ama tutmustu bunda yatıyorum bakalım ne olucak sonuc gunumuz ayni :)
kızlar büyüyoruz bu 15. gün test sonucu 900 çıktı pazartesi ultrasonda görücem heheh
rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..................
allah yardım etsin tatlım ama korkma basit bir işlem çıkınca yaz bize sonuçları....kızlar kalbım sıkısıyo. . .normalde kalbmde bı sıkıntı yoktu. . yarın 8.30 da da opum var. . . .dua edın![]()
doktor 3 günden sonra ılık duş yapabilirsin dedi bende duramadım daha fazla o kafayla kaşınmaktan eşimde çok kızıyo sağolsun her işimi yapıyo ama bebiş gezmek istiyo diyorum oda bizi gezdiriyo :))
kızlar o kadar uğraşıyosunuz bence riske atmayın duş almak normal hamile bir bayan için bile yasak diyo kimi doktorlar ne biliyim bence dikkat edin....bı gıdıyo bı gelıyo gıbı hayır alamettır ınsallah.ıkıncı denememde ıkı gun snr ayaklandım neler yapmadım gezmeler yemek yemelerr pıknık ama tutmustu bunda yatıyorum bakalım ne olucak sonuc gunumuz ayni :)
GÜNAYDINNNN KIZLAR
bugun biraz iyiyim sanki en azından yutkunabiliyorum ben bir bahtsız bedevi 6 yılda ir tüp bebek yapalım dedik başımıza gelmeyen kalmadı ama bugun iyiyim gözümü açabiliyorum ara ara kasık agrım var çarşamba transfer oldumm transferimin 3 cü günü ben konuyu sıkı olmasada takip ettim mehlikaerva başta olmak üzere bugun bütün tedaviye gidenlere bol şanslar