• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

umutcum bugün 4. günüm ama ben fazla kıpırdanıyorum sonrada kendime kızıyorum transferden sonra doğru düzgün yatmadım bugünde duş aldım alışveriş merkezine gittim sinemaya girdim ara ara ağrılarım oluyo özellikle ayağım arada kasılıyo inşallah hayra alamettir

umutcum bugün 4. günüm ama ben fazla kıpırdanıyorum sonrada kendime kızıyorum transferden sonra doğru düzgün yatmadım bugünde duş aldım alışveriş merkezine gittim sinemaya girdim ara ara ağrılarım oluyo özellikle ayağım arada kasılıyo inşallah hayra alamettir

transferden sonra kı 4. gun mu :26:
cnm nıye yatıp dınlenmıyosun.. ohh hem duşş... hem alısverıs merkezıne gıt.. iyi cesaret sende kı de ha :31:
kız onca zahmetı yaşadın yatıp dınlensene :19:

kızlar kalbım sıkısıyo. . .normalde kalbmde bı sıkıntı yoktu. . yarın 8.30 da da opum var. . . .dua edın:(

kızlar kalbım sıkısıyo. . .normalde kalbmde bı sıkıntı yoktu. . yarın 8.30 da da opum var. . . .dua edın:(

Rabbım yardımcın olsun cnmm :16:
önumuzdekı gunlerde benı de beklıyo bu ıslerr :29:
bu arada op neydı yaa..yumurta toplama işlemımıydı.. :26: unutmuşum ben :17:

NARINECEM Allah razı olsun canım soruma cevap verdıgın ıcın ıcımı rahatlattın Rabbım yavrunun canına can katsın ınsallahh cok sagol.

benm smdılık ckmama lazım.. grsmek uzere kızlarr .. iyi geceler :54:

transferden sonra kı 4. gun mu :26:
cnm nıye yatıp dınlenmıyosun.. ohh hem duşş... hem alısverıs merkezıne gıt.. iyi cesaret sende kı de ha :31:
kız onca zahmetı yaşadın yatıp dınlensene :19:

doktor 3 günden sonra ılık duş yapabilirsin dedi bende duramadım daha fazla o kafayla kaşınmaktan eşimde çok kızıyo sağolsun her işimi yapıyo ama bebiş gezmek istiyo diyorum oda bizi gezdiriyo :))

mehlike canım yumurta toplanırken zaten baygın oluyosun ama transferde ben o kadar çok heyecanlandım ki ayaklarım titremeye başladı bi hemşire benim ayaklarımı tuttu sonra da kendimi nasıl kastıysam ağlamıştım tabi sonrası idrara sıkışıksın ya bana sonda takmak zorunda kaldılar sürgüye yapamadım

bı gıdıyo bı gelıyo gıbı hayır alamettır ınsallah.ıkıncı denememde ıkı gun snr ayaklandım neler yapmadım gezmeler yemek yemelerr pıknık ama tutmustu bunda yatıyorum bakalım ne olucak sonuc gunumuz ayni :)

canım benimde ara ara oluyo dün yatağa yattım ayağım bi kasmaya başladı ne sağıma dönebildim ne soluma arada geliyolar senin gibi bende geziyorum şuan bakalım tutacakmı

slm herkese benim de 2.denemem olacak allahin izniyle ,yurtdisindan takip ediorum kk nu,dondurulmus embriyo ile deneyecez haftaya muhtemelen transferim olacak :))

kızlar büyüyoruz bu 15. gün test sonucu 900 çıktı pazartesi ultrasonda görücem heheh
rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..................

mucizen geliyor artık sende oda sıkı sıkı tutunun bırakmayın birbirinizi sağlıkla ve stressiz geçer insallah hamileliğin

GÜNAYDINNNN KIZLAR

bugun biraz iyiyim sanki en azından yutkunabiliyorum ben bir bahtsız bedevi 6 yılda ir tüp bebek yapalım dedik başımıza gelmeyen kalmadı ama bugun iyiyim gözümü açabiliyorum ara ara kasık agrım var çarşamba transfer oldumm transferimin 3 cü günü ben konuyu sıkı olmasada takip ettim mehlikaerva başta olmak üzere bugun bütün tedaviye gidenlere bol şanslar

:nazar::nazar::nazar::nazar:Kızlar diger topic topiclikten çıktı biraz burdan devam edelim tedavimize hepimiz başlamak üzereyiz bir kısmımız başladı bile burdan tedavi sürecimizi paylaşmaya devam edelim

HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM

1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:Bir dahaki sefere inşallah

2. fdmaydn---------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI--------:emir_bebek:-

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)------:emir_bebek:

8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)-------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------:emir_bebek:

12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------:emir_bebek:birdahaki sefere inşallah

14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:bir dahaki sefere inşallah

15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)---------:emir_bebek:

16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)---------:emir_bebek:

17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)----------:emir_bebek:

18.dicleem----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

19.aslandefne------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

20.derin35----------TRANSFERİ YAPILDI-----------:emir_bebek:DUALARIMIZ SENİNLE

21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

22.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

23.mucize06--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

24.nevermindd-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

25.selinakarca-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

26.berru_bugra------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

27.YUMAKY--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

28.mlklr -----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

29.melek_1984-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

30.Dody-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

31.bartek---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

32.yeneresin-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

33.alfabe-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

34.NEDESE---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

35.EsEs50---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

36.fman234 -------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

allah yardım etsin tatlım ama korkma basit bir işlem çıkınca yaz bize sonuçları....

doktor 3 günden sonra ılık duş yapabilirsin dedi bende duramadım daha fazla o kafayla kaşınmaktan eşimde çok kızıyo sağolsun her işimi yapıyo ama bebiş gezmek istiyo diyorum oda bizi gezdiriyo :))

bı gıdıyo bı gelıyo gıbı hayır alamettır ınsallah.ıkıncı denememde ıkı gun snr ayaklandım neler yapmadım gezmeler yemek yemelerr pıknık ama tutmustu bunda yatıyorum bakalım ne olucak sonuc gunumuz ayni :)
kızlar o kadar uğraşıyosunuz bence riske atmayın duş almak normal hamile bir bayan için bile yasak diyo kimi doktorlar ne biliyim bence dikkat edin....
GÜNAYDINNNN KIZLAR

bugun biraz iyiyim sanki en azından yutkunabiliyorum ben bir bahtsız bedevi 6 yılda ir tüp bebek yapalım dedik başımıza gelmeyen kalmadı ama bugun iyiyim gözümü açabiliyorum ara ara kasık agrım var çarşamba transfer oldumm transferimin 3 cü günü ben konuyu sıkı olmasada takip ettim mehlikaerva başta olmak üzere bugun bütün tedaviye gidenlere bol şanslar

günaaaaaaaydın canım nasıl oldun biraz iyileştinmi.....

Back
X